FlatOut 2
Moderátor: Baneshee
- Scroll
- Začátečník
-
Flatout serie je opravdu povedena. V predeslem Score byla jako plna hra Flatout1 tak jsem to vyzkousel,drive jsem to nehral a hrozne me chytla,proto jsem si poridil i Flatout2 a musim rict ze oba kousky jsou opravdu paradni. Flatout1 se mi zdal vice technictejsi co se rizeni tyce,bylo to slozitejsi a vice o dovednostech rizeni, Flatout2 se vydal cestou vetsich moznosti na tratich, vice rozbitelnych veci,mene slozitejsim ovladanim a vetsim zamerenim na hopsani, rozbijeni a bourani. Osobne me bavil Flatout1 vice,ale ve dvojce jsem teprv asi v 30% takze jeste nejsem tak zbehly jako v jednicce,ale musim take pochvalit Bugbear jak si dokazali poradit s hratelnosti a ta cena! EA by se mela stydet
PS. Hru ovladam pomoci volantu a nedokazu si predstavit hrani na klavesnici narozdil od napr. NFS.
PS. Hru ovladam pomoci volantu a nedokazu si predstavit hrani na klavesnici narozdil od napr. NFS.
- serizovatel
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
nejde volant DFP
nema nekdo tento problem?? ve flatot2 nastavim volant ligitech DFP zapnu FF nastavim zataceni brzdu plyn,vse se zda ok ,ale ve hre funguje ale jde hodne tezko jako kdyby nesel hlavni motor pritom nejaky efekty naraz apd. ve volantu cejtim,,,,,,,,,mel by jit z lechka a v rejdu cejtit odpor apd... pekne me to sere
jinak volant je ok jezdim dost casto npr rfactor,RBR
dik
jinak volant je ok jezdim dost casto npr rfactor,RBR
dik
R-COCKPIT,logitech G25,logitex x-530,logitech mx518,umax el-730,cyborg 3d gold,pro gamer command,lcd 30 hp lp3065 atd.... po rFactor zatím jen LFS na cargame.nl-- LFS je mrtvé, ale dal krásných 100000mil online závodění
- comm
- Nováček
- Jasper
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- comm
- Nováček
- Jasper
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Tak si nainstalujte ten patch ne http://bonusweb.idnes.cz/download/patch ... atche.html Sice beta, ale aspon neco...
- Kl3p_co.
- Začátečník
- Coololooser
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Kl3p_co.
- Začátečník
- Coololooser
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Imho, to je irelevantni kdyz o se o flatoutu bavime na PCtuning foruKl3p_co. píše:mno lenze ja mam aj ps2 aj psp
0118 999 881 999 119 7253
- Zdenek Teska
- Začátečník
Ahoj,
podle recenze v LEVELU má být ve FlatOut2 jedna píseň od MotleyCrue.Bohužel za celou hru, jsem na ni nenarazil.Nevíte někdo proč to ? Nejde nějak ty písníčky z hry vytáhnout ? Chtěl bych si je pouštět v autě
podle recenze v LEVELU má být ve FlatOut2 jedna píseň od MotleyCrue.Bohužel za celou hru, jsem na ni nenarazil.Nevíte někdo proč to ? Nejde nějak ty písníčky z hry vytáhnout ? Chtěl bych si je pouštět v autě
Phenom2 X3 720/Gigabyte MA770-DS3 rev.1 bios F7 / 2x2GB /Saphire HD4850
DVD RW LG-GSA4082B/WinFast TV 2000 XP/Samsung 160G 7200ot./550W Seasonic
- WoiTa
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Alan Wake
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
jj, skok do výšky je hodně těžkej nebo spíš, tuším Sally Taylor je hodně dobrá!! Jinak musím říct, že je to super hra
2 Zdenek Teska : Já mám soundtrack!! Tak pokud máš zájem, tak napiš na SZ a nějak se domluvíme!!
2 Zdenek Teska : Já mám soundtrack!! Tak pokud máš zájem, tak napiš na SZ a nějak se domluvíme!!
Moje sestavička - CPU : AMD Athlon 64 X2 3800+ 2,0GHz @ 2,6GHz BOX cooler (coming soon : Thermalright Ultra 120 cooler), MB : DFI LP UT NF4 SLI-DR Venus, VGA : Gigabyte NX7900GTX 512MB PCI-E 650/1600 @ 701/1808, HDD : Seagate SATA 200 GB, Operační paměť : 2x1GB G-Skill F1-4000USU2-2GBHZ, Power Supply : Enermax Liberty 620W Modular System, Kláveska : Logitech G15 Gaming Keyboard, Hlodavec : Logitech MX1000, Audio System : Logitech Z-2300, Monitor : Sony SDM-HS73 LCD 17"
Mafia2Forum.com - Největší mezinárodní portál o Mafii 2
Mafia2Forum.com - Největší mezinárodní portál o Mafii 2
- STANIK#007
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Zdenek Teska
- Začátečník
Díky, už ho mám takyAlan Wake píše: Já mám soundtrack!! Tak pokud máš zájem, tak napiš na SZ a nějak se domluvíme!!
Ale nechápu, proč ta píseň od Motley Crue není ve hře sem se na ní těšil
Phenom2 X3 720/Gigabyte MA770-DS3 rev.1 bios F7 / 2x2GB /Saphire HD4850
- Rajče
- Mírně pokročilý
Tak jsem si to taky pořídil a musim říct, že je to fakt nářez...ta grafika, která se mi hejbe plynule na 100FPS bez kolísání ...dobře odvedená práce a dobrá zábava...kampak se na tohle hrabou poslední NFS...ještě jsme to nedohrál, ale je vidět, že je to celkem krátký a moc lehký...jinak mě baví jezdit jen závody - ty mezihry mi jaksi nic neříkaj...
- Butch
- Středně pokročilý
Taky jsem si to koupil za tech smesnych 300Kc a fakt me to bavi. Kdyby vsechny hry staly 300Kc, tak bych mel doma originalek za posledni roky urcite vice.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- Kamikadze
- Redaktor PCT
- Kontaktovat uživatele:
Musim s tebou souhlasit, akorat ten Starforce, ten me nici...Butch píše:Taky jsem si to koupil za tech smesnych 300Kc a fakt me to bavi. Kdyby vsechny hry staly 300Kc, tak bych mel doma originalek za posledni roky urcite vice.
Nevim, proc na skoro kazdou novou hru pridavaji Starforce. Piraty to neodradi a tomu, kdo si to koupi, akorat zneprijemnuje zivot.
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji
- Thellwin
- Administrátor
Tak to mám pár dní doma a musím říct, že jsem docela lama. Nějak mi to nejde a dojíždím poslední, max. předposlední
Což ovšem nemění nic na tom, že mě to docela baví, je to příjemná oddechovka. Příjemně překvapily HW nároky - na S64 @ 2.62 GHz, 1 GB Ram a GF 6200TC mírně OClé to jede v 1024 na high v pohodě a FPS mezi 35-45. Pod 30 to nejde, což je fajn. A vypadá to víc než dobře.
Což ovšem nemění nic na tom, že mě to docela baví, je to příjemná oddechovka. Příjemně překvapily HW nároky - na S64 @ 2.62 GHz, 1 GB Ram a GF 6200TC mírně OClé to jede v 1024 na high v pohodě a FPS mezi 35-45. Pod 30 to nejde, což je fajn. A vypadá to víc než dobře.
Goldnoob team proud member!
- Rajče
- Mírně pokročilý
Důkežitej je výběr auta...já jsem postupem času pochopil, že MNOHEM lepší je pro mě auto s náhonem na všechny čtyři, který je sice pomalejší, ale zase oproti tomu je mnohem lépe ovladatelné a vyhrávám v pohodě 80% tratí...teď už mám asi 95% kariéry hotové...Thellwin píše:Tak to mám pár dní doma a musím říct, že jsem docela lama. Nějak mi to nejde a dojíždím poslední, max. předposlední