Nastaveni TCP/IP

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Nastaveni TCP/IP

Příspěvek od ZdenekSveda »

Jak to mam nastavit? mam WiFi a sice uz jsem to mnohokrat predelaval, ale ted kdyz tam zadam IP, Masku podsite a jeste neco(ted si nevzpomenu,sedim u jinyho PC) tak potrebuju jeste nekam nastavit 1RPS1-Bludov111 aby to jelo, ale nevim vubec kam. Kam to teda patri???
Paja
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paja »

rekl bych ze BRANA, to je pro pripojeni vetsinou nutne...

//edit: totiz DNS... nebo spise oboje zalezi jak k tomu poskytovatel pristupuje...zkus oboje jedno z toho to je...

//Edit2: sorry za blamaz...samozrejme jsem ted trochu ujel :oops:
Naposledy upravil(a) Paja dne úte 20. dub 2004, 22:15, celkem upraveno 1 x.

And ye shall know the truth and the truth shall make you free
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Nastaveni TCP/IP

Příspěvek od TomV »

ZdenekSveda píše:Jak to mam nastavit? mam WiFi a sice uz jsem to mnohokrat predelaval, ale ted kdyz tam zadam IP, Masku podsite a jeste neco(ted si nevzpomenu,sedim u jinyho PC) tak potrebuju jeste nekam nastavit 1RPS1-Bludov111 aby to jelo, ale nevim vubec kam. Kam to teda patri???
To je kód WiFi sítě. Musíš to zadat do nastavení té síťovky; přesně ti to neřeknu, protože jsem dialog nastavení WiFi ještě neviděl... :-(
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ZdenekSveda »

Ja se v tom prave hrabal a vsude tam jdou psat cisla, ale nikam tam nejde napsat to 1RPS1-Bludov111 jelikoz pismenka tam proste nikam nejdou. Ja uz to dlouho nepredelaval tak vubec nevim kam to patri. :(
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

1RPS1-Bludov111 je SSID access pointu ke kteremu pristupujes. zadava se do konfigurace wifi karty - kazda wifi karta ma k sobe utilitu kde se to da jednoduse nastavit. (melo by to jit i zadat ve vlastnostech site ve woknech ale musis se k tomu proklikat - v TCP/IP to neni])
7800X3D, 9070XT Nitro+, Custom Gamakay 75 TMR + Keychron V0 Ultra, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“