Jakou myš? Přehled kvalitních herních myší a podložek...

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
marek16
Začátečník
Začátečník

Re: Jakou myš? Přehled kvalitních herních myší a podložek...

Příspěvek od marek16 »

No já mám právě tyhlety, ale jak říkám, už jich odešlo tolik, že tu značku považuju za hroznej garbage a nebaví mě to furt řešit. Dokonce jsem si na tu poslední připlatil prodlouženou záruku, ale teď nemůžu najít fakturu, a asi bych stejně ani nevěděl, která z nich to je :-D

https://www.alza.cz/connect-it-vertical ... 472632.htm
Quis custodiet ipsos custodes?
R0cky
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od R0cky »

Ahoj,
zrovna v týdnu jsem do práce koupil Logitech Lift. A za těch pár dní spokojenost, ale jak dlouho vydrží tak to nepovím.
Před lety jsme zkoušel taky nějakou levnou, asi c-tech nebo něco takového za 300. Vydržela asi měsíc nebo dva, pak odešlo tlačítko... tak jsem se vrátil ke klasice. Logitech mi přijde teda zpracováním lepší. Jinak rozdíl by měl být hlavně ve velikosti Mx - pro velkou pracku a Lift - pro menší. Mx vypadá trošku "líp" a dobíjí se přes kabel. Lift je na jednu AA baterii. Koukám, že na rtings je porovnání - https://www.rtings.com/mouse/tools/comp ... tech-lift/
Snad v nějakým datartu/electroworlu by mohli bejt vystavený na vyzkoušení, která padne líp.
Jeden kolega v má v práci tu MX Vertical a taky si jí chválí. Druhej kolega má nějakou levnou a co vím, tak už to taky nebude první.
Jde asi o tu cenu, ta MX za 2k už je docela pálka. Já to koupil minulý týden v těch marianne slevách v datartu a vyšlo mě to bez DPH na 900, a to mi přijde ok.
marek16
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od marek16 »

Včera jsem strávil večer pročítáním recenzí, a v podstatě každá levnější myš má podle recenzí brutální kompromisy, ve zpracování, odchází tlačítka, nedá se dokoupit prodloužená záruka (prodejci moc dobře ví proč)... Koukal jsem i na ten Lyft, ale mám větší pazouru, tak jsem nakonec vzal tu MX s prodlouženou zárukou na 5 let.

Očekávání co od toho mám - kvalitní zpracování, lepší kolečko/tlačítka než čínské shity, senzor co bude líp fungovat na blbým povrchu.
Byla to darda (2500), ale zas si říkám, že mě to živí a jednou zkusím "kvalitu". Pokud mě zklame, asi poputuje po dvou týdnech zpátky :) dám vědět zkušenosti.
Quis custodiet ipsos custodes?
R0cky
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od R0cky »

Jo, vidím to stejně a když seš na ty vertikální zvyklej, tak to bude (snad) dobrá investice, ať slouží. :thumbsup:
Kdyžtak po pár měsících, taky přidám zkušenosti s tou Lift.
Chief4
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Chief4 »

mám eternico mv100 ktera je teda za ty prachy super, ale mohla by bejt menší
smile4me
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od smile4me »

Já si koupil minulý víkend logitech mx vertical, kdy ji měli v datartu za 1250,- a chvíli jsem si říkal, jestli jsem si neměl vzít raději MX Master 3s, která byla za stejnou cenu, ale nakonec jsem si velice rychle zvykl a jsem spokojen.
Case:Nanoxia Deep Silence 4, Zdroj:Seasonic S12II-620, MB:Asus Z97M - Plus, CPU:Intel Core i5-4690K, Paměti:Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL9 Ballistix Sport , VGA:MSI R9 390 GAMING 8G, HDD:SSD Crucial M500 120GB, Toshiba P300 1TB, Mechanika:ASUS DRW-24F1ST, Monitor:Philips 246E7QDSW, Repro:Bose Companion 2 Series II
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

K PC co mám složit jsem dostal i požadavek na myš do 400 Kč. Opět vůbec nemám tušení, co rozumného se dá za tu cenu pořídit. Spíš pro menší ruku, účel budou PC hry a bežná práce na PC. Drát nebo bezdrát je asi jedno.

Nějaký tip?
Goldnoob team proud member!
iambenny
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od iambenny »

Steelseries Rival 3, zrovna v akci na Smarty za 490, jinak většinou 700+. Nic levnějšího si nedovolím doporučit.
python.p
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od python.p »

https://www.alza.cz/rapture-venom-steal ... 900108.htm

tohle je překvapivě dobrý za ty prachy.
Pozor! Tento příspěvek může obsahovat stopy: ironie, mléka, čokolády, sarkazmu, oříšků a cynizmu...

Delidy a návrhy PC na míru najdete zde
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Nakonec se líbila ta od Steelseries, tak jsem vzal tu. Díky za pomoc :)
Goldnoob team proud member!
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“