Poraďte prosím kvalitnú farebnú laserovú tlačiareň v cene do 25 000 .
Potreba kvalitného tisku a relatívne lacného spotrebného materiálu-predovšetkým tonerov.
Váš názor na Minoltu Magicolor 2300W a na HP 1500 L?
farebná laserová tlačiareň
- Albatros
- Nováček

-
- Slezman
- Středně pokročilý

Re: farebná laserová tlačiareň
Ten Packard má otřesně provedené podávání papíru (verze L má pouze odklopný zásobník, nikoliv šuplík)***. Vzal bych asi ten Magicolor. Oboje máme v práci a ten Maxicolor se mi jeví lépe. Druhou stranou mince je prý ale drahý tisk. Ten mamut 1500L bych ale nechtěl.Albatros píše:Váš názor na Minoltu Magicolor 2300W a na HP 1500 L?
*** klidně si podá i 3 papíry zároveň, pak máš vložené prázdné, chyba je v doteku svazku (v designu)papírů s podavačem, není to provozní závada na našem kusu
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
- Albatros
- Nováček

-
este jedna otazka
Este sa chcem spytat,ci moze mat na toner nepriaznivy vplyv,ak by sa farebna laserova tlaciaren pouzivala iba velmi malo a zriedkavo.
Myslim na problemy so zaschynanim alebo inym znehodnotenim toneru.
Mal som v tomto ohlade neprijemne skusenosti s atramentovou tlaciarnou,preto by som chcel teraz radsej laserovu.
Mal som v tomto ohlade neprijemne skusenosti s atramentovou tlaciarnou,preto by som chcel teraz radsej laserovu.
- Slezman
- Středně pokročilý

Re: este jedna otazka
netuším, jak bys to toneru povedlo, aby zaschl, když už je suchý (je to prášek, ne?). Ale jsem názoru, že by tiskárna prostě tisknout měla. Třeba málo, ale aspoň nějak, 1 x za týden či 14 dní, doufám, že ji nekoupíš a necháš stát 1/2 roku...Albatros píše:Este sa chcem spytat,ci moze mat na toner nepriaznivy vplyv,ak by sa farebna laserova tlaciaren pouzivala iba velmi malo a zriedkavo.
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
- Albatros
- Nováček

-
tonery
Ahoj Slezman,
vdaka,ze reagujes na moje otazky.
Jasne,ze by som tlacil aj castejsie ako raz za tyzden -aj kazdy den (mozno).S tym praskom som to myslel nejak tak,ci to nemoze nejako zmenit formu-nejak zhrudkovitiet alebo troska skrystalizovat,....
Verim,ze nie,ked clovek vrazi tisice do toneru,tak by to malo fungovat na 100%.Snad...
Jasne,ze by som tlacil aj castejsie ako raz za tyzden -aj kazdy den (mozno).S tym praskom som to myslel nejak tak,ci to nemoze nejako zmenit formu-nejak zhrudkovitiet alebo troska skrystalizovat,....
Verim,ze nie,ked clovek vrazi tisice do toneru,tak by to malo fungovat na 100%.Snad...
- Slezman
- Středně pokročilý

Re: tonery
toho bych se nebál, hlavně netisknout pi.oviny, jak já tady a pak čekat něž se objedná (v tvém případě než budou prachy) tonerAlbatros píše:Ahoj Slezman,
- Naex
- Začátečník