Kdo má Xbox Game pass, tak hra bude/je k dispozici.
https://store.steampowered.com/app/698670/Scorn/
BTW: nevite nekdo od kdy bude mozne hrat na Xbox game passu? Stale mi to pise, ze je moc brzy
Moderátor: Baneshee

Nejvíc mi vadí asi absence jakýhokoli příběhu, objevíš se někde v šílenym světě, chvilku se pachtíš a konec. Nevíš kdo si, kde si, proč tam si, proč děláš co děláš a ani se to nedozvíš. Zkrátka nic. Když si odmyslíš to úchylný prostředí, tak je to jen walking simulator s pár puzzlema a občas nějakym nepřítelem. Taková náplň je trochu málo. Podle někoho to má bejt prostě taková alegorie na zrození a smrt, no budiž. Mě z toho čiší to, že autoři se tak snažili o tvorbu morbidního a šílenýho prostředí s co nejvíc šokujícíma scénama, že skutečná hra je právě jen těch pár hádanek a sem tam odstřelit nějakou vobludu. Scorn se dá hodnotit dvěma způsoby, buď jako fantastickej psycho zážtek s maniackym prostředí Gigera, kdy je na pařanovi, jak to celý vezme a pochopí a nebo jako nudná chodička, která spoléhá na prezentaci šílenýho světa, ale pod tou krvavou nechutnou slupkou je to bída s pár hádankama a tu a tam se potácí enemák.