Pripomenu jen...
PS2 kdyz mela prijit, jo to mel bejt vykon co polozi skoro PC!
PS3 to uz tutovka, vitr tak silnej, ze PC budete hazet voknem! Tak nejak se prezentovala konzole Sony.
Proste ze to snad ty pocitace debilni nahradi, PC uz proste nebude nutnosti a ta konzole bude vse umet!
Cekal jsem na ten zazrak, zas nic, plno omezeni a nakonec i kompatibilita her s PS2 v haji
Cumel jsem tu dobu po Blu-ray, rikam si to budou hry 1080p slava konecne!
Pak koukam v krame smutne na PS3 hru a je tam co? 720p!
Zazrak se nekonal... a to hlavne vse se prodavalo prvne konzole za 18 000kc plus k tomu drahe hry krasa.
konecne prisla PS4, ta uz nemela ten cil ze sice nahradi PC, ani se tak netvarila, ale za to, to mel bejt vykon, ze se z toho PO...
Realita byla ze GTA V nic moc graficky po srovnani a na PC bylo uplne jinde
Samozrejme fora plny, ze blbci maji PC, konzole ta je jinde.
Nyni prijde PS5 a uz je to tady...
ted pojedeme marketing 8K videa - filmu a samozrejme her.
To bude takovej vykon, ze v roce 2020 budou lidi PC vozit do bazaru
Realita?
UHD4K film ma treba 60 - 80GB, u Pepika na disku pak najdu, ze me povi jak ma film v plne palbe, poradne full... jen mrknu a velikost bude mkv 12GB komprese
Hra? Ta pojede 4K pri 30fps, nejaka sem tam uz pojede 60fps, to proto ze preci jen grafika za tu dobu pokroci, tak proc by to neslo.
A 8k? To bude demo video, ci demo hra, kde to proste pusti aby to vypadalo ale realne to bude nehratelne.
Stejne jako ted na PS4 jedou ty hry leda 1080p a tezko jedou 2160p uz vzhledem k vykonu a hw co to ma