Project: The PUNISHER by Stoobi
Moderátor: L4mka
- medas
- Mírně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
- p3p1k
- Nováček
-
- Stepa
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
a co cist neumime? to je nejaky diovny,kdyz psat umisp3p1k píše:hele cim si tam udelal ten napis ,,the punisher,, na ty cerny strasne tim bilim pismem to si to strikal prez sablonu??? ps: fakt to mas pekny

mas to hnedka na prvni strance
Ten je ručně vyřezanej do lakýrnický pásky (podle vytištěný předlohy) a v plánu bylo, že to stříknu červenou, jako je šasi, tak jsem to stříknul, odlepil pásku a najednou ten nápis byl tak nějak bíle lemovanej, nějak jsem nechápal a tak jsem to začal zkoumat a zjistil jsem, že ta červená nechce schnout a je taková gumová, takže jsem do toho šťoural a ona šla jednoduše seškrábnout, ale pod ní zůstal nápis vyleptanej až na původní bílou barvu (samozřejmě vybroušenou na jemno). No a tak jsem to vyleštil a vypadá to velice dobře a je to vlastně do hloubky Bál jsem se toho, aby se ta černá okolo nějak neloupala, ale drží neuvěřitelně dobře, dokonce při leštění vrtačkou se ani kousek neodloupl, takže paráda...nakonec se mi víc líbí ta bílá, protože ta červená byla taková hodně nevýrazná...
Gigabyte GA-K8NE , Sempron64 2800+(1600@2400Mhz) , Gigabyte GF6600 silent pipe 450/500 @ 530/630 , Corsair VS 2x512MB 400MHz 2.5-3-3-6 , WD 800JB , 350W EC
- CZEBLADE
- Začátečník
- BodyZ
- Začátečník
Musim rict, ze smekam. Od dob routeru se mi nic tolik nelibilo. Hlavne super je to zahnuty plexi a ta mezera mezi nim a mrizkou. Z toho jednoho bocniho pohledu mi to desne neco pripomina, ale nevim co. Neco takovyho sem nekde videl(nerikam, ze to kopirujes), ale zrovna nemuzu prijit na to co. Dokazes si s tim teda vyhrat, to se mi libi!
CASE: EA WINGS
- kukinko
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak po hodně dlouhé době zase nějaká práce, jelikož na mody teď nějak není čas, což mě docela štve a doufám, že se to brzy zlepší, tak dělám opravdu pomalu.
Hodně jsem se taky dělal s konečným vyhladěním kitované plochy na předku, protože pořád tam byly nějaké ďubky, tak jsem to kitoval a brousil a tak pořád dokola. Každopádně jsem konečně zakomponoval i regulátor otáček, je to kupovaný Revoltec do 3,5" pozice s modrým podsvětlením, takže jsem všech 10led přepájel na červené a kryt zakitoval do předku. Ještě to není úplně dobroušené, takže se nedivte! No a pak jsem tam na ukázku zasadil oba přední ventilátory, aby bylo vidět, jak působí ta lebka, takže podle mě to je naprosto v pohodě. Fany budou pak samozřejmě ještě v červeném plexi.

Hodně jsem se taky dělal s konečným vyhladěním kitované plochy na předku, protože pořád tam byly nějaké ďubky, tak jsem to kitoval a brousil a tak pořád dokola. Každopádně jsem konečně zakomponoval i regulátor otáček, je to kupovaný Revoltec do 3,5" pozice s modrým podsvětlením, takže jsem všech 10led přepájel na červené a kryt zakitoval do předku. Ještě to není úplně dobroušené, takže se nedivte! No a pak jsem tam na ukázku zasadil oba přední ventilátory, aby bylo vidět, jak působí ta lebka, takže podle mě to je naprosto v pohodě. Fany budou pak samozřejmě ještě v červeném plexi.

- filletzz
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
- bubanek
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
- martin850
- Mírně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
ozaj by nebolo zle keby si vybrusil hrany lebky aby nanich nebola farba (myslim hrany ako hrubku plexi)
DOSKA Asus P5K CPU C2D E8500 @ 3.9GHz RAM A-DATA Vitesta 2x2GB 1066MHz HDD WD SE 250GB, WD GP 500GB zdroj Seasonic 750W VGA Sapphire HD4870 DVD RW LG GSA 4040B, HP GSA-H31L (ligh scribe) BEDNA Thermaltake Eureka ZVUK audigi 2 ZS bulk, creative T7900 7.1 TLACIREN HP 5550, HP LaserJet 1150, Samsung CLX-2160 SCANER Acer scanprisa 640UT MONITORBenQ T241WA (24" LCD) + male upravy
- Niko1ajev
- Začátečník
Stoobi má všechny mody tak dokonalý, že je docela i škoda, že někdy něco nezkazí. Ne, tohle nemyslím vážně. Nejvíc na Stoobim obdivuju, že má za sebou už tolik módů a přitom je každej dělanej úplně jiným stylem ale vždy pěkná precizní práce. Moc pěkný je, jak na sebe navazuje to plexi a ta mřížka. No a když se podívám na tu původní hnusnou case tak tohle snad ani není možný.

- ingenio
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
- Nica
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- XeZ
- Začátečník
-
- rabinjakob
- Začátečník
super že jsi to zase rozjel ale zajímala by mně jedna věc tady jsi jako poslední věc udělal to že ta mřížka není nijak krytá vnitřek nevím jestli je stříhaný nebo broušený ale zajímalo by mně jestli ještě nějak upravuješ pak ten tahokov jako je tady v tom případě u těch potenciometrů myslím tím ůprava povrchu jako broušení jemným kotoučkem aby nebylo vidět řezání atd??????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! já to dohodím sem ..... No myslím tím ten vnitřek ty tady máš v tahokovuudělaný otvor a v něm jsou potenciometry pro méně informované regulátory otáček ventilátorů a právě ta díra kterou máš vybroušenou tak ta mně zajímá co se týče zajehlení to chápu ale i když to uděláš zustane ti na povrchu vidět stopy po řezu no snad ted jsem to vysvětlil správně pokud ještě nevíš co myslím tak to napíšu jinak místo toho.
Naposledy upravil(a) rabinjakob dne stř 11. dub 2007, 21:17, celkem upraveno 1 x.
Modding sraz 2 . http://www.modding.cz/?p=348#comment-1697
http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php? ... &start=200 dole
Pomozte nám rozjet forum o moddingu na www.modding.cz projekty,nástroje pro modding,materiály,bazar a novinka pokec volná konverzace bez hranic.
http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php? ... &start=200 dole
Pomozte nám rozjet forum o moddingu na www.modding.cz projekty,nástroje pro modding,materiály,bazar a novinka pokec volná konverzace bez hranic.
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
- m.Pták
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
myslis jako to ze kdyz urizne ten perf.plech tak jak to dela ze tam neni videt ten rez nebo co ?kdyztak ten tmel je kousem pres tu krytku co drzi ty potaky a prekryva i kus toho plechu....snad to pochopis 

CPU: Intel P4 3.06 Ghz COOLER: Thermalright XP-120 GPU: Nvidia NX6600GT MSI 128Mb GDDR3 COOLER: Zalman VF700 Cu MB: Intel D865PERL RAM: PQI 2x 512Mb DDR HDD: 2x Seagate Barracuda IV 40Gb AUDIO: Creative Audigy 4 PRO TV: WinFast TV2000XP HEADPHONES: Pioneer SE-M350 PSU: Eurocase 350W
- Rhino.M
- Začátečník
no tohle je jiné kafčo než FA. Naprosto dokonale se ti povedl přechod z toho plaxi na tahokov. Clověk by řekl, že je to z jenoho kusu. Pokaždý mě dostává ta preciznost zpracování. Jen tak dál... 

Now working on Project Gaia
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=22340
CPU: Intel C2D E8400 MB: Gigabyte GA-P35-DS3 RAM: 2x 1024MB DDR2 A-data 800 MHz EE GPU: GAINWARD BLISS GTX260 Golden Sample PCIe OS: WinXP Pro SP3 CD/DVD: Lite-On SHW-16H5S LightScribe Case: CoolerMaster Dominator CM 690K Power: ATX Fortron 400W
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=22340
CPU: Intel C2D E8400 MB: Gigabyte GA-P35-DS3 RAM: 2x 1024MB DDR2 A-data 800 MHz EE GPU: GAINWARD BLISS GTX260 Golden Sample PCIe OS: WinXP Pro SP3 CD/DVD: Lite-On SHW-16H5S LightScribe Case: CoolerMaster Dominator CM 690K Power: ATX Fortron 400W