ono prvý pillars aj na najlahšiu obtiažnosť bol niečo
išiel macko mávol labkou a bolo po partii, stačil aj malinký pavúčik
Moderátor: Baneshee

Proc do toho tahas Enhanced ? Ja mluvim o originalech, ktery vysly v nejaky dobe a ta hra se umistuje na prvnich mistech nejlepsich her vsech dob. Znovu, BG vyslo v nejaky dobe, dnes je uz doba jina a hra potrebuje mit nejaky atributy pro sirsi uspech a aby to udrzelo pozornost hrace. Dnes samo BG zadnym hitem byt uz nemuze jako bylo v dobe kdy vyslo. Jednicku dnesni hrac, ktery k tomu nema vztah, uz asi jen tak nedohraje, pokud se vubec dostane pres slozitost hernich mechanik. Kazdopadne stale me BG jako veterana udrzelo ve hre spis nez Pillars.skaven321 píše:BG2 enhanced

Kingmaker som skusil aj ja, ale totalne ma to prestalo bavit pri udrzbe mesta. ako klasicke skupinove rpg to bolo dobre, nieco ako Icewind dalegoelr píše:Jinak Pillars II je i na tezsi obtiznosti docela jednoduchy, takovy mi to prislo cely casual, vcetne souboju...navic mozny potencial lodi vysel vnivec...a pribeh jeste horsi nez v jednicce.
Hraju ted Pathfinder: Kingmaker a zatim je to fakt vyborny. Jak jsem nekde zahlidl: "je to nevybrouseny diamant." Ale mel jsem zatim pouze jeden bug - rozjel jsem to ale az v prosinci.