FlatOut 2

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Scroll
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Scroll »

Flatout serie je opravdu povedena. V predeslem Score byla jako plna hra Flatout1 tak jsem to vyzkousel,drive jsem to nehral a hrozne me chytla,proto jsem si poridil i Flatout2 a musim rict ze oba kousky jsou opravdu paradni. Flatout1 se mi zdal vice technictejsi co se rizeni tyce,bylo to slozitejsi a vice o dovednostech rizeni, Flatout2 se vydal cestou vetsich moznosti na tratich, vice rozbitelnych veci,mene slozitejsim ovladanim a vetsim zamerenim na hopsani, rozbijeni a bourani. Osobne me bavil Flatout1 vice,ale ve dvojce jsem teprv asi v 30% takze jeste nejsem tak zbehly jako v jednicce,ale musim take pochvalit Bugbear jak si dokazali poradit s hratelnosti a ta cena! EA by se mela stydet :)

PS. Hru ovladam pomoci volantu a nedokazu si predstavit hrani na klavesnici narozdil od napr. NFS.
serizovatel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

nejde volant DFP

Příspěvek od serizovatel »

nema nekdo tento problem?? ve flatot2 nastavim volant ligitech DFP zapnu FF nastavim zataceni brzdu plyn,vse se zda ok ,ale ve hre funguje ale jde hodne tezko jako kdyby nesel hlavni motor pritom nejaky efekty naraz apd. ve volantu cejtim,,,,,,,,,mel by jit z lechka a v rejdu cejtit odpor apd... pekne me to sere
jinak volant je ok jezdim dost casto npr rfactor,RBR
dik
R-COCKPIT,logitech G25,logitex x-530,logitech mx518,umax el-730,cyborg 3d gold,pro gamer command,lcd 30 hp lp3065 atd.... po rFactor zatím jen LFS na cargame.nl-- LFS je mrtvé, ale dal krásných 100000mil online závodění :)
comm
Nováček
Nováček

Příspěvek od comm »

Jestli chcete nekdo zahrat po netu, tak se pripojte pres Hamachi

Sit: HG - FlatOut 2
Heslo: hamachi-games

Obcas tam hravame, zatim ale malo lidi. Nebo na ICQ: 64847976
Jasper
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jasper »

comm píše:***
Kdybyste hrali primo pres Online ve hře, tak tam je lidí dost ;)
comm
Nováček
Nováček

Příspěvek od comm »

Jasper píše:
comm píše:***
Kdybyste hrali primo pres Online ve hře, tak tam je lidí dost ;)
Vzhledem k tomu, ze bez patche neni chat, tak se blbe domlouva co dat a tak, chybi mi proste komunikace...
Jasper
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jasper »

Tak si nainstalujte ten patch ne :) http://bonusweb.idnes.cz/download/patch ... atche.html Sice beta, ale aspon neco...
Kl3p_co.
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kl3p_co. »

Flatout2 je uplne super hra,ale na burnout jednoducho nema nic.... :)
Only difference between hero and coward is direction
which he runs screaming
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

Kl3p_co. píše:Flatout2 je uplne super hra,ale na burnout jednoducho nema nic.... :)
burnout si ale tezko zahrajes na pc (imho)
0118 999 881 999 119 7253
Kl3p_co.
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kl3p_co. »

mno lenze ja mam aj ps2 aj psp
Only difference between hero and coward is direction
which he runs screaming
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

Kl3p_co. píše:mno lenze ja mam aj ps2 aj psp
Imho, to je irelevantni kdyz o se o flatoutu bavime na PCtuning foru :roll:
0118 999 881 999 119 7253
Zdenek Teska
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Zdenek Teska »

Ahoj,
podle recenze v LEVELU má být ve FlatOut2 jedna píseň od MotleyCrue.Bohužel za celou hru, jsem na ni nenarazil.Nevíte někdo proč to ? Nejde nějak ty písníčky z hry vytáhnout ? :oops: Chtěl bych si je pouštět v autě :roll:
Phenom2 X3 720/Gigabyte MA770-DS3 rev.1 bios F7 / 2x2GB /Saphire HD4850
DVD RW LG-GSA4082B/WinFast TV 2000 XP/Samsung 160G 7200ot./550W Seasonic
WoiTa
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WoiTa »

Pěkná hra. Dnes jsem to dohrál, progress na 100%, všechny závody na 1. místě. Vyhrál někdo z vás ten vrh figurínou do výšky? Mě dal celkem dost zabrat, asi nejvíc ze všech miniher. (rekord 148.32 m)
Alan Wake
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alan Wake »

jj, skok do výšky je hodně těžkej nebo spíš, tuším Sally Taylor je hodně dobrá!! Jinak musím říct, že je to super hra

2 Zdenek Teska : Já mám soundtrack!! Tak pokud máš zájem, tak napiš na SZ a nějak se domluvíme!!
Moje sestavička - CPU : AMD Athlon 64 X2 3800+ 2,0GHz @ 2,6GHz BOX cooler (coming soon : Thermalright Ultra 120 cooler), MB : DFI LP UT NF4 SLI-DR Venus, VGA : Gigabyte NX7900GTX 512MB PCI-E 650/1600 @ 701/1808, HDD : Seagate SATA 200 GB, Operační paměť : 2x1GB G-Skill F1-4000USU2-2GBHZ, Power Supply : Enermax Liberty 620W Modular System, Kláveska : Logitech G15 Gaming Keyboard, Hlodavec : Logitech MX1000, Audio System : Logitech Z-2300, Monitor : Sony SDM-HS73 LCD 17"

Mafia2Forum.com - Největší mezinárodní portál o Mafii 2
STANIK#007
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od STANIK#007 »

jako je to OK , ale podruhy bych to asi nehral
Zdenek Teska
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Zdenek Teska »

Alan Wake píše: Já mám soundtrack!! Tak pokud máš zájem, tak napiš na SZ a nějak se domluvíme!!
Díky, už ho mám taky 8)
Ale nechápu, proč ta píseň od Motley Crue není ve hře :( sem se na ní těšil :sad:
Phenom2 X3 720/Gigabyte MA770-DS3 rev.1 bios F7 / 2x2GB /Saphire HD4850
DVD RW LG-GSA4082B/WinFast TV 2000 XP/Samsung 160G 7200ot./550W Seasonic
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

Tak jsem si to taky pořídil a musim říct, že je to fakt nářez...ta grafika, která se mi hejbe plynule na 100FPS bez kolísání :o :o ...dobře odvedená práce a dobrá zábava...kampak se na tohle hrabou poslední NFS...ještě jsme to nedohrál, ale je vidět, že je to celkem krátký a moc lehký...jinak mě baví jezdit jen závody - ty mezihry mi jaksi nic neříkaj...
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Taky jsem si to koupil za tech smesnych 300Kc a fakt me to bavi. Kdyby vsechny hry staly 300Kc, tak bych mel doma originalek za posledni roky urcite vice.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Kamikadze
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kamikadze »

Butch píše:Taky jsem si to koupil za tech smesnych 300Kc a fakt me to bavi. Kdyby vsechny hry staly 300Kc, tak bych mel doma originalek za posledni roky urcite vice.
Musim s tebou souhlasit, akorat ten Starforce, ten me nici...
Nevim, proc na skoro kazdou novou hru pridavaji Starforce. Piraty to neodradi a tomu, kdo si to koupi, akorat zneprijemnuje zivot.
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Tak to mám pár dní doma a musím říct, že jsem docela lama. Nějak mi to nejde a dojíždím poslední, max. předposlední :oops:

Což ovšem nemění nic na tom, že mě to docela baví, je to příjemná oddechovka. Příjemně překvapily HW nároky - na S64 @ 2.62 GHz, 1 GB Ram a GF 6200TC mírně OClé to jede v 1024 na high v pohodě a FPS mezi 35-45. Pod 30 to nejde, což je fajn. A vypadá to víc než dobře.
Goldnoob team proud member!
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

Thellwin píše:Tak to mám pár dní doma a musím říct, že jsem docela lama. Nějak mi to nejde a dojíždím poslední, max. předposlední :oops:

Což ovšem nemění nic na tom, že mě to docela baví, je to příjemná oddechovka. Příjemně překvapily HW nároky - na S64 @ 2.62 GHz, 1 GB Ram a GF 6200TC mírně OClé to jede v 1024 na high v pohodě a FPS mezi 35-45. Pod 30 to nejde, což je fajn. A vypadá to víc než dobře.
Důkežitej je výběr auta...já jsem postupem času pochopil, že MNOHEM lepší je pro mě auto s náhonem na všechny čtyři, který je sice pomalejší, ale zase oproti tomu je mnohem lépe ovladatelné a vyhrávám v pohodě 80% tratí...teď už mám asi 95% kariéry hotové...
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“