Kupujete herní časopisy?

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

_raven_ píše:level rulez!! ma dobrou vizualni upravu a na dvd ma taky dobry veci a hlavne level dvd to je fakt super
Musim říct, že od čísla 106 se mi grafická úprava Levelu nelíbí, obrázky hned u sebe, padesát barev na jedný stránce ... poslední dobou ho kupuju spíš ze setrvačnost a pořád doufám, že se to zlepší. Hraní už mě tolik nebere. Ale pořád je to papír, na monitoru to neni ono.

Herodes rulez ... Průša to taky vede dobře, ale imho už to neni ono.
Goldnoob team proud member!
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Nesouhlasím. Level si pořád drží svoji úroveň. U nás je NO 1. Současný design mi nějak nevadí. Celkem mi vyhovuje. Level má dobrou HW rubriku i kulturu. I když bych uvítal jednu, dvě kratší recenze knížek, tj. nejenom comics, hudbu a film + DVD. Pořád se ještě pár lidí, co čte, najde... (přinejhorším to zachraňuje Harry Potter...)

Nějak se mi ale zdá, že se postupně úplně vytratily návody, a nahradily je rubriky věnované hrám na mobil, Nintendu a multiplayeru. Podle mě to je krok špatným směrem. Hlavně ty mobily a handheldy. Na ně existují specializovaná periodika. Netřeba se jim věnovat ještě v Levelu. Zprávy z mod a freeware scény vítám.

Témata na téma čísla se už možná trochu vyčerpala a zdá se mi, že se v poslední době poněkud opakují (výlety do historie herního HW), ale snad příště přijdou s něčím originálním a aspoň pro mě opět opravdu zajímavým. Raději bych si představoval téma třeba na historii herních žánrů, herních společností apod. Recenze jsou celkem čtivé a informativní. Nemám nějakých zásadních výtek. I když možná bych je ale uvítal o něco delší, např. na úkor recenzí podprůměrných her, kterým bych se věnoval opravdu jen v pár řádcích (je to shit, dejte ruce pryč..). I těm průměrným bych věnoval jen nezbytný prostor a ani krapet navíc.

Celobodové hodnocení her je (pokud si člověk přečtě Jak hodnotíme) optimální. Procenta už jsou přežitá.

DVD příloha si dlouhodobě udržuje vysoký standard. Posledně Blitzkrieg, příště Posel smrti. Co víc si přát. Cena je v normě.

Level je i přes mé drobné výše uvedené výtky lepší, než kdy předtím. Je za ním vidět silné vydavatelství.

Pokud mohu takto externě soudit, Průša to dle mého názoru vede dobře.
show must go on..
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

shadow píše: ...
Já jsem nenapsal, že je Level špatnej. Rozhodně je pořád číslo jedna na našem trhu, ale už to není to suverénní vedení, které bylo před dvěma lety. Názory na grafickou úpravu se samozřejmě liší, někomu ta současná vyhovuje, mě ne. Naprosto s tebou souhlasím v tom, že hry na mobily tam nemají co dělat. Je to časopis o PC hrách, to už tam můžou rovnou vrátit konzole.

K tématům ... jsou pěkný, třeba téma o MPFC bylo vynikající, ale co to dělá v časopisu o PC hrách ?? Co mě taky zvedá ze židle je Guláš (nebo jak se to jmenuje). Zbytečně zaplácnutá stránka nějakým pofidérním receptem. Už mi chybí akorát návod na zašívání ponožek a pěstování kaktusů. K DVD příloze výhrady nemám, ale většinu těch dem na hry, které mě zajímají si stáhnu hned po tom co vyjdou z netu. (Dial-upisti jsou na tom zcela odlišně, taky jsem jím býval :) )

Průša to vede dobře, což jsem napsal už ve svém předchozím postu, ale Herodes byl imho lepší. Abych udělal nějaký pěkný závěr ... profesionálně je to skvěle odváděná práce, ale chybí tomu to nadšení ... ještě ,že si Level udržuje kvalitní autory jako je M. Rybka a hodně se mi líbí styl psaní L. Grygara.

EDIT : Opraveny pravopisné chyby (snad všechny)
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

2 Thellwin: já jsem reagoval hlavně na tu větu: Imho už to není ono :)

Jinak ten guláš je součástí takového účelového umělého budování bližšího vztahu mezi čtenářem a redakcí, který má posílit vazbu a tím i věrnost čtenáře. Hlavně těch mladších, kteří zřejmě stále tvoří většinu. Stejně tak ta Level TV, která mě osobně nechává naprosto chladným. Jako první s tímto konceptem přišlo, myslím, Doupě a bohužel se v myslích šéfredaktorů jednotlivých magazínů ujalo...

Jde o takovou "apoteózu" redakce. Podle mě by se místo na DVD dalo využít určitě lépe. Nicméně oni zřejmě moc dobře vědí, co dělají.... Je to konkurenční boj o čtenáře. Navíc v konkurenci webových magazínů...
show must go on..
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

shadow píše: ...
S touhle větou se 100% ztotožňuju -> "Stejně tak ta Level TV, která mě osobně nechává naprosto chladným.". <- Viděl jsem to celkem dvakrát a opravdu nechápu co se na tom může někomu líbit. Místo aby tam dali víc videorecenzí a záběrů z her, což je vynikající možnost jak vidět ty hry v chodu - imho lepší než sto obrázků - tak tam předvádějí naprosto trapné scénky. A bohužel slaví u většiny čtenářů (nebo aspoň u těch co přispívají do diskusí na level.cz) úspěch. Komentáře typu "Nová Level TV rulezz" apod. mluví za vše.

Takové malé OT : V Levelu asi musí vědět, že s nimi nejsem poslední dobou tak úplně spokojený, protože už jsem si založil asi 10 e-mailů abych se tam mohl zaregistrovat, ale ani na jeden mi nikdy nepřišla žádná odpověď, nebo link k zaktivování účtu. To vysvětluje i to, proč jsem zatim v žádné jejich soutěži nic nevyhrál :)
B@RT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B@RT »

koukali jste jak Levelu klesá prodejnost, píšou to v tom sloupku s adresami měli přez 60 tisíc a poslední číslo už jen 39 000 a jde to každé číslo dolů nevim jestli jim škodí ta levná konkurence -Doupě atd nebo PS?)
Sbírka grafických karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

B@RT píše:koukali jste jak Levelu klesá prodejnost, píšou to v tom sloupku s adresami měli přez 60 tisíc a poslední číslo už jen 39 000 a jde to každé číslo dolů nevim jestli jim škodí ta levná konkurence -Doupě atd nebo PS?)
Taky jsem si toho všiml ... řekl bych, že levná konkurence určitě svůj podíl má, ale největším viníkem je jednoznčně rozvoj internetu. A taky zrušení prodeje časopisu bez CD/DVD (to už je delší dobu), což částečně kompenzuje MiniLevel (na jejich keci, že to je proto, že se to líp čte pod lavicí atd. neskočim, zřejmě si v Levelu uvědomili, že spousta lidí by si level koupila, ale nechtějí platit 4x větší cenu za časopis s nosičem, který nepotřebujou a Minilevel je taková levná náhražka, normálního levelu bez cd/dvd :) )
B@RT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B@RT »

Je pravda že jsem měl předplacený Level, Score i Gamestar po změnách v Gamestaru sem to neprodlužoval a teď nevim jestli si nechám Score nebo Level, spíš ale to Score příjde mi líp čtivý (víc srandy)
Sbírka grafických karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
mato555
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mato555 »

ja osobne nekupujem ale kamarat mal predplatne GAMESTARu! celkom slusny casopis aj zabavny aj dobre hry tam recenzuju vzdy nejaka ta klavesnica alebo mys v recenzii . celkovo sa mi ten casopis paci jeho styl spracovanie graficky design...

Level je tiez v pohode ale ten sa mi dostane do ruk tak raz za stvrtrok
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

tak to je asi logické. Při dnešní rozšířenosti nekomutovaného připojení už není problém stáhnout si třeba i 1,5 GB demo. A přikládané plné hry pro většinu zase tak velkým lákadlem nejsou, protože většina si radši zawarezí poslední novinky na svých hi-end strojích...
show must go on..
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don Martinez »

shadow píše:...
Jelikoz jsem si ho nedavno koupil musim v podstate souhlasit - posledni dobou mi ale prijde, ze treba kvuli demum to nema smysl - kdyz chci tak si je stahnu, rozdil pro me vznika, kdyz krabicovej Blitzkrieg stoji asi 8-9 stovek a v casopise je za 200 :huh: . Ty clanky jsem moc necetl ale minimalne graficka uprava je kvalitni... :oops:
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
Renus
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Renus »

Gameon za 12,-korun,dělají ho vyhození lidi ze Score.
IBM Thinkpad T42p
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

No, prolistoval jsem zběžně novým Levelem a velmi se mi líbí :). Je nabytý informacemi.
show must go on..
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

shadow píše:No, prolistoval jsem zběžně novým Levelem a velmi se mi líbí :). Je nabytý informacemi.
Taky jsem ho dneska koupil ... už se těším na Posla smrti :) Docela mě zklamalo hodnocení hry Chameleon, čekal jsem od toho víc.
Morph
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morph »

Ja si takovydle casopisy nekupuju.Zda se mi ze autori rozumi jen hram a hardware jim nic nerika.Ale je to pouze muj konzervativni nazor 8-)
Perfect_
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Perfect_ »

Nekupuju, naposled jsem si koupil první číslo Doupě...
pc i5, etc.
ntb i5, etc.
Shack
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Shack »

Kupujem kazdy mesiac SCORE a LEVEL . A este PC revue pravidelne kazdy mesiac. Papier mi je akysi milsi ako si to precitat na nete a aj koli DVDckam
aspon si to nemusim napalovat ja a mam to vsetko archivovane. (Myslim dema ,patche ......)
XBOX360
_raven_
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od _raven_ »

napiste nekdo otazky z levelu č.131 na soutez s fifou.pls
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Morph píše:Ja si takovydle casopisy nekupuju.Zda se mi ze autori rozumi jen hram a hardware jim nic nerika.Ale je to pouze muj konzervativni nazor 8-)
To je ale vše co potřebují :lol:

Jinak pro mně jako pro hráče a vůbec člověka, kterého zajímá herní scéna, je Level přínosem. Poskytuje mi informace, které bych třeba jinak přehlédl nebo bych se k nim ani jinak nedostal. Ono naše české webziny nepokrývají všechno, a to ani při svém v podstatě denním zpravodajství. Myslím, že mi čtení Levelu poskytuje jinej úhel pohledu na herní scénu, než jakou poskytují webziny. A úroveň jeho recenzí je vysoká. Hodnotí adekvátně. Též doprovodné rubriky jsou kvalitní.
show must go on..
maXXmilian
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od maXXmilian »

Gamestar od pocatku veku (nejdrive zejmena kvuli cene)
Mimochodem score se mi zdalo od te doby co sem ho poprve zahledl tak nejak pro pubertaky :sleepy:
Za nejlepsi etapu povazuju hned prvni obdobi, takovej syrovej styl....panove jako Varoscak, Papik, nemuzu si vzpomenou na 3dakcnaka ale byl to honza ;)
Nevim jestli predplatne prodlouzim, cena se mi zda dost vysoka.....uz ted to je spis takova setrvacnost mixovana s vernosti :D

CPU: Ryzen 5900x + Thermalright Phantom Spirit SE, MB: MSI Tmahawk MAX B450 , GPU: MSI RTX 3070 Gaming X Trio , RAM: DDR IV - 2x 16 GB HyperX Fury RGB 3200MHz, HDD: Samsng Evo PRO 258 GB + Crucial MX500 - 500GB + WD BLUE 4GB + WD RED 10GB, AUDIO: ASUS Xonar Phoebus , POWER: SEASONIC 650 Platinum, CASE: Fractal define R6 black window , MONITOR: Eizo Flexscan EV2436WFS + BenQ XL2546, Periferie: Logitech g400+Icemat 2nd edition + Rapture Delta Stealth
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“