GPU (APU) pro next-gen konzole - spekulace

Libovolný výrobce, technologie, informace, rady, výběr, ovladače.

Moderátoři: morke, Walker1134, PKBO, Hladis

Odpovědět
keistown
Žlutá karta
Žlutá karta

Re: GPU (APU) pro next-gen konzole - spekulace

Příspěvek od keistown »

Koukam ze se konzolisti a pcmr na chvili sjednoti, prestanou hadat a budou tise cekat a proklinat, ze tsmc a samsung nesypou wafery rychlejs. 8-)
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

ArgCZ píše:Fíha já to objednal až po poledni, hele durode kdyby ti vyšlo jich víc a mě ne přenechal bys mě jednu? Trochu panikařím teda.
Jasne, np. Kdo vi kolik kusu bude urceno pro CR. Kde jsi objednaval? Ja kdyz popoledni koukal na alzu, ta poznamka o unoru 2021 tam jeste nebyla. Mozna maji slibeny urcity pocet kusu a zmenili to, jak byly vsechny predobjednane a nakonec to nebude tak horke.
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
ArgCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ArgCZ »

na CZC...uvidíme no, ale děkuju
PS5, LG OLED65BX, Samsung HW-Q700A + SWA-9500S = 5.1.4 Dolby Atmos, DTS:X
MV
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od MV »

No ono upřímně, z těch launch titulů mě zaujal jen černej spiderman, ale nehrál jsem ani toho původního. Mohli dát nový grand turismo a třeba HL Alyx :oops: Takže za mě žádnej spěch, klidně ať si to tu je v únoru.
mogbuk: i5 9300H | 16GB DDR4-2666 Samsung | GeForce RTX 2060 | NVMe WD SN720 512GB SSD + SATA Crucial M550 512GB SSD | 1080p 144Hz IPS screen | HP LP2475w | Ultraportable: Toshiba Portégé R100 Centrino | Pentium-M ULV 1.0 | 1280MB DDR | 1.8" MicroIDE -> ZIF IDE -> mSATA SSD Samsung PM830 32GB | Trident Cyber XP4 32MB | 12.1" XGA | 1.09kg/1.4kg | Dell Latitude E6220, Core i5-2520M, 8GB DDR3, Samsung PM830 128GB SATA3.0 SSD, backlit kbd, 12.5" WXGA | NAS: Asrock N3150DC-ITX | 4GB DDR3L-1600 Crucial | Mach Extreme 8GB SLC USB3.0 | 2x 2TB WD Green WD20EZRX @ RAID1 | TerraTec Dual DVB-T PCI-e | OpenMediaVault | Lian Li PC-Q28B Mini-ITX Cube | 65W DC adapter
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

Kdo vi co jetse bude na launch, zda se ze zatim je potvrzena jedina exkuzivka - Deamon´s Souls, ale to neni pro masy IMHO, dale Morales(ale ten pujde i na PS4). Za GT7 bych se nezlobil, bo by byl tezky kalibr.
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

ArgCZ píše:na CZC...uvidíme no, ale děkuju
CZC dnes odpoledne posilalo maily zakaznikum, kteri se vesli do prvni varky. Kdyz ti nic neprislo, tak bohuzel. Mel jsem objednavku i v CZC a mail neprisel....JRC jako jediny prodejce uprednostuje lidi platici predem, coz jsem si nevsimnul pri zadani objednavky(resp. to tam nebylo, pote je to ojeb na zakazniky), tak zustane jenom xzone...Mozna jeste bude sance se postavit pred Datart nebo Electroworld pred otevirackou a vzit to utokem :lol:
Alphabet08
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alphabet08 »

Mironet upřednostňuje platící lidi taky. Myslím si, že jsem byl mezi prvními, ale mám holt smůlu. Nezaplatil jsem předem :)
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

Tak mail prisel z CZC, utrel jsem. Kamos, ktery objednaval z JRC kolem 7h, dostal taky zamitavy mail :|
Kdyz nevyjde xzone, vypada to, ze nakonec vezmu Ragnarok limitku pristi rok :-D

Ale trochu nastve, jsem si brousil zuby na Cyberpunk day one, vychazi to s PS5. Tak odlozim i to, nove veci budu chtit hrat komfortne .
ArgCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ArgCZ »

no naštve, Cyberpunk asi nebude můj šálek protože třeba Deus Ex mě vůbec nebavil a čekám něco na ten způsob a to co vyhlížím bude až 2021, já jsem celkem v klidu, rád bych novou hračku, ale tohle mě neuteče, hrát je co stále, mám takovejch restů že bych klidně mohl nákup o rok odložit a ještě bych neměl o výběr her nouzi, na vánoce holt bude VR set pro děcka, slibuju jim to už dlouho
PS5, LG OLED65BX, Samsung HW-Q700A + SWA-9500S = 5.1.4 Dolby Atmos, DTS:X
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

jasne svet se nezborti, a kdo vi jak to bude s updaty PS4 her, kdyz ze zacatku to bude behat stejne jak na PS4 pro, tak duvod na prechod taky mit nebudu. Ciste PS5 hry, tech bude malo a pockaji si na mne.
LastPCgamer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LastPCgamer »

durod píše:jasne svet se nezborti, a kdo vi jak to bude s updaty PS4 her, kdyz ze zacatku to bude behat stejne jak na PS4 pro, tak duvod na prechod taky mit nebudu. Ciste PS5 hry, tech bude malo a pockaji si na mne.
Tak tie updaty PS4 hier na PS5 ma tiež zaujímajú. Čakal som, že sa o tom dozvieme viac už teraz na tej poslednej prezentácii. Zatiaľ je ticho, aby to nedopadlo tak, že nakoniec nič nebude, alebo to budu mat tak 2 hry. :-D
CPU: Intel Core I7 5820K@4.5GHz; Cache 4GHz + Noctua NH-D15;*** MB:ASUS X99-A;*** RAM: 4x4GB DDR4 3000MHz CL 15-17-17-35 1T Corsair;*** GK: EVGA GeForce GTX 1080Ti SC Black Edition Gaming ICX***;*** M.2 NVMe SSD: Samsung 970 EVO PLUS 500GB;*** SATA III SSD: Samsung EVO 850 500GB, Crucial MX500 1TB;*** SATA II HDD: 500GB Hitachi 7200RPM ;*** Op. Drive: Samsung DVD-RW SH-S223F;*** Sound Card: ASUS Xonar Phoebus;*** PSU: Seasonic SS-860XP Platinum;*** MOUSE: RAZER Deathadder Chroma;*** MOUSEPAD: Roccat Taito;*** KEYBOARD: Roccat Isku;*** HEADSET: Sennheiser PC 360 G4ME;*** MONITOR: 27" Acer Predator XB271HU 144Hz, IPS, G-Sync;*** CASE: Cooler Master HAF 922;*** OS: Windows 10 64bit Home; Herné konzoly: Playstation 5, NINTENDO Switch
MV
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od MV »

durod píše:jasne svet se nezborti, a kdo vi jak to bude s updaty PS4 her, kdyz ze zacatku to bude behat stejne jak na PS4 pro, tak duvod na prechod taky mit nebudu. Ciste PS5 hry, tech bude malo a pockaji si na mne.
Navíc se člověk nemusí účastnit těch porodních bolestí :) jako sice slibují, jak to bude hlučností a teplotou vyvážené, ale zatím fakt není kam spěchat. Jako jo, kdyby řeklo, že hry z PS4 pojedou všechny v opravdovym 4k na 60 nebo 120 fps, asi bych se postavil do řady, ale vše má svůj čas :lol:

Každopádně za 13500 dobrej deal a HW dotované - když si vezmete to ~900 GB SSD, UHD mechanika, pak ovladač (za 1800), slušný ryzen, grafika o výkonu 2080... Pak se nedivím cenám her, ale zase není potřeba hrát novinky na launch day....
mogbuk: i5 9300H | 16GB DDR4-2666 Samsung | GeForce RTX 2060 | NVMe WD SN720 512GB SSD + SATA Crucial M550 512GB SSD | 1080p 144Hz IPS screen | HP LP2475w | Ultraportable: Toshiba Portégé R100 Centrino | Pentium-M ULV 1.0 | 1280MB DDR | 1.8" MicroIDE -> ZIF IDE -> mSATA SSD Samsung PM830 32GB | Trident Cyber XP4 32MB | 12.1" XGA | 1.09kg/1.4kg | Dell Latitude E6220, Core i5-2520M, 8GB DDR3, Samsung PM830 128GB SATA3.0 SSD, backlit kbd, 12.5" WXGA | NAS: Asrock N3150DC-ITX | 4GB DDR3L-1600 Crucial | Mach Extreme 8GB SLC USB3.0 | 2x 2TB WD Green WD20EZRX @ RAID1 | TerraTec Dual DVB-T PCI-e | OpenMediaVault | Lian Li PC-Q28B Mini-ITX Cube | 65W DC adapter
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

Jak to vypadá s vašima objednávkami? Dostalo se někomu plejko z první várky?

Škoda, že nejsem xbot, xsx mají všude dostupné. :(
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

Mám potvrzeno z CZC a Alzy. 8)
PS5 | LG OLED CX55
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

kdyz ji nekde nepreprodas, tak bych te o jednu pripravil :mrgreen:

//
Jinak k te alze, ta predse rozesilala nic nerikajici maily co teda vim i od lidi, kteri objednali hned jak to spustili...
Vážený zákazníku,

velice si vážíme, že v nás vkládáte důvěru při objednávce PlayStation 5, na který se těšil celý svět.

Rádi bychom Vás informovali o Vaší objednávce č. xxxxxxxxx, že uděláme vše proto, abychom právě Vás mohli potěšit radostnou zprávou, a to sice, že po naskladnění konzole budete právě Vy jejím šťastným majitelem.

Vzhledem k enormnímu zájmu už teď víme, že nepotěšíme všechny, ale nezoufejte, další kusy budou na cestě v prvních měsících 2021.

Ohledně Vaší objednávky, která byla vytvořena a zahrnovala již zmiňovaný PlayStation 5 či jeho příslušenství Vás budeme informovat ihned, jakmile budeme znát přesnější informace k naskladnění. Do té doby Vás žádáme o vyčkání.

S pozdravem

Vaše Alza.cz
tohle prijde i tomu, kdo objedna dnes
Podle mne sami nevedi, na koho dojde a koho ne, protoze u nich svitila "dostupnost" na 19.11. skoro cely den a az pote nekdy vecer spustili objednavky na unor 2021 a puvodni nabidku maji oznacenou jako vyprodano
HunterGtNet
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HunterGtNet »

pokud schanis ps5 taky jich maj dostatek https://www.bazos.cz/search.php?hledat= ... t&kitx=ano
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

To si muzou nechat :razz:

Pockam 2 mesice a budu ji mit za 12 500 v unoru :wink:
CageJ
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CageJ »

durod píše:kdyz ji nekde nepreprodas, tak bych te o jednu pripravil :mrgreen:

//
Jinak k te alze, ta predse rozesilala nic nerikajici maily co teda vim i od lidi, kteri objednali hned jak to spustili...
Vážený zákazníku,

velice si vážíme, že v nás vkládáte důvěru při objednávce PlayStation 5, na který se těšil celý svět.

Rádi bychom Vás informovali o Vaší objednávce č. xxxxxxxxx, že uděláme vše proto, abychom právě Vás mohli potěšit radostnou zprávou, a to sice, že po naskladnění konzole budete právě Vy jejím šťastným majitelem.

Vzhledem k enormnímu zájmu už teď víme, že nepotěšíme všechny, ale nezoufejte, další kusy budou na cestě v prvních měsících 2021.

Ohledně Vaší objednávky, která byla vytvořena a zahrnovala již zmiňovaný PlayStation 5 či jeho příslušenství Vás budeme informovat ihned, jakmile budeme znát přesnější informace k naskladnění. Do té doby Vás žádáme o vyčkání.

S pozdravem

Vaše Alza.cz
tohle prijde i tomu, kdo objedna dnes
Podle mne sami nevedi, na koho dojde a koho ne, protoze u nich svitila "dostupnost" na 19.11. skoro cely den a az pote nekdy vecer spustili objednavky na unor 2021 a puvodni nabidku maji oznacenou jako vyprodano
Tak tak, aj mne to došlo..
Inak som si "vybavil" jeden digital kus a už som aj zaplatil zálohu.
AMD RYZEN 2700X 4.2GHz@watercooled, 32GB DDR4 2,8GHz, AsRock B450 GAMING K4, RIOTORO GOLD 650W; ASUS DUAL RTX 2060; CoolerMaster ML500; AMD RYZEN 3600X, NOCTUA NH-D15, ASUS STRIX B450-F GAMING, SuperFlower GK550, 32GB CL14 G.SKILL 3200, FRACTAL DESIGN XL R4, ASUS STRIX RTX 3080 OC; APPLE MacBook AIR M1 iPhone 12 Pro 128GB
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

digital jsem mohl mit i ja, ale prisel bych o majland za hry....
Raikkonen
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Raikkonen »

XBox Series X má 1TB SSD, ale pro hry nabídne jen 802 GB. Pro srovnání PS5 má mít 825 GB SSD (využitelné místo pro hry jsem zatím nikde nenašel).
Srovnání loadingu některých her na XSX a XOneX zde:
http://www.hrej.cz/novinky/2020/09/29/d ... her-55973/
Odpovědět

Zpět na „Grafické karty“