Projekt: JOCO (skoro hotovo)

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

LuckeR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LuckeR »

Ako tu uz bolo spomenute zrejme budes mat nejaky ten problem zabrusit to okolo plexi co si gitoval aj napriek tomu ze si tam nechal tu foliu a vychytat nejaku cd rom co tak bude frcat ...
ale inac len tak dalej ... mas vcelku dobre napady :wink:
nem.p
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od nem.p »

Nebylo moc casu a tak jsem stihnul pouze udelat upravu zdroje a neco malo na bedne. Pouzil jsem sasi ze stareho zdroje kde jsem mel po stranach uz udelany perforovanz plech a nahoru jsem musel vyriznout diru pro 120 vetron. Zdroj bude umisteny dole, zepredu bude nasavat vzduch a foukat ho pod disk ktery bude svisle za mechanikou (jde to poznat z fotek).
Vzduch ven bude foukat freezer na cpu pryc vrchni casti case. Snad to bude tise a obstojne chladit.

Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek
JakubL
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od JakubL »

Teď když tak na to koukám - z venku teda budeě volit kombinaci bílé a oranžové. A co zevnitř?
Athlon 64 3000+ Venice 1,8@2,2GHz, DFI LANPartyUT NF4 Ultra-D, DDR 512MB PC 433 CL2.5 KINGMAX (2x), Asus N6600 TOP 128MB (400/900@580/1209), Samsung SpinPoint P Series SP2004C - 200GB NCQ SATA II, Fortron 350W, DVD ROM Toshiba
BodyZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od BodyZ »

No zatim to vypada vic nez zajimave. mas dobry napady a zatim jeste lepsi provedeni. Libi se mi hlavne tvur red complex.
Jen tak dal, ty na to mas!!!
CASE: EA WINGS
nem.p
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od nem.p »

JakubL píše:Teď když tak na to koukám - z venku teda budeě volit kombinaci bílé a oranžové. A co zevnitř?
No zevnitr to bude asi vsechno stribrny. Z boku totis nebude asi zadne okno tak to nijak kombinovat nebudu. Udelam to jen aby to k necemu vypadalo.
Nejsem si zatim moc jisty jestli to bude dobre chladit. Taky me dava zabrat predek. Uz ho jdu potreti predelavat :sad:
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

hele ty si rozebral C3 ? zdroj je zelenej a pises ze to budes chladit freezerem
nem.p
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od nem.p »

No jasne :wink: dyk sem na pretaktovani psal ze tu dlouho nebude. Fakt nemam prasule na dalsi zelezo a c3 byla myslim dost uchylarna :)
nem.p
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od nem.p »

Po delsi dobe dalsi foto.
Delal jsem hlavne predek. Dal me dost zabrat a prepracoval jsem ho trikrat. Kyt uz nechci nikdy videt :evil:

Uplne prvni varianta byla spatna. Plexi nebylo dokonale
vyrovnane a tak byly videt vykytovane spary. Vedle
je uz varianta kde jsem vyrizl okno a zakytoval cely
predek. Prechod je ted bezvadny. :satisfied:
Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek Obrázek
Delal jsem take na mechanice. Uz je nastrikana a na vysku funguje v pohode.

Obrázek Obrázek

Pouzil jsem napad s kvetinaci, ale musel jsem hrany jeste vyhladit smirglem. Nebyl to nejkvalitnejsi vylisek :wink: Jeden zrejme pouziju jeste na predek.
Napad mi vnuknul "Holda29" a snad se na mne za pouziti napadu nebude zlobit. Jinak bych musel vymislet neco jinyho :?

Obrázek Obrázek

Jeste fotka rozrizleho kvetinace, ktery jsem sice znicil, ale ziskal jsem tak odkladac na sroubky :-D . Na konec vykytovana zadni cast bedny.
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

No vypadá to na docela povedený postup. Trochu mě odrazují ty barvy, ty mi příjdou takový nemoderní - ale uvidíme, jak bude vypadat celek...:)
nem.p
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od nem.p »

Ja bych rek ze oranzova je dneska moderni dost. Koukni kolik mobilu ma tuhle barvu. Bila? Kdo by nechtel bily Jabka? :lol: ( Ja teda ne ).
Kdyz neprsi, tak aspon ze kape. Kdyz to neni cervema, tak alespon oranzova :lol:
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

no ta barva se me taky moc neliby myslel sem ze to bude vic svitve oranzový ale jinak teda delás hooodne rychle :shock:
Perfect_
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Perfect_ »

Mě to teda připomína takovou tu oldschoolovou pleťovou... Imho to foťák blbě zebral.
pc i5, etc.
ntb i5, etc.
bukva
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od bukva »

Mne to teda pripomina jeden kopecek vanilkove a jeden merunkove bez polevy :oops:
nem.p
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od nem.p »

Ta oranzova je takova trochu mlecna. Puvodne jsem ji chtel trochu agresivnejsi a nebo metalickou, ale sehnal jsem jen tuhle :( Zkusim teda jeste zapatrat a snad na neco narazim. Zatim jsem fouknul jen tu mechaniku, tak to jeste muzu predelat.

//a co rikate "odkladaci" na sroubky dobrej moddding, ne ?
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Já nemám vůbec nic proti oranžový barvě, spíš naopak - viz Orange2. Ale právě mi jde o odstín. Tenhle byl moderní tak za komančů... :cry:
nem.p
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od nem.p »

Obrázek Obrázek

Dost jste me tou oranzovou nahlodali, tak jsem ji jeste jednou vyfotil , ale tentokrat bez blesku na svetle. Priblizne barva souhlasi, ale je trochu svetlejsi.
Kouknu jeste po kramech a treba najdu lepsi.
Vedle jeste fotka jak bude mechanika umistena.
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XPM »

mě ten předek přijde jako okno ponorky :old8:
Obrázek
PROJECT: Digital Fantasy
Více na mých www
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

no tady vypadá ta barva líp takze jestli je takováhle tak to nech :up:
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

No ten předek je fakt hodně hustej...rozhodně to je hodně originální...ale něco bych udělal s tím žebrováním dole... :oops:
SleepY.664
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SleepY.664 »

U toho předku vidím zjevnou inspiraci "audio stojanama" v Tescu, ještě sluchátka a je to kompletní :oops: ...ale zdá se mi to takové nevyvážené :(
Odpovědět

Zpět na „Projekty“