Klávesa ENTER...

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Jackal
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Klávesa ENTER...

Příspěvek od Jackal »

Já doufám, že ty rámečky jsou stejný v každé klávese, to by bylo, abych dva nezachránil. Ozvu se, až to přijde. Držte palce.
Notebook: Acer Nitro 17 AN17-41-R8FE Obsidian Black
Keyboard: Logitech MX Keys S Graphite, Mouse: Logitech G Pro X Superlight 2, Monitor: 27" AOC Q27G2S/EU Gaming QHD, OS: Windows 11 Pro x64, 24H2 (OS Build 26100.2894)
Jackal
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Jackal »

Natural: pořád přemýšlím, jak tu klávesu vyndám ven, abych nedopadl, jako na notebooku (nasadil jsi mi brouka). Jediné řešení je klávesnici uprostřed prostě nějakým způsobem přeštípnout. Tím mi zůstanou volná střeva a půjde to lehce vyndat, když už tam nebude klávesa. Nemám žádnou jistotu, že každý tvar klávesnice na notebooku, mají stejná střeva a tak nemohu počítat s velikou zásobou klávesnic a střev. Klávesnici ENTER mám, potřebuji to jen vykuchat.
Keyboard: Logitech MX Keys S Graphite, Mouse: Logitech G Pro X Superlight 2, Monitor: 27" AOC Q27G2S/EU Gaming QHD, OS: Windows 11 Pro x64, 24H2 (OS Build 26100.2894)
Natural
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Natural »

Jestli ti má dojít celá tak ji prostě vyměň ne
Jackal
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Jackal »

Bohužel ta klávesnice je součástí toho šasi, takže samotná nejde vyndat a dát jinam. V servisu mi řekli, že mění pouze ten celek, ale všechno by se muselo přehodit, do mrtě. Základní deska ven a vložit do nového bloku. Nechci to rozebírat celé. Já chci jen ty střeva té klávesy. Snad to opatrně rozeberu. Už mám desítky variant, jak na to. 😆
Mr.Nigga
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr.Nigga »

To bych chápal u ultrabooku, ale u herního 17" je to zbytečnej ojeb :|
I'm living on reds, vitamin C and cocaine. Everything's a blur
Jackal
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Jackal »

Bohužel je to tak. Oni chtěli, abych ten notebook odeslal do servisu, že mi to za 2800Kč přehodí, kvůli jedné klávese. Když jsem je požádal, aby mi rozebrali klávesu ENTER , než mi to odešlou a oni mi napsali, že nemůžou riskovat poškození, že celý to udělají, nebo mi pošlou komponent domů. Nechci, abych se v tom někdo vrtal. Když rozeberu dobře ten nový komponent, stačí to nacvaknout do notebooku, to už jsem dělal. Rozebrat to musím i za cenu, že to zničím. Teď mám nový notebook a chybí mi ENTER klávesa. Naštěstí je teď jako stolní PC. Mám k němu monitor i externí kláversnici. Takže mi držte palce. Dnes mi napsali, že to ještě nemají skladem, takže čekám.

Edit: tak už je na cestě.
Jackal
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Jackal »

Hotovo, výměna klávesy ENTER bylo utrpení a strach, že to zase někde praskne. Neprasklo a já mám opět komplet klávesnici. Výměna klávesy ENTER mě vyšla na 2521Kč. :D
Zivan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zivan »

A drhne? :-D
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP USB-C G5 Essential + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
Jackal
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Jackal »

Nedrhne, je to dokonalé. Dal jsem tam novou, tu starou obroušenou jsem tam nedal. ENTER nedrhla v nové klávesnici, tak jsem to risknul a je to good. Konečně jsem celkově spokojený. Mohl jsem mít novou myš, takhle jsem koupil klávesu za 2500kč. Za blbost se platí.
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“