alienGT píše: ↑ned 4. úno 2024, 01:14Nejsem konzolista, odmitam hrat na 2m na 65" televizi. To mi nic nerika. Jsem PC master a preferuju monitor 42" na 80cm. Ve tve vzdalenosti by to chtelo aspon 100" a stejne je to o prdu, pac ta vzdalenos + kvalita zraku jak se tu psalo atd atd.
Jo tak z tohodle uz jsem vyrostl, muset sedet v kresle / na zidli pred monitorem TV, mit mysku a klavesnici a hrat hru
Rad si prave sednu od toho trochu dal, diky moznosti mit dnes vetsi displej. Ne vzdy dobre na to vidim, takze ano mas pravdu posunu se na posteli a jsem od toho treba misto 90-100cm treba tech 150cm. U filmu sedam dal.
Samsung naopak tvrdil, ze kazdej z lidi co ma PC bude mit doma 65 palcu monitor s 8K. Proc 8K protoze si sedne hrac nebo PC master prave blizko
A i kdyz nebude mit vykon, vzdy se mu to pomci AI dopocita na tech 8K
To se zase nelibi me, preci jen tim ze je to vetsi me rika, ze si konecne mohu sednout trochu dal jak potrebuju a nemusim koukat na pidi displej.
Bal jsem se ze poznam nebo uvidim nejakou mrizku, kupodivu ve 4K nic tak nepoznam a to jsem nacpal hlavu az do toho, ale muzu mit vadu zraku.
Nepoznal jsem to ani u 27 palcu s 1080p.
OLED - nerikam ze je spatny nebo ze nemas pravdu, jen rikam ze je to na urcite pouziti a zalezi jak to kdo pouziva
Je mi to lito, ale nedavno ted byl prispevek a dopadlo to fakt divne.
OLEDTVx.jpg
OLED, nebyla pouzivana jako monitor, nevi se kde se toto vzalo jelikoz dotycny nemel zadny bar nebo neco co by otisk udelalo.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.