V zátěži je to 15-20 co jsem dnes pečlivěji sledoval.Psal jsem do firmy která dělala delid a juknou na to že ho mám poslat.Jestli jsem neutavil teplotní senzor snad relid pomůžewerygood píše:I v zátěži je tam takový rozdíl?

V zátěži je to 15-20 co jsem dnes pečlivěji sledoval.Psal jsem do firmy která dělala delid a juknou na to že ho mám poslat.Jestli jsem neutavil teplotní senzor snad relid pomůžewerygood píše:I v zátěži je tam takový rozdíl?
Tak jsem si nakonec udělal relid sám protože jsem lapováním přišel o záruku a musel bych zaplatit nový delid a bohužel stále to samé..Teploty mi trochu klesly ač jsem místo conductonauta dal kryonauta mezi IHS a chladič ale to jedno jádro je pořád víc...tak budu doufat že je to jen čidlo..Bukyn píše:V zátěži je to 15-20 co jsem dnes pečlivěji sledoval.Psal jsem do firmy která dělala delid a juknou na to že ho mám poslat.Jestli jsem neutavil teplotní senzor snad relid pomůžewerygood píše:I v zátěži je tam takový rozdíl?
Ahoj,nechal jsem to jádro dosáhnout 95 a nic...jede to stále stejněwerygood píše:A když to pořádně ohulíš (Prime95 s AVX), začne to throttlit?
No mám na druhém monitoru permanentně otevřený teploty a rychlosti větráků takže když na to juknu bouchá mě to do očíwerygood píše:Throttlit to začne až při stu. Asi bych to neřešil, pokud tě to neomezuje.