zálohování Win 2000 a Win XP ???

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows XP, Windows 2000 a Windows NT.

Moderátor: Loki5567

Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

pavel.minarik píše:
Sentenced píše:Jak to funguje, když neni možnost bootovaní z diskety ?? Ghost 2003 mi moznost vytvoreni boot CD s nejakym spoustecim programem nenabizi.. Boot CD udelam sám a co na nej dám ??
Díky.
Necháš si vyrobit disketu, v Neru dáš vypálit bootovací CD s tím, že obraz je disketka, vrazíš ju tam a dáš to vypálit. To je celý nic víc tam dávat nemusíš, ghost povalí.
Já si nemuzu nechat udelat boot disketu, když ten NB disketu nemá :? Pri pátku uz mi to asi nemyslí.... :roll: Tak jak ?
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Sentenced píše: Já si nemuzu nechat udelat boot disketu, když ten NB disketu nemá :? Pri pátku uz mi to asi nemyslí.... :roll: Tak jak ?

použij emulování FDD mechaniky :wink:

článek vyšel na PCT.

http://www.pctuning.cz/Default.aspx?Cat ... hapID=3779
Pupik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Pupik »

Chtel bych se zeptat na jednu vec. Kdyz tedy Ghost (napr. 2001) mohl zalohovat pouze na FAT, tak jak se zachoval SW v pripade, kdy byla prekrocena velikost souboru (tzn. *.gho) 4GB (ve FAT je vel. souboru 4GB maximum)? Nejak to rozdeli na vic souboru? :?
:-)
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

Pupik píše:Chtel bych se zeptat na jednu vec. Kdyz tedy Ghost (napr. 2001) mohl zalohovat pouze na FAT, tak jak se zachoval SW v pripade, kdy byla prekrocena velikost souboru (tzn. *.gho) 4GB (ve FAT je vel. souboru 4GB maximum)? Nejak to rozdeli na vic souboru? :?
presne tak, na fat32 to zacalo delat dalsi cislovane soubory
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
ka-spel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ka-spel »

Záloha XP a programů z nerozděleného disku 60 GB (XP a soft cca 15 GB) v NFTS. Mám to udělat Ghost 7.5 nebo je lepší Acronis Trueimage 7? Rád bych, kdyby se to vešlo na jedno DVD.
miho
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od miho »

pavel.minarik píše:
Sentenced píše:Jak to funguje, když neni možnost bootovaní z diskety ?? Ghost 2003 mi moznost vytvoreni boot CD s nejakym spoustecim programem nenabizi.. Boot CD udelam sám a co na nej dám ??
Díky.
Necháš si vyrobit disketu, v Neru dáš vypálit bootovací CD s tím, že obraz je disketka, vrazíš ju tam a dáš to vypálit. To je celý nic víc tam dávat nemusíš, ghost povalí.
Hmm tak to bych potreboval jeste nejaky soft na emulaci disketove mechaniky :-)
127.0.0.1, sweet 127.0.0.1
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

miho píše: Hmm tak to bych potreboval jeste nejaky soft na emulaci disketove mechaniky :-)
A co jsem asi psal výše????
ka-spel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ka-spel »

pavel.minarik píše:
Díky.
A když není možnost udělat tu disketu? Prostě image to udělá v pohodě, ale při recovery to začne řvát vložte symantec recovery disk. Co ten disk má obsahovat za soubory?
Odpovědět

Zpět na „Windows XP, 2000, NT“