The Crew
Moderátor: Baneshee
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: The Crew
Hurá konečně nvidia vydala novej driver a padání je opraveno.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
V novém patchi dali zpátky temporal AA (ale už je mi fuk, TXAA je lepší), ale odebrali osvětlení během dne u dashboard. Což nechápu, v některých autech tam pak není nic vidět. Chjo 
- J X P
- Středně pokročilý

toz pockame na FH3, ktery bude pokracovat v tom co Crew jen nakouslo.
Skoda, tu hru jsem mel docela rad, ale Ubisoft mne svym pristupem presvedcil, ze ten hate na ne je opravneny.
Takto se proste o MMO hru pecovat neda.
Skoda, tu hru jsem mel docela rad, ale Ubisoft mne svym pristupem presvedcil, ze ten hate na ne je opravneny.
Takto se proste o MMO hru pecovat neda.
---
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Já Crew neberu jako MMO, koneckonců multiplayerem jsem ze 130 nahraných hodin strávil asi hodinu. Víceméně jsem spokojen co s tím dělaj - kontinuálně přidávaj auta a features, pak celej ten grafickej overhaul atd..ale občas se prostě seknou no : /
FH3 snad bude dobré (pokud bude podpora volantů a nepodělaj PC verzi), ale exkluze na UWPStore to i tak dost zabíjí.
FH3 snad bude dobré (pokud bude podpora volantů a nepodělaj PC verzi), ale exkluze na UWPStore to i tak dost zabíjí.
- J X P
- Středně pokročilý

No, ja jsem PVP take moc nejezdil, ale docela rad jsem se ucastnil tech pravidelnych vyzev a 2x se dostal i na pozici s odmenou, jenze co mivadilo, ze jsem stejne nevedel kolikaty jsem byl, kdo byl lepsi, v cem jsem se mohl zlepsit a to jen proto, aby lidi nevideli do karet UBI.
Hru jsem koupil s SP, jenze dost aut bylo v interieru rozbitych a nakonec jsem jich stejne vetsinu ani nezkusil, jen nakoupil.
Na vydani Wild Run jsem se tesil, jenze pak jsem si poridil volant a ten u vetsiny noveho obsahu pouzitelny nebyl. Navic cena 30€ mi prisla hodne prestrelena.
Jasne, ta verze v kompletni edici je celkem ok, ale ja osobne jsem si pripadal, ze jsem penez do hry uz dal dost. Jenze ted uz jsem na nakup nemel chut ani pri sleve, coz bylo zapricineno prave tim, ze uz jsem hru odlozil.
SP by proste mel obsahovat veskery novy obsah. Toto rozhodne nechci podporovat.
Hru jsem koupil s SP, jenze dost aut bylo v interieru rozbitych a nakonec jsem jich stejne vetsinu ani nezkusil, jen nakoupil.
Na vydani Wild Run jsem se tesil, jenze pak jsem si poridil volant a ten u vetsiny noveho obsahu pouzitelny nebyl. Navic cena 30€ mi prisla hodne prestrelena.
Jasne, ta verze v kompletni edici je celkem ok, ale ja osobne jsem si pripadal, ze jsem penez do hry uz dal dost. Jenze ted uz jsem na nakup nemel chut ani pri sleve, coz bylo zapricineno prave tim, ze uz jsem hru odlozil.
SP by proste mel obsahovat veskery novy obsah. Toto rozhodne nechci podporovat.
---
- oneill_sx1
- Začátečník

Nedávno jsem to po dlouhé době znovu nainstaloval. Zjistil jsem, že část hry je teď v podstatě za paywall (Wild Run), sice přidali nějaký nový auta i do základní hry, ale stejně si je nemůžu koupit, protože je to pořád hrozný grind, získat peníze na nová auta a pak je vylepšit trvá příliš dlouho. Takže jsem to zase odinstaloval, protože to je jen cash grab.
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Pleteš se. Peníze se v CWR vydělávaj snadno a rychle přes posílání přátel na faction missions. Jen si musíš přidat nějaké lidi do přátel (snadné přes fora, reddit..). Já už mám nakoupeny všechna auta ve hře a asi 80% všech speců, a grindil jsem přesně 0 minut.oneill_sx1 píše:Nedávno jsem to po dlouhé době znovu nainstaloval. Zjistil jsem, že část hry je teď v podstatě za paywall (Wild Run), sice přidali nějaký nový auta i do základní hry, ale stejně si je nemůžu koupit, protože je to pořád hrozný grind, získat peníze na nová auta a pak je vylepšit trvá příliš dlouho. Takže jsem to zase odinstaloval, protože to je jen cash grab.
A nazývat Wild Run paywall jakoby to bylo něco špatného je taky mimo. Je to normální datadisk co přidává novej obsah jako motorky, summit, monster trucky.. Nechceš ho, nemusíš. Update grafiky a fyziky je pro všechny. Obsahu má ta hra tunu v základu. Stačí kdybys chvíli hrál, pak si koupil Skyline (je levnej a dostupnej velmi brzy) a jsi vysmátej.
- niemand
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Intel Core i9-14900K + Be quiet! Pure Loop 2 ARGB 360mm; Gigabyte Z790 AORUS MASTER; MSI RTX 4090 GAMING X SLIM 24G; Corsair Vengeance Black 64GB DDR5 6600MHz; Crucial T700 2TB; Samsung 860 EVO 1TB; Kingston A400 240GB; Be quiet! PURE POWER 12 M 1200W; 49" Samsung C49RG90; EVOLVEO Laserwire ML-507B; Valve Index; HyperX Alloy Elite; ASUS ROG Strix Helios; Logitech Z623; Audio-Technica ATH-T500 + MAONO AU-PM422
- RiCK
- Začátečník

beru 
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- dzefo
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
prosim vas je tu topic aj na the crew 2 ? sorry ze to pisem tu neviem kde by som mal nemozem najst topic s the crew 2
Intel core i9 14900K Corsair iCUE H150i RGB ELITE Pamet:Kingston FURY 64 GB KIT DDR5 6 400 MHz CL32 Renegade MB:ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO VGA:ASUS TUF Gaming RTX 4090 OC Edition Hdd:Samsung 990 Pro + 2x Seagate SSHD 4TB 8GB SSD Zdroj CORSAIR RM1000 Monitor:Dell Alienware AW3821DW+Htc Vive Keyboard+mouse:Corsair K100 + iCUE NEXUS Logitech G502 Hero:Logitech G29 Driving Force Win 11 x64 Pro
- J X P
- Středně pokročilý