Win2000 a stara dosova hra jede pomalu

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
HonP
Nováček
Nováček

Příspěvek od HonP »

Dobry den. Ma pritelkyne by si doma rada zahrala starou hru Lion King(nemam pritelkyni z materske skolky, jen se ji v 20ti letech ta hra libi:), ale ma doma win 2000 a ty napisou, ze je ta hra v 16-bitovem modu, pak se teda hra spusti, ale nehratelne pomalu. Nevite jak na to? Ja sam jsem linuxak (tam jsem tu hru samozrejme rozchodil:) a tak je mi ponekud trapne se na tyto veci ptat:)))), ale pritelkyne..., no znate to:))
johny128
Začátečník
Začátečník

Re: Win2000 a stara dosova hra jede pomalu

Příspěvek od johny128 »

HonP píše:Dobry den. Ma pritelkyne by si doma rada zahrala starou hru Lion King(nemam pritelkyni z materske skolky, jen se ji v 20ti letech ta hra libi:), ale ma doma win 2000 a ty napisou, ze je ta hra v 16-bitovem modu, pak se teda hra spusti, ale nehratelne pomalu. Nevite jak na to? Ja sam jsem linuxak (tam jsem tu hru samozrejme rozchodil:) a tak je mi ponekud trapne se na tyto veci ptat:)))), ale pritelkyne..., no znate to:))
:)
ja som tiez linuxak, takze ti poviem iba tolko co si este pametam z winu.Ked das prave tlacitko na odkaz(pripadne aplikaciu), vlastnosti, mal by si sa dopracovat k niecomu takemu ako ze mu nastavis ze bude bezat akoby pod win98,winME,atd.A bude tam aj moznost aby nabehol pod 256 farbami.Proste toto tam najdi(na 100% to tam bude) a nastav tam napr. win98.Potom by to malo ist ok :)
JanHavlicek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od JanHavlicek »

Na 80% to tam nebude. Pokud vím, je to pouze u XP a ne u 2000
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

přesunuto do Her ze sekce Windows
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
random
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Win2000 a stara dosova hra jede pomalu

Příspěvek od random »

JJ píše: :)
ja som tiez linuxak, takze ti poviem iba tolko co si este pametam z winu.Ked das prave tlacitko na odkaz(pripadne aplikaciu), vlastnosti, mal by si sa dopracovat k niecomu takemu ako ze mu nastavis ze bude bezat akoby pod win98,winME,atd.A bude tam aj moznost aby nabehol pod 256 farbami.Proste toto tam najdi(na 100% to tam bude) a nastav tam napr. win98.Potom by to malo ist ok :)
Na 100% to tam nieje ......... je to tak len vo Win XP ...... pri Windows 2000 sa kompatibilita s predoslimy systemami nastavovala externim prikazom, cez ktory sa potom samotna aplikacia spusti....... bohu zial uz ju nepouzivam 2 roky takze si nespomeniem...., ale nachadza sa na instalacnom CD Windows 2000 .......... ( skus pohladat ......, mne sa pouzitie celkom osvedcilo..... )
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
miho
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od miho »

Coz takhle pustit to pres dosbox?

http://sourceforge.net/projects/dosbox/
127.0.0.1, sweet 127.0.0.1
JanHavlicek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od JanHavlicek »

No jo. Jestli mas M602 tak by ji stacilo spustit treba pres bootovaci disketu a tam spustit tu hru a vlastne by to nemusela byt ani M602 staci prikazovy radek, ale musis mit disk ve FAT32
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
HonP
Nováček
Nováček

Příspěvek od HonP »

Jj, ten boot z diskety, to je chytry. Diky panove.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“