PROJEKT: Gaia by T.M.Petnov (UPDT 25/01/2006) pg. 6. reborn

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
Dj´ Frodo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dj´ Frodo »

cr89azy píše:Je to dobre, akorat bys mohl doladit ten predni vetrak ... :)
to jo no stim vetrakem souhlasim!! ten je zatim nic moc!!! ale jinak si myslim ze tadle bedna taky neni zrovna spatna!!!!!! me se celkem liby a je videt ze si sni vyhral!!!!!
Dj´ Frodo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

nastrikany pruh

Příspěvek od Dj´ Frodo »

jen sem se chtel zeptat ja mam takovy problem potrebuju zdroj prestrikat na pruhy (cerna a zluta) a nevim si ted rady!!! jak si strikal ten tvuj pruh na celnim panelu????
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Re: nastrikany pruh

Příspěvek od Stoobi »

Dj´ Frodo píše:jen sem se chtel zeptat ja mam takovy problem potrebuju zdroj prestrikat na pruhy (cerna a zluta) a nevim si ted rady!!! jak si strikal ten tvuj pruh na celnim panelu????
Co je na tom za problém. Sežeň si lakýrnickou pásku a prostě to stříkni jednou barvou celý a pak nalep páskou pruhy a stříkni druhou. A máš to... :wink:
Dj´ Frodo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dj´ Frodo »

tak teda ptam se jako blbec a neznalec!!!! ale jako furt si stim lamu hlavu!!! kolik ta paska stoji??? koupim ji v drogerce????
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

No v drogerii by jí měli mít...a stojí do 50,-Kč, záleží na tloušťce a délce...
oGGy
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od oGGy »

Kdyby na tebe čuměli jak péra z gauče (jako koukali na mně), tak to zkus popsat jako lepenku, která je z vnější strany "papírová". Já jí kupoval 50 m za 80,- Kč. Nemůžu si jí vynachválit.

ad mod: Moc pěkný, dost se mi líbí ten lak, jenom se mi tam "eklujou" ty rozházený čela mechanik. Jinak fakt pěkný.
CPU: Intel Core2Duo E6320 1.86GHz@2.6GHz (7x375MHz) MotherBoard: Gigabyte GA-965P-DS4 - Intel P965 Memory: Geil DIMM 2048MB DDR II 800MHz Kit (GX22GB6400UDC) GPU: Sapphire Atlantis ATI Radeon X1950 Pro 256MB Storage #1: Seagate Barracuda 7200.7+ ST3160023A - 160GB Storage #2: Western Digital Caviar SE WD2000JD-55HBB0 - 200GB Storage #3: Western Digital Caviar SE WD2000JS-22MHB0 - 200GB Drive: Samsung SH-S183L PSU: Fortron Blue Storm II FSP500-60THN/THN-P 500W Monitor: Fujitsu-Siemens ScaleoView S20-1W Case: CoolerMaster RR-PCH-S9U1 Hyper TX
dzungales
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od dzungales »

ta paska sa hodi fakt na vsetko,kup si rovno dve. :)
CPU+FAN : E6600@Scythe Infinity MB : GA-P965-DQ6 rev. 3.3 F9 RAM : 2x1GB Corsair DOMINATOR DDR800 CL4 GPU : Asus X1950 256MB HDD : Seagate Barracuda 7200 250GB PSU : Seasonic M12 500W CASE : TT Aquila DVD : LG GSA-H42L LS MOUSE : RAZER Diamondback Plasma
Dj´ Frodo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dj´ Frodo »

jasny diky!!! ja uz asi vim o jakou de!!!! my sme ji kupúovali na malovani!!!!!!! je to takova asi 3 cm siroka papirova paska!!!! :D
Rhino.M
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rhino.M »

Hi all,
tak jsem se po long, long time, opět dostal ke svému modu. Upadl již v zapomnění, ale doufám, že se mi podaři ho oživit a pokračovat na něm. Konečně jsem se dostal k výměně větráku vepředu. Takže zde jsou fota...

ObrázekObrázek
ObrázekObrázek
Obrázek
Now working on Project Gaia
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=22340
CPU: Intel C2D E8400 MB: Gigabyte GA-P35-DS3 RAM: 2x 1024MB DDR2 A-data 800 MHz EE GPU: GAINWARD BLISS GTX260 Golden Sample PCIe OS: WinXP Pro SP3 CD/DVD: Lite-On SHW-16H5S LightScribe Case: CoolerMaster Dominator CM 690K Power: ATX Fortron 400W
Strby
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strby »

nevim jestli se to tady probiralo nebo ne ale to kolem displeje by trochu kitu sneslo ;-)
AMD Athlon XP 2500+(Barton),MSI KT6 DELTA LSR (KT600),256 MB Samsung DDR 400Mhz CL2.5 + 256MB A-DATA 400Mhz CL3 @ CL2.5,MSI Geforce 2 MX(Starforce),SB Live! 5.1,Hitachi 7k250 160GB SATA,TEAC DV 516D,Teac W540E,WXP Prof. corp.

NetBow Wifi 1Mbit
Rhino.M
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rhino.M »

Taky jsem si říkal, když jsem to viděl po zatuhnutí, naštěstí byl už v plánech kolem displaye rámeček, takže ten kyt plní spíše funkci upínače než plniče. Ale souhlasím. Vypadá too hrozně... :oops:
CPU: Intel C2D E8400 MB: Gigabyte GA-P35-DS3 RAM: 2x 1024MB DDR2 A-data 800 MHz EE GPU: GAINWARD BLISS GTX260 Golden Sample PCIe OS: WinXP Pro SP3 CD/DVD: Lite-On SHW-16H5S LightScribe Case: CoolerMaster Dominator CM 690K Power: ATX Fortron 400W
Stepa
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stepa »

sviti ti to pekne jen co ja pravda,ale mozna hezci by bylo kdyby ta dira byla kulata(todle vypada dost divne) a mozna by neskodilo ho soupnout k levy strane aby nezasahoval to toho bilyho prouzku..stejen uz mas vyosenej ten display(neni nastredu) tak by to bylo mozna lepsi a hezci
Gigabyte GA-K8NE , Sempron64 2800+(1600@2400Mhz) , Gigabyte GF6600 silent pipe 450/500 @ 530/630 , Corsair VS 2x512MB 400MHz 2.5-3-3-6 , WD 800JB , 350W EC
SleepY.664
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SleepY.664 »

t.m.petnov píše:Hi all,
tak jsem se po long, long time, opět dostal ke svému modu. Upadl již v zapomnění, ale doufám, že se mi podaři ho oživit a pokračovat na něm. Konečně jsem se dostal k výměně větráku vepředu. Takže zde jsou fota...

http://forum.pctuning.cz/gallery/albums ... mal_1a.JPGhttp://forum.pctuning.cz/gallery/albums ... mal_5a.JPG
http://forum.pctuning.cz/gallery/albums ... mal_2a.JPGhttp://forum.pctuning.cz/gallery/albums ... mal_3a.JPG
http://forum.pctuning.cz/gallery/albums ... mal_4a.JPG
Hi,
Tak teda ten big, big, very big Aerocool fan vypadá na předku dost divně, kulatá díra (nebo alespoň zakulacená) by mu možná slušela víc.
Rhino.M
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rhino.M »

Právě, že kulatou se mi tom moc dávat nechce. Před větrákem bude ještě mřížka , takže ho schová a snad to nebude vypadat tak nesouměrně. Na straně kde je pruh nebude ta mrizka nastříkana na modro, takže to by se mělo taky ztratit. Jediné co teď řeším, jak velké oka na tu mřížku. Nechci aby byly moc jemné, ale ne zase příliš velké...
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Pokud tam bude mřížka, tak by to mohlo vypadat líp, ale takhle to je opravdu nic moc...vypadá to dost divně. A taky musím souhlasit s tím displejem, chtělo by to vykitovat do hladna...:)
Bedna
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Bedna »

jj ten vetrak mi tam nejak nesedi... :x
Core i7-8700K + Gelid Solution Tranquillo | ASRock Z370 Extreme4 | 2x 8GB RAM G.SKILL RIPJAWS | MSI RTX 3080| Fractal Define R4 | Seasonic 850W Platinum | Omen 27i
Rhino.M
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rhino.M »

jak jsem psal, fakt na to teď nemám čas, jen sem vám to chtěl ukázat. Je to lepší než tohle...

Obrázek

:D
Bedna
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Bedna »

no, to asi jop :-D
Core i7-8700K + Gelid Solution Tranquillo | ASRock Z370 Extreme4 | 2x 8GB RAM G.SKILL RIPJAWS | MSI RTX 3080| Fractal Define R4 | Seasonic 850W Platinum | Omen 27i
filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filletzz »

no kdyby si tu díru udělal tak aby překrývala ty ledky na větráčku tak by to imho vypadalo líp...
jo a mohl bys taky přestříkat tu mechaniku ;)
BodyZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od BodyZ »

musim se pridat k nazorum, že ten větrák tam není uplně nejlepší. Možná by to chtělo menší díru, nebo to nějak zajímavě zakrejt. Jinak musim naopak vyzdvyhnout barvu, to jsi trefil náramě. Jednoduchý a zároveň elegantní. Tak se mi to líbí :up:
CASE: EA WINGS
Odpovědět

Zpět na „Projekty“