Win2000 a stara dosova hra jede pomalu
Moderátor: Baneshee
- HonP
- Nováček

-
Dobry den. Ma pritelkyne by si doma rada zahrala starou hru Lion King(nemam pritelkyni z materske skolky, jen se ji v 20ti letech ta hra libi:), ale ma doma win 2000 a ty napisou, ze je ta hra v 16-bitovem modu, pak se teda hra spusti, ale nehratelne pomalu. Nevite jak na to? Ja sam jsem linuxak (tam jsem tu hru samozrejme rozchodil:) a tak je mi ponekud trapne se na tyto veci ptat:)))), ale pritelkyne..., no znate to:))
- johny128
- Začátečník

Re: Win2000 a stara dosova hra jede pomalu
HonP píše:Dobry den. Ma pritelkyne by si doma rada zahrala starou hru Lion King(nemam pritelkyni z materske skolky, jen se ji v 20ti letech ta hra libi:), ale ma doma win 2000 a ty napisou, ze je ta hra v 16-bitovem modu, pak se teda hra spusti, ale nehratelne pomalu. Nevite jak na to? Ja sam jsem linuxak (tam jsem tu hru samozrejme rozchodil:) a tak je mi ponekud trapne se na tyto veci ptat:)))), ale pritelkyne..., no znate to:))
ja som tiez linuxak, takze ti poviem iba tolko co si este pametam z winu.Ked das prave tlacitko na odkaz(pripadne aplikaciu), vlastnosti, mal by si sa dopracovat k niecomu takemu ako ze mu nastavis ze bude bezat akoby pod win98,winME,atd.A bude tam aj moznost aby nabehol pod 256 farbami.Proste toto tam najdi(na 100% to tam bude) a nastav tam napr. win98.Potom by to malo ist ok
- JanHavlicek
- Středně pokročilý

- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
přesunuto do Her ze sekce Windows
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
- random
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Win2000 a stara dosova hra jede pomalu
Na 100% to tam nieje ......... je to tak len vo Win XP ...... pri Windows 2000 sa kompatibilita s predoslimy systemami nastavovala externim prikazom, cez ktory sa potom samotna aplikacia spusti....... bohu zial uz ju nepouzivam 2 roky takze si nespomeniem...., ale nachadza sa na instalacnom CD Windows 2000 .......... ( skus pohladat ......, mne sa pouzitie celkom osvedcilo..... )JJ píše:![]()
ja som tiez linuxak, takze ti poviem iba tolko co si este pametam z winu.Ked das prave tlacitko na odkaz(pripadne aplikaciu), vlastnosti, mal by si sa dopracovat k niecomu takemu ako ze mu nastavis ze bude bezat akoby pod win98,winME,atd.A bude tam aj moznost aby nabehol pod 256 farbami.Proste toto tam najdi(na 100% to tam bude) a nastav tam napr. win98.Potom by to malo ist ok
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
- miho
- Čestný člen

-
- JanHavlicek
- Středně pokročilý