Ty zdířky pro USB tam zatím nejsou - to se teprve chystám udělat... Myslím, že když se dá měděný panel místo dvou dolních mřížek, že to bude vypadat vpohodě... a podstatně se zvýší jeho užitá hodnota...
to ZdenekSveda: Díky moc za pochvalu - od tebe si toho obzvláště vážím

Ono je pravda, že vidět naživo tvůj miniContainer nebo Stoobiho mody je taky mazec

Bohužel do Polska nepojedu. Jedu s ateliérem na výstavy do Milána, takže bohužel... Ale asi to uděláme tak, že s Vulcanusem pojede do Wroclavi brácha (SaSa)... uvidíme... říkám si, že by byla docela škoda, kdybych nejel...
Stoobi: jůůůůůůůůůů - tak klaněcí panáčky od Stoobiho si budu muset někam vystavit

... Určitě přijeď - odborně mi to zkoukneš
Woyta: Ten nápis vzádu budu muset ještě trochu upravit.... jednak je tam taková hrozně zahnědlá měď - a ten bok budu chtít ještě zakrytovat... aby tam nebyly vidět takový ty prasárny... A zdroj byl super

... díky moc...
to rabin jakob: můžeš mi to nějak blíže vysvětlit, jak jsi to myslel, moc jsem to nepochopil... přechod měd -železo...
to Vlastik: no... myslím, že s odhlučněním nebude problém... protože je tam super vodárna... a jediný ventilátory tam jsou dva pomaloběžný na radiátoru a jeden ve zdroji... ta voda by tam myslím mohla vpodstatě jet na pasiv... ale jak říkám - s hlukem není problém - ty tři větráky nejsou skoro slyšet...
Jiří Mrázek: No... to je těžká otázka... na kolik si to cením... kdybych to měl spočítat jen podle hodin, kolik jsem na tom strávil... tak to bude mazec
Díky moc za příspěvky - Sergej