2 Sir_Killer: chlape, co takhle trochu úcty k =WiSh=ovi, na tohle byl určitě zvědavej, až se pochlubí svou celkem mistrovskou prací - gravírováním, že ho označíš za "dalšího moddera, co má rád hnusnej...", jako názor ti neberu, ale urážet někoho takhle z fleku, aniž bys o něm a jeho práci něco věděl, je docela blbý, ne? Vím že tvůj styl je o něčem jiném, ale nemusíš hnedka kolem sebe prohlašovat, že jiný styly jsou hnusný, kdyby jsi byl velký modder, tak si ceníš i dobře odvedené práce v jiném stylu než právě vyznáváš, já mám třeba rád luxusní vzhled, ale tvůj mod jsem ti taky pochválil, protože jsi odvedl hodně dobrou práci. Peace.
2 =WiSh=: Díval jsem se na tvůj UTmod jinde a musím fakt říct, že je to fakt pěkně udělaný, hlavně ten interiér je fakt ukázkovej a u nás má lepší jen málo kdo, většina udělá jen kejs z venku a myslí, že má hotovo, podle mě hotovo zdaleka není a udělat pěknej interiér je mnohdy daleko těžší než exteriér a tvůj by měl jít příkladem všem modderům co dělají podobné mody, takže pokud chceš, tak to sem klidně dej, ať všichni vidí, co je poctivá práce na modu, ale víš co, máš to barevný a to se na tomhle fóru nesmí, tak jsou z toho některý lidi trochu vyděšený, asi hrajou UT na černobílím monitoru, protože pokud se nepletu, tak barev je ve hře celkem dost
to all: hlavně v klidu, OK? myslím to s váma dobře, chtěl bych jen, aby jste dělaly mody všech stylů, co nejlepší dokážete a trocha motivace nikdy neuškodí.

, jen ať se nám to pěkně rozrůstá o lepší a lepší kousky

................... (to zase dostanu dardu, ale nevadí

)
BTW. WiShi, nechtěl bys takhle náhodou nějaký ten špičkový homemade kousek časem přihodit, co říkáš?