FlatOut 2

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hypnotic666 »

no podle mě je zase dobrá strategie do všech bourat a snažit se udělat so největší masakr.. Můžu si vzít i jedno z prvních aut a stejně nakonec vyhraju, ale chce to prostě bourat a nebát se, že skončím někde ve zdi nebo stromě. Cpu, na které útočím obvykle dopadne ještě hůř a nezmáčne reset hned jako já, takže získám náskok.. Je sice pravda, že s temi slabšími auty je to o něco složitější, ale jde to.. No a když si vezmu nějaké silné, tak ve druhém kole už musím brzdit, abych si ten závod vůbec užil, protože jsou už všichni za mnou :) Je to docela dobrá strategie myslím :)
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Rajče píše:... MNOHEM lepší je pro mě auto s náhonem na všechny čtyři
Díky za radu, už si nepřipadám jako lama a dokonce jsem začal vyhrávat :)

Akorát mi moc nejde ten skok do výšky, maximum mám něco kolem 120m a ti nejlepší dávaj i přes 150m :huh:
Goldnoob team proud member!
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

Thellwin píše:
Rajče píše:... MNOHEM lepší je pro mě auto s náhonem na všechny čtyři
Díky za radu, už si nepřipadám jako lama a dokonce jsem začal vyhrávat :)

Akorát mi moc nejde ten skok do výšky, maximum mám něco kolem 120m a ti nejlepší dávaj i přes 150m :huh:
Neni zač :) ...já jsem ze začátku taky nejdřív koukal na rychlost a ostatní atributy auta mi přišly nepodstatný...ale časem, když mi to totálně nešlo, tak jsem zjistil, že je pro 80% tratí lepší být sice pomělejší, ale oproti tomu mnohem stabilnější a odolnější...s tou rychlostí to totiž neni tak hrozný a přitom, když si na to zvyknete, tak se v podstatě "probouráte" až do cíle na prvním místě 8) ...pak je tam taky sem tam rychlostní okruh, kde se zrychlí na max rychlost a ta už až do cíle neklesne a tam jsou ty teréňáky totálně na nic...ale to je jen třeba 5% závodů (možná ani to ne...)...

Jinak mě ty mezihry (akrobacie), jako např. baseball, basketball, ohnivé kruhy, bowling, atd... vůbec nebaví, takže je nehraju (snad až na šipky, které jsou snesitelné a hratelné)

Ovšem co mě baví jsou derby (destruction derby)...tam se vždycky vyřádim :twisted: a přitom je to i trochu o taktice i šikovnosti :wink:

EDIT : jinak už jsem to dohrál a asi si to dám rovnou i znova :)
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hypnotic666 »

Rajče píše:Jinak mě ty mezihry (akrobacie), jako např. baseball, basketball, ohnivé kruhy, bowling, atd... vůbec nebaví, takže je nehraju (snad až na šipky, které jsou snesitelné a hratelné)
Mezihry jsou nic moc, ale já si rád zahraju bowling nebo curling :) ale jen po netu... proti compům to není prdel, protože třeba při curlingu, tam nejsou kameny ostatních takže jde jen o to se trefit doprostřed.. V mp to chce trošku taktizovat :)
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Mě ty mezihry kromě toho, že mi nejdou, taky vůbec nebaví. Tohle si mohli odpustit a nebo to aspoň necpat do kariéry.
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Tak protože by mi jinak nejmenovaný user, který je coooool nedal pokoj, tak jsem to taky zkusil :roll:

Když si zahraju takovouhle hru, ktera stojí 3kila, graficky vypadá vyborne (i kdyz ta barevnost může vadit), baví se u toho kralovsky - tak si říkám - proč sakra furt všichni kupujou ty zpropadeny NFS od EA, když se to zábavností k tomuhle ani nepřiblíží ??

Tohle me bavilo dost, čistá zábava, neni to schovany za nejaky podělaný "tůnění" jako u konkurence ..
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

2 Sent : naprostej souhlas ... nedá se to srovnávat, co se týče hratelnosti a zábavnosti a ta budgetová cena hned při vydání....takhle bych si to představoval u všech her :)
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Zdá se mi to, nebo je tam jenom omezenej počet tratí ? Imho se dost opakujou.
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

Thellwin píše:Zdá se mi to, nebo je tam jenom omezenej počet tratí ? Imho se dost opakujou.
Ne, bohužel nezdá... počet tratí je opravdu slabej...
AirKiller
Nováček
Nováček

Příspěvek od AirKiller »

Thellwin píše:Mě ty mezihry kromě toho, že mi nejdou, taky vůbec nebaví. Tohle si mohli odpustit a nebo to aspoň necpat do kariéry.
Ty mezihry jsou nahodou dobre...je to takove zpestreni. Jen takova mala rada...jakmile vystrelite panacka z auta tak musite pustit sipku dopredu a doletite mnohem dal. Je to sice nelogicke ale je to tak...
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

AirKiller píše:
Thellwin píše:Mě ty mezihry kromě toho, že mi nejdou, taky vůbec nebaví. Tohle si mohli odpustit a nebo to aspoň necpat do kariéry.
Ty mezihry jsou nahodou dobre...je to takove zpestreni. Jen takova mala rada...jakmile vystrelite panacka z auta tak musite pustit sipku dopredu a doletite mnohem dal. Je to sice nelogicke ale je to tak...
ne, neni to nelogické :) ... po vystřelení panáčka totiž kurzorové klávesy fungují, jako usměrňovače letu panáčka a když ten let hodně koriguješ, tak ho zpomaluješ (to je napsáno v těch tutoriálech ke každé disciplníně)...takže tak :)
Baneshee
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baneshee »

Sem si dneska po delsi dobe zaparil a povedla se me dobra haluz :-D
VIDEO TU (cca 5MB)
Ryzen 5800X @ 100W | Noctua C12P SE14 | 2x16GB Crucial Ballistix @ 3466MHz | Zotac RTX3070 8GB | Asus Prime X470-Pro | Micron 2TB NVMe & Crucial MX500 1TB & WD Green 3TB | Samsung SH-S223Q | FD Define R3 Black | Seasonic Focus Plus 650W | Dell G3223Q
Dr.Evil
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Dr.Evil »

Tak teto super hry se prodalo 500 000 kusu, coz je slusnej vykon, ale trosku zamrzi ze dalsi hra od Bugbearu bude FlatOut Ultimate Carnage jen pro ten *pip* XBox 360... :evil:

Vice zde http://www.bugbear.fi/press/flatout2-500k-en.pdf
CASE Fractal Design Define R5 PSU Seasonic M12II-620 Evo-620W MB ASUS TUF GAMING B550-PLUS CPU AMD Ryzen 7 3700X RAM 32GB HyperX Fury Black (2x16GB) DDR4 3200 VGA GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER GAMING OC SSD System ADATA XPG SX8200 PRO, M.2-1TB SSD1 Crucial MX100-256GB SSD2 Crucial MX200-500GB HDD WD Caviar Blue EX-1TB MONITOR Dell Alienware AW3418DW 34" SPEAKERS Logitech Z200 MOUSE ASUS Echelon KEYBOARD ASUS Cerberus Arctic HEADSET Kingston HyperX Cloud II OS Windows 10
Zdenek Teska
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Zdenek Teska »

Baneshee píše:Sem si dneska po delsi dobe zaparil a povedla se me dobra haluz :-D
VIDEO TU (cca 5MB)
Tak to je dobré :)
Phenom2 X3 720/Gigabyte MA770-DS3 rev.1 bios F7 / 2x2GB /Saphire HD4850
DVD RW LG-GSA4082B/WinFast TV 2000 XP/Samsung 160G 7200ot./550W Seasonic
Palec123
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palec123 »

Baneshee píše:Sem si dneska po delsi dobe zaparil a povedla se me dobra haluz :-D
VIDEO TU (cca 5MB)
ale ale Misionar :roll:

Pekne :lol:
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

tohle se mi povedlo na lance v derby :lol:
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

Cus, nevíte jestli se dají do LAN hry přidat nějací boti? Hrajeme to na naší home-lan, potřeboval bych boty. Vim že by byly "blbý" ale aspon neco :) .

"Živý" hráče po netu nehledám, ale kdyby se někde pařilo na hamachi, přidal bych se :wink:
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Enermax Modu82 625W / Fractal Meshify / 3x Dell P2720D 2560x1440
Dr.Evil
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Dr.Evil »

Video co sem sestrihal z replaye a ze zavodu + nejaky bouracky :wink:
http://www.youtube.com/watch?v=am80lttyYmA
CASE Fractal Design Define R5 PSU Seasonic M12II-620 Evo-620W MB ASUS TUF GAMING B550-PLUS CPU AMD Ryzen 7 3700X RAM 32GB HyperX Fury Black (2x16GB) DDR4 3200 VGA GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER GAMING OC SSD System ADATA XPG SX8200 PRO, M.2-1TB SSD1 Crucial MX100-256GB SSD2 Crucial MX200-500GB HDD WD Caviar Blue EX-1TB MONITOR Dell Alienware AW3418DW 34" SPEAKERS Logitech Z200 MOUSE ASUS Echelon KEYBOARD ASUS Cerberus Arctic HEADSET Kingston HyperX Cloud II OS Windows 10
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Dobrý video :up: Musím říct,že na tom poslední dobou taky dost ulítávám.Nedávno jsem si řekl - zkusím multiplayer - a už jsem se od toho nehnul,po netu je to absolutní masakr.Jako relax po Silent Hunteru je to ideální.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Dr.Evil
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Dr.Evil »

Swat píše:Dobrý video :up:
Dik, snazil sem se... zabralo me to cca 4 hodky nez sem to dovedl do finalni podoby s kterou sem byl spokojenej...
Swat píše:Nedávno jsem si řekl - zkusím multiplayer - a už jsem se od toho nehnul,po netu je to absolutní masakr.
No ja taky nedavno zkusil MP, ale prijde me ze ho hraje malo lidi a vetsinou hrajou derby, coz ja bych radsi zavodil... :oops:
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“