https://videocardz.com/newz/amd-fidelit ... -at-launch
Hlavne jsem zvedavy na tu Necromundu, protoze to je snad jedina hra, ktera bude podporovat FSR i DLSS zaroven.
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Takových by to chtělo víc, aby se to dalo objektivně porovnat v té samé hře. Porovnávat hru A (DLSS) s hrou B (FSR) není ideální, když na kvalitu obrazu má vliv i samotná hra (odlišný post-process, texture filtr a pod.)Sobo píše:Hlavne jsem zvedavy na tu Necromundu, protoze to je snad jedina hra, ktera bude podporovat FSR i DLSS zaroven.

Příště se na AMD hlasování vybodnu. Dával jsem Control, Cyberpunk a Metro.HEAD píše:Asi jste malo hlasovali pro ty 3 hry![]()
Far cry6 a resident evil jinak to neni moc zajimavy.Ja hlasoval pro cyberpunk, metro EE a RDR2.

reaguju na větu že DLSS je featura pro Raytracing aby s ním bylo možné vůbec hrát normálních rozlišeních, tohle prostě už neplatí, pokud chceš hrát ve 4k 100+ FPS tak máš jistě pravdu a ani s 3090tkou to bez nějakého druhu upscalingu občas nepůjde, doom má dostat v červenci taky RT update a pojede téměř jistě v 1440p nativu na 2070 Super v 60ti+ FPShnizdo píše:Aha, takze upscaling neni potreba, protoze vsichni hrajem na 3090 ve fullhd?
Se prober, jsou lidi s 2060-3070, tem se upscaling hodi i jinde. Co treba takove RDR2.
A k majitelum topendu, ja sam hraju Warzone ve 4K s DLSS, protoze mam pak 120-140fps.

Projdi si rozbory gondole verzí na DF. Metro Exodus je upscalovaný (navíc Raytracing nedosahuje ani kvalit PC Normal vezre!!!) na P5 z cca 1200-1500p a v Tajga úrovni i z 1080p, Clank na 60fps s RT také upscaluje.ArgCZ píše:podívej se na Ratcheta nebo Exodus Enahnced, opravdu pro Raytracing není potřeba DLSS asi FS...

a ty mě tu pak napíšeš, "podívej že je do 4K potřeba upscalovat", tak já nevim jak s hnízdem čteteale to neznamená že převezmem marketing mantru "DLSS je k Raytracingu potřeba", kdo z vás hraje ve 4k aby to tak bylo, polovina z vás se nehlo dekádu z 1080p.