PROJECT: Fist Alpha by Stoobi | my first homemade case |

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
Radeon9550
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Radeon9550 »

To BEDNA-nepis takove prispevky.Stoobimu se pak zvedne moc sebevedomi:lol: :lol: ne delal jsem si srandu
Stoobi mas to fakt pekne jsem zvedavy na konecnou fazi,jak se tak divam tak bedna je celkem hodne rozmerna na sirku a vysku.Jak se tak divam tak mas tu zakladovku uplne naopak v te bedne nez byva zvykem.Je to tak nebo se mi to jen zda???
PROCA:IntelP42.8@3.4ghz-TT BigWater,LGA775,ASUS P5P800,512MBDDR 400 kingston,80GB Maxtor,Case:Mercury Elite prid.vetrak Arctic Fan 3,GeCube9550Gt 128MB-128bit-526/256(512) koupim pravou bocnici(Zpohledu ze predu) na tuto case http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?D ... d=18842945
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

2Radeon9550: Už jsem to psal na začátku, že deska je otočená, sundavací bočnice bude na druhé straně než normálně a je to otočený. A co se rozměrů týká, tak mě to nepříde nějak velký. Postavil jsem to vedle TT XaserIII a je to úplně stejný, jen asi o 1cm užší, ale šířka není konečná... :wink:
Poplik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Poplik »

no teď to v porovnání s tou deskou vypadá giganticky ale až se daj mechaniky tak to podle mě nebude tak horký
WEEEEEEEEEEE!!
maluch_racer
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maluch_racer »

Dobrá práce Stoobi, jen tak dál :)
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Malá úprava interiéru. Samozřejmě vše příjde přestříkat khaki barvou - snad už tento týden.

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

:oops:
eXp10it
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eXp10it »

woooow...jak je ten plech tlusty proboha? z te prvni fotky to vypada jako plech pro schodistove stupne :shock:
eXp10it is b4ck
letos s*ru na moding a delam si pro radost bedny
ISAAC CPU tuleň 1100@1460MHz; MB msi 6337le5; 2 × 256 MB SDRAM 100@133MHz; HDD Samsung 200GB 7200rpm + nějaké ty blbosti okolo.
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

eXp10it píše:woooow...jak je ten plech tlusty proboha? z te prvni fotky to vypada jako plech pro schodistove stupne :shock:
:-D Je to 3mm plexi (ta přední část dokonce 5mm) polepené plastickou folií v imitaci lístečkovanýho plechu. Sice mám doma original tento plech, ale při jeho tloušťce 3mm bych k té case pak potřeboval i jeřáb :) Proto takhle pomocí folie. :wink:
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XPM »

heh ty fotky jsou tak zblízka že se nemůžu zorientovat kde je předek a tak vůbec :-D Trochu se mi tam nezamlouvá ta síťka na "mouchy", víc by mi k tomu pasovala ta která je na masce.
Obrázek
PROJECT: Digital Fantasy
Více na mých www
nem.p
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od nem.p »

3x pěkný - na rozdíl od jiných, jako třeba já :oops: , vnitřní upravu skutečně nepodceňuješ :up:
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

2nem.p: Díky...snažím se udělat pěkný i interiér.

2XPM: No já nevím. Přemýšlel jsem, co tam dát a kvůli průtoku vzduchu jsem se rozhodl znovu pro síťku proti mouchám. Dal bych jí ven před fany a takhle dovnitř, kde trochu vystupuje. Ale teď je možná moc nápadná, myslím, že až to stříknu na khaki, tak to bude trošku jiný...uvidíme. :-D

PS: Příště se pokusím nafotit lepší fotky, aby bylo vidět komplet všechno. :) Ale ta síťka je vepředu... :twisted:
Poplik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Poplik »

mno já bych to možná nebral všechno na khaki, myslim že kdybys nějaký věci nechal takhle stříbrný tak by to taky nebylo špatný
WEEEEEEEEEEE!!
Lubitel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lubitel »

Je to velmi pekne spravene a pri fotkach takto z blizka som mal skoro pocit, ze sedim v tanku, alebo niecom podobnom.

Ale ked som zbadal tu foliu skoro som si zacal trhat vlasy, ze zase nieco, co planujem a vlastne uz mam doma aj ja. keby si este napisal ze pouzijes aj karbon, tak mazem svoj thread a dasiu skrinku asi ustrikujem, nech je poriadne odlisna.
kym to slape, tak je dobre
ked to zhory, je to v hajzli
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Misto te sitky by myslim byl lepsi kus jemneho tahokovu. Sesitkou proti moucham jsem moc spokojen nebyl.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 550W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

No jsem na to zvědav jakmto bude celkově působit ... zatím to na mě působí dost těžkotonážně ;)

BTW: nejsem si jist jetli už ve Vietnamu měly takhle perforovaný plechy ;) :lol:
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

no jako napad to neni spatnej alle nevim proc by do valecnýho casu dávali protiskluzovej plech :?
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

:) notak možná, že by ho tam nedávali, ale co tam dát jinýho, aby to bylo zajímavý. Tu mřížku ještě zkusím promyslet, třeba najdu něco lepšího...uvidíme.

A jinak díky za názory. Bude to vypadat myslím o dost jinak, když to stříknu.. :wink:
Shard
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shard »

Xan píše:no jako napad to neni spatnej alle nevim proc by do valecnýho casu dávali protiskluzovej plech :?
A proč by někdo dělal válečnej case? :-D
BodyZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od BodyZ »

Stoobi, vypada to dost dobre. Tu sitku ti narozdil od ostatnich schvaluju, myslim ze to teprv dostane smrnc az to striknes. Hodne se mi zamlouva ta folie na plexi. Zajimalo kde si ji sehnal. O tom plechu uz sem nekolikrat premejslel, ale je drahej jako blazen a o vaze ani nemluvim. Toto je uplne nejidealnejsi reseni. sem zvedavej jakou "dekoraci" zvolis dal.
CASE: EA WINGS
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Tak jen pro ilustraci přidávám pár fotografií. Pustil jsem se kompletní úpravy interiéru, takže se zítra chystám na zapojení a natahání kabelů a instalaci zdroje. S tím souvisela dnešní a včerejší práce, která je z menší části tady na fotkách. Včera jsem připravoval husí krky a jejich držáky a dneska dělal ovládací panel zdroje a plech pod mobo. Zároveň jsem i připevnil zadní ventilátor a připravil si i kryt.

Takže tady jsou dvě fotečky ovládacího panelu PSU. Ten je z 1,5mm plechu a nebude natřený na khaki, takže takhle je už hotov. Zítra bude další foto.

Obrázek
Obrázek

:oops:
BodyZ píše:Hodne se mi zamlouva ta folie na plexi. Zajimalo kde si ji sehnal. O tom plechu uz sem nekolikrat premejslel, ale je drahej jako blazen a o vaze ani nemluvim.
No kupoval jsem jí v Hornbachu za nějakých 119,-Kč za metr (šířka je 45cm). :)
Naposledy upravil(a) Stoobi dne ned 5. úno 2006, 09:44, celkem upraveno 1 x.
Lubitel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lubitel »

Originalne a dobre spracovane. dalsie hodnotenie neskor, ked to bude celok.
kym to slape, tak je dobre
ked to zhory, je to v hajzli
Odpovědět

Zpět na „Projekty“