werygood píše:Tak kup něco staršího. U retro PC mám Fujitsu-Siemens P19-2, 1280x1024 je tak akorát, je to S-PVA a běží už 15 let. Chtělo to dvakrát přepájet kondíky, ale vyšlo to na cca 15 Kč.
Stary PVA LCD nad hrobem a s pochybnou kvalitou nic neresi. To uz je lepsi to novy IPS AOC I960SRDA co da 75Hz.
DOC_ZENITH píše:.....to se ale musí zkusit to se člověk nikde nedočte.
No prave, ale jak to zkouset. Jedine naobjednat nekolik kusu a pak je v 14 dnu lhute vracet ? To je opruz. Asi nikdo tady nema nejaky zkusenosti z tech novych LCD a rici "do toho jdi" ? Zase ale aby to nebyly monitory za 4k+. To nema cenu, to tam rovnou muzu dat svuj 16:10 Dell U2412M (ikdyz mozna to tak dopadne a koupim pro sebe nejaky novy).
DOC_ZENITH píše:...VIA KT333.......
Jsem na nej zvyklej, mel jsem ho v te dobe a uz to je na tom ted postaveny. Menit to na jiny platformy se mi nechce a nemam k tomu duvod kdyz to funguje bez problemu. Jinak i u KT333 byly rozdily ve vykonu dle vyrobce, takze kdo jde po maximu, tak taky musi vybrat vhodnou desku s KT333 jako treba ASUS A7V333, ale to se uz blbe shani. Nejlip se shaneji MSI KT3 Ultry.