farebná laserová tlačiareň

Cokoli týkající se tiskáren, skenerů a multifunkčních zařízení, papíru či náplní.
Odpovědět
Albatros
Nováček
Nováček

farebná laserová tlačiareň

Příspěvek od Albatros »

Poraďte prosím kvalitnú farebnú laserovú tlačiareň v cene do 25 000 .

Potreba kvalitného tisku a relatívne lacného spotrebného materiálu-predovšetkým tonerov.

Váš názor na Minoltu Magicolor 2300W a na HP 1500 L?
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: farebná laserová tlačiareň

Příspěvek od Slezman »

Albatros píše:Váš názor na Minoltu Magicolor 2300W a na HP 1500 L?
Ten Packard má otřesně provedené podávání papíru (verze L má pouze odklopný zásobník, nikoliv šuplík)***. Vzal bych asi ten Magicolor. Oboje máme v práci a ten Maxicolor se mi jeví lépe. Druhou stranou mince je prý ale drahý tisk. Ten mamut 1500L bych ale nechtěl.

*** klidně si podá i 3 papíry zároveň, pak máš vložené prázdné, chyba je v doteku svazku (v designu)papírů s podavačem, není to provozní závada na našem kusu
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
Albatros
Nováček
Nováček

este jedna otazka

Příspěvek od Albatros »

Este sa chcem spytat,ci moze mat na toner nepriaznivy vplyv,ak by sa farebna laserova tlaciaren pouzivala iba velmi malo a zriedkavo.

Myslim na problemy so zaschynanim alebo inym znehodnotenim toneru.
Mal som v tomto ohlade neprijemne skusenosti s atramentovou tlaciarnou,preto by som chcel teraz radsej laserovu.
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: este jedna otazka

Příspěvek od Slezman »

Albatros píše:Este sa chcem spytat,ci moze mat na toner nepriaznivy vplyv,ak by sa farebna laserova tlaciaren pouzivala iba velmi malo a zriedkavo.

Myslim na problemy so zaschynanim alebo inym znehodnotenim toneru.
Mal som v tomto ohlade neprijemne skusenosti s atramentovou tlaciarnou,preto by som chcel teraz radsej laserovu.
netuším, jak bys to toneru povedlo, aby zaschl, když už je suchý (je to prášek, ne?). Ale jsem názoru, že by tiskárna prostě tisknout měla. Třeba málo, ale aspoň nějak, 1 x za týden či 14 dní, doufám, že ji nekoupíš a necháš stát 1/2 roku... :sad:
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
Albatros
Nováček
Nováček

tonery

Příspěvek od Albatros »

Ahoj Slezman,

vdaka,ze reagujes na moje otazky.
Jasne,ze by som tlacil aj castejsie ako raz za tyzden -aj kazdy den (mozno).S tym praskom som to myslel nejak tak,ci to nemoze nejako zmenit formu-nejak zhrudkovitiet alebo troska skrystalizovat,....
Verim,ze nie,ked clovek vrazi tisice do toneru,tak by to malo fungovat na 100%.Snad...
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: tonery

Příspěvek od Slezman »

Albatros píše:Ahoj Slezman,

vdaka,ze reagujes na moje otazky.
Jasne,ze by som tlacil aj castejsie ako raz za tyzden -aj kazdy den (mozno).S tym praskom som to myslel nejak tak,ci to nemoze nejako zmenit formu-nejak zhrudkovitiet alebo troska skrystalizovat,....
Verim,ze nie,ked clovek vrazi tisice do toneru,tak by to malo fungovat na 100%.Snad...
toho bych se nebál, hlavně netisknout pi.oviny, jak já tady a pak čekat něž se objedná (v tvém případě než budou prachy) toner :sad: a opravdová práce stojí...
Naex
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Naex »

Já měl Minoltu a tisknul jsem tak jednou za měsíc a v poho.
Pak jsem ji prodal - na takovejhle tisk je ji vyloženě škoda.
Doporučuji Minoltu.
AMD 8320, 32 GB, MSI 990FX Gaming, Sapphire 78xx

Pokud jsi v mém domě - chovej se podle mých pravidel. Pokud nechceš - odejdi !
Odpovědět

Zpět na „Tiskárny, skenery a multifunkční zařízení“