log deleterem se mazou logy ... na serverech v sekci logy nevim jak ti to lip popsat .KickMan píše:Zdarec lidi, jak se pouziva pls ten log-deleter?kde ho mam na co pouzit, a rekne te mi kolik ma plna verza Mb. dikes
plna ma cca 40MB .
Moderátor: Baneshee
Uložíš to tlačítkem Commit (vlevo nad Done) a mailem pošleš jenom normální potvrzení o dokončení (tzn. Reply -> Send)KickMan píše:nevite jakej mam mit soft kdyz mam v ukolu mise tohle:This person requires a first class degree
Target:Richard Thomas
je to international academic databse
Musim tam prepsat jeho hodnoceni ale pak nevim jak to ulozit a poslat emailem
Připojíš se na int. academic database. Dáš search, napíšeš méno toho kterýmu to máš změnit (v mailu to je napsaný), až ti ho najde, tak mu do první(ta největší) kolonky napíšeš ARTIFICIAL INTELIGENCE 1, dáš commit a hotovo . Kdyby napsali že to není změněný, tak zkus místo ARTIFICIAL INTELIGENCE 1 napsat ARTIFICIAL INTELIGENCE A. Já vždycky rači psal obě dvěKickMan píše:Tak to sem udelal, ale zas si nevim rady, bez cestiny nedam nic, mam udelat tohle: PROVIDE THIS PERSON WITH THE FOLLOWING UNIVERSITY DEGREE: UNIVERSITY DEGREE:SUBJECT:ARTIFICIAL INTELIGENCE 1.
JE TO INTERNATIONAL ACADEMIC DATABASE. a tady nevim vubec nic
preinstaluj ovldace k MB a chipsetu, ke grafice dej aktualni, ke zvukovce ... neni mozne, aby se ti to seklalo, i kdyz mas durona 700, ale stejne ... tohle je hra pro P2, nemel by byt problem .kenas píše:texty se me taky sekaj, jak prochazi email tak se to taky ten pohyb ikonky kouse. Ale demo jelo plny plynule, tak to nechapu
heh, proc bych mel ovladace pro tvoji desku hledat ? ... stary ovladace nejsou vzdy kompatibilni. ver mi a zkus dat posledni. kdyz to nepomuze, vratis si ty svoje letity. samozrejme je predpoklad, ze by hra mela fungovat na vsech ovladacich, ktere jsou vydany po datu vydani hry. takze volba je na tobe, radu jsi dostal ... vic pro tebe udelat opravdu nemuzu .kenas píše:jestli najdes nekde novy ovladace k me MB tak me dej odkaz, nikde je nemuzu najit. Myslim ze kdybych dal novy ovladace na grafiku tak to akorat zhorsim. Dal jsem starsi 46.xx a poznal jsem narust vykonu. Zvukovka ma novy ovladace. Jo daval jsem i format disku a to taky nepomohlo. Zkousel jsem i vic verzi.
projdi si tenhle thread. resilo se to tu uz opakovane. preci jen, opakovat to kazdymu zvlast je ponekud neefektivni .phlanx píše:Hoj vsem.
jsem velky zacatecnik v teto hre a laka me poznavat dalsi a dalsi principy ve hre.
Jsem na zacatku v prvni pro me tezsi misi, kdy mam vystopovat prevod zustatku v bance.
Nevim ale ceho se chytit.
muzete mi prosim nastinit postup ?
dekuji moc
Tak převod, nebo zůstatek?phlanx píše:Hoj vsem.
jsem velky zacatecnik v teto hre a laka me poznavat dalsi a dalsi principy ve hre.
Jsem na zacatku v prvni pro me tezsi misi, kdy mam vystopovat prevod zustatku v bance.
Nevim ale ceho se chytit.
muzete mi prosim nastinit postup ?
dekuji moc