Nastaveni TCP/IP
Moderátor: Don
- ZdenekSveda
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Nastaveni TCP/IP
Jak to mam nastavit? mam WiFi a sice uz jsem to mnohokrat predelaval, ale ted kdyz tam zadam IP, Masku podsite a jeste neco(ted si nevzpomenu,sedim u jinyho PC) tak potrebuju jeste nekam nastavit 1RPS1-Bludov111 aby to jelo, ale nevim vubec kam. Kam to teda patri???
- Paja
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
rekl bych ze BRANA, to je pro pripojeni vetsinou nutne...
//edit: totiz DNS... nebo spise oboje zalezi jak k tomu poskytovatel pristupuje...zkus oboje jedno z toho to je...
//Edit2: sorry za blamaz...samozrejme jsem ted trochu ujel
//edit: totiz DNS... nebo spise oboje zalezi jak k tomu poskytovatel pristupuje...zkus oboje jedno z toho to je...
//Edit2: sorry za blamaz...samozrejme jsem ted trochu ujel
Naposledy upravil(a) Paja dne úte 20. dub 2004, 22:15, celkem upraveno 1 x.
And ye shall know the truth and the truth shall make you free
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Nastaveni TCP/IP
To je kód WiFi sítě. Musíš to zadat do nastavení té síťovky; přesně ti to neřeknu, protože jsem dialog nastavení WiFi ještě neviděl...ZdenekSveda píše:Jak to mam nastavit? mam WiFi a sice uz jsem to mnohokrat predelaval, ale ted kdyz tam zadam IP, Masku podsite a jeste neco(ted si nevzpomenu,sedim u jinyho PC) tak potrebuju jeste nekam nastavit 1RPS1-Bludov111 aby to jelo, ale nevim vubec kam. Kam to teda patri???
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou

Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
- ZdenekSveda
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- wallot
- Středně pokročilý

-
1RPS1-Bludov111 je SSID access pointu ke kteremu pristupujes. zadava se do konfigurace wifi karty - kazda wifi karta ma k sobe utilitu kde se to da jednoduse nastavit. (melo by to jit i zadat ve vlastnostech site ve woknech ale musis se k tomu proklikat - v TCP/IP to neni])
7800X3D, 9070XT Nitro+, Custom Gamakay 75 TMR + Keychron V0 Ultra, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape