project: Vulcanus
Moderátor: L4mka
- Niko1ajev
- Začátečník

- lord Morpheus
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- sergej_
- Nováček

Nevím, jestli se osvětlení (elektronický oheň) stihne kompletně dodělat do Polska... je to teď hroznej fofr... ale každopádně, až to bude hotový, určitě nahodím video...
Jinak v nejbližší době se můžete těšit na čtyřminutové video - prezentaci Vulcanuse (videa z kovárny a hotového počítače) a taky "Vulcanus wallpapery"
Jinak v nejbližší době se můžete těšit na čtyřminutové video - prezentaci Vulcanuse (videa z kovárny a hotového počítače) a taky "Vulcanus wallpapery"
- Niko1ajev
- Začátečník

- sergej_
- Nováček

no... bude to spíš taková prezentace... dá se říct video pro efekt - chystal jsem to do Polska, takže mi šlo hlavně o to, aby to zaujmulo... Jsou tam i některý záběry z kovárny... ale není to dokumentace o stavbě, postup stavby. Problém je v tom, že když jsem dělal na vulcanusu, tak jsem buď u sebe neměl foťák, nebo to prostě nešlo fotit, protože jsem neměl čtyři ruce... Každopádně během týdne to video zveřejním - na webu modding.cz.
Mám v plánu natočit ještě třeba takový video - montáž a demontáž vulcanusu - do posledního šroubku... ono to jde docela rychle... a myslím, že by to mohlo bejt zajímavý... a hlavně by bylo dobře vidět, z jakých částí se skládá, jak jsou uchycené a tak... A ještě jsem přemýšlel o jedné věci, natočit takový souboj: Eurocase versus Vulcanus a Vulcanus versus Eurocase
Nejdřív pustit třeba ze tří metrů na Vulcanuse Eurocase, a pak to udělat obráceně... na ubohou eurocase pustit Vulcanuse "v plné polní" ... docela jsem zvědavej, jak by to dopadlo...
... ale to je taková ptákovina...
Mám v plánu natočit ještě třeba takový video - montáž a demontáž vulcanusu - do posledního šroubku... ono to jde docela rychle... a myslím, že by to mohlo bejt zajímavý... a hlavně by bylo dobře vidět, z jakých částí se skládá, jak jsou uchycené a tak... A ještě jsem přemýšlel o jedné věci, natočit takový souboj: Eurocase versus Vulcanus a Vulcanus versus Eurocase
- Blue Storm
- Odborník PCT

2Sergej_:to by byl už moc zákeřný test
stačilo by vzít 15KG kladivo a párkrát bouchnout a kdo vydřží víc 
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
- Lipsak
- Začátečník

- Niko1ajev
- Začátečník

- martin850
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
postavte sa dvaja na EC a potom dvaja na Vulcanus
, keby bolo nahodou nerozhodne, striedavo skacte 
DOSKA Asus P5K CPU C2D E8500 @ 3.9GHz RAM A-DATA Vitesta 2x2GB 1066MHz HDD WD SE 250GB, WD GP 500GB zdroj Seasonic 750W VGA Sapphire HD4870 DVD RW LG GSA 4040B, HP GSA-H31L (ligh scribe) BEDNA Thermaltake Eureka ZVUK audigi 2 ZS bulk, creative T7900 7.1 TLACIREN HP 5550, HP LaserJet 1150, Samsung CLX-2160 SCANER Acer scanprisa 640UT MONITORBenQ T241WA (24" LCD) + male upravy
- Blue Storm
- Odborník PCT

no to by taky stačilomartin850 píše:postavte sa dvaja na EC a potom dvaja na Vulcanus, keby bolo nahodou nerozhodne, striedavo skacte
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
- Rajče
- Mírně pokročilý

- ZdenekSveda
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Slibované video a wallpapery jsou konečně na světě. Můžete je najít zde: http://modding.cz/?p=150
- sergej_
- Nováček

- rabinjakob
- Začátečník

no vidím že jsem měl tehdy onehdy pravdu tím videem si udělal to že ten mod zýskal i svůj příběh nebo něfco v tom stylu a to video je fakt super no doufám že to není tvůj první a poslední mod . fakt supr práce .jen ten nápis
ale to už je věc vkusu .
Modding sraz 2 . http://www.modding.cz/?p=348#comment-1697
http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php? ... &start=200 dole
Pomozte nám rozjet forum o moddingu na www.modding.cz projekty,nástroje pro modding,materiály,bazar a novinka pokec volná konverzace bez hranic.
Pomozte nám rozjet forum o moddingu na www.modding.cz projekty,nástroje pro modding,materiály,bazar a novinka pokec volná konverzace bez hranic.
- oyza
- Začátečník

jo, fakt zajmavej case mod, jen mam stouralskou pripominku. proc se tak piplat z vnitrkem kdyz do nej bezne neni videt. paklize to ma bejt jen reklamne nefunkcni tak to chapu, ale paklize to ma bejt i funkcne akcni, tak ne.
AMD X6 1090T cooled by Thermalright Ultra 120 Extreme + Noctua, Asus M4A78T-E, 6G OCZ XTC Platinum, Toxic HD6870, SSD, Asus Xonar D1 - live at Spire Swordfin, powered by Enermax Liberty 500W. Viewed by EIZO 22" + 19" Dell.
- ZdenekSveda
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak tohle je dotaz člověka, který k casemoddingu opravdu netíhne. Vulcanus je dělán pro radost majitele a ne na výstavy. Nebýt Stoobiho, a toho že se se Serjožou zná, tak by asi na výstavě nikdy nebyl, protože je dělán pro funkci a ne jen pro parádu. A právě o tom že se to má líbit majiteli to je. Rádoby moddeři si upatlají case jen na plochách kde to jde vidět, a jsou rádi. Ti co se do toho opravdu pustí si to dodělají do každého detailu, aby byl prostě dokonalý všude.oyza píše:jo, fakt zajmavej case mod, jen mam stouralskou pripominku. proc se tak piplat z vnitrkem kdyz do nej bezne neni videt. paklize to ma bejt jen reklamne nefunkcni tak to chapu, ale paklize to ma bejt i funkcne akcni, tak ne.
Prostě v souhrnu: case po venku dělají jen patlalové. Ale to Serža rozhodně, není, takže to musí vypadat všude dobře. Ba dokonce jelikož je Serža strašný detailista, chce mít perfektní každou část Vulcanusu, a s postupující prací se to čím dál více projevuje.
- rabinjakob
- Začátečník

jj přesně je supr jak otevřeš pěknou skřín a vidíš ve vnitřku jak je vše jak má být a ne že tam vlezeš a nemůžeš se nikde hnout jak se nemůžeš mezi kabeláží hnout vulcanus je dělaný fakt parádně jak z vzhledového tak i funkčního hlediska a já se vsadím že sergiej si sem tam tu skřín i doma čas od času otevře aby se kuknul na tu parádu co udělal.A je to oto větší radost pracovat z pc které je dělané vlastníma rukama než jen na pc které koupíš někde v obchodě a ani pořádně nevíš co v něm máš. Doplněk k připomínce oyzy ::: Nikdo tady neříká že si tu musíme otevírat case před spaním to je blbost tady jde o to že to čemu ty říkáš piplaní má i své opodstatnění a to v tom smyslu že np pořádek v kabeláži zlepšuje cirkulaci vzduchu v casu správné uložení ventilátorů zaručuje kvalitní chlazení celého hardvare a co se týče vzhledu tak já si myslím že jak už je case z venku pěkně udělaný tak by mněl podle toho vypadat i vnitřek i když tam není třeba vidět třeba tady u vulcanuse není prosklená bočnice ale plechařina je na pantech a chytře žešena že popřípadné opravy nebo ůpravy se dají jednoduše zvládnout díky prostornému vnitřku no já si nedokážu představit žeby mněl být vulcanus zvenku kovaný a uvnitř normální plechy jak na klasických skříních to by bylo trošku divoké na toto muže reagovat tímto spůsobem asi fakt jen HUP nebo člověk který si i na výměnu žárvky musí někoho pozvat domů dál na to nebudu reagovat nemá to cenu se z někým takovým hádat .
Naposledy upravil(a) rabinjakob dne stř 25. dub 2007, 14:09, celkem upraveno 2 x.
Modding sraz 2 . http://www.modding.cz/?p=348#comment-1697
- oyza
- Začátečník

aha tak pardon casemoderi. omlouvam se, ze vas hreje ze vevnitr je to perfektni a vecer pred spanim si pravidelne otevirate case a koukate se dovnitr aby jste usli. ony se poradaji vystavy casemodu? omfg....ZdenekSveda píše: Tak tohle je dotaz člověka, který k casemoddingu opravdu netíhne. Vulcanus je dělán pro radost majitele a ne na výstavy. Nebýt Stoobiho, a toho že se se Serjožou zná, tak by asi na výstavě nikdy nebyl, protože je dělán pro funkci a ne jen pro parádu. A právě o tom že se to má líbit majiteli to je. Rádoby moddeři si upatlají case jen na plochách kde to jde vidět, a jsou rádi. Ti co se do toho opravdu pustí si to dodělají do každého detailu, aby byl prostě dokonalý všude.
Prostě v souhrnu: case po venku dělají jen patlalové. Ale to Serža rozhodně, není, takže to musí vypadat všude dobře. Ba dokonce jelikož je Serža strašný detailista, chce mít perfektní každou část Vulcanusu, a s postupující prací se to čím dál více projevuje.
ne vazne. asi jste me nepochopil. ja se ptal, zda to ma bejt "kram" na vystavu, kterej ma bejt nefunkcni a otevrenej celou dobu nebo to ma byt funkcni pocitac pro potechu majitele, pripadne lidi ktery ho uvidi. zjevne tedy ma byt dle vasi reakce funkcni a pro majitele.
v tom pripade znova... proc se piplat z vnitrkem do mrte, kdyz tam neni bezne videt... to neni otazka, to je pripominka....
AMD X6 1090T cooled by Thermalright Ultra 120 Extreme + Noctua, Asus M4A78T-E, 6G OCZ XTC Platinum, Toxic HD6870, SSD, Asus Xonar D1 - live at Spire Swordfin, powered by Enermax Liberty 500W. Viewed by EIZO 22" + 19" Dell.
- Land
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
stopro souhlas s rabinjakobem.
2oyza: Dobře udělanej mod je ten kterej má upravený viditelný ale i ty běžně neviditelný části (to je jak kdybys u auta neměl barvu na spodku(tam přece taky není vidět) ). Sergej zvolil pro mě hodně netradiční řešení modu, který se mi moc líbí a vyváženost exteriéru s interiérem krásu celého modu ještě umocňují (je to prostě HardCore Case a né žádnej obalenej "Alobal") Vulcanus by podle mě vypadal hrozně kdyby pod tímhle krásným zevnějškem byly vnitřní plechy třeba z EuroCasu (fuj z tý představy sem se málem osypal)
2oyza: Dobře udělanej mod je ten kterej má upravený viditelný ale i ty běžně neviditelný části (to je jak kdybys u auta neměl barvu na spodku(tam přece taky není vidět) ). Sergej zvolil pro mě hodně netradiční řešení modu, který se mi moc líbí a vyváženost exteriéru s interiérem krásu celého modu ještě umocňují (je to prostě HardCore Case a né žádnej obalenej "Alobal") Vulcanus by podle mě vypadal hrozně kdyby pod tímhle krásným zevnějškem byly vnitřní plechy třeba z EuroCasu (fuj z tý představy sem se málem osypal)
CPU:AMD Athlon 64 3000+ ClawHammer Cooler:AC Freezer 64 Pro MB:DFI LanParty UT NF3 250Gb RAM:2x512GB Kingston 400MHz 2,5-3-3-6 GPU: Atlantis ATI Radeon X1950GT Cooler:AC Accelero S1 HDD:Western Digital 7200ot. 40GB WD400EB & 7200ot. 500GB WD5000AAKS Case:CoolerMaster Elite 330 PSU:Fortron ATX-400PNF 400W