Projekt: JOCO (skoro hotovo)
Moderátor: L4mka
- LuckeR
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Ako tu uz bolo spomenute zrejme budes mat nejaky ten problem zabrusit to okolo plexi co si gitoval aj napriek tomu ze si tam nechal tu foliu a vychytat nejaku cd rom co tak bude frcat ...
ale inac len tak dalej ... mas vcelku dobre napady
ale inac len tak dalej ... mas vcelku dobre napady
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=40402 - toto pouzivam
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... 48#6919648 - na tomto sa zacina pracovat
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... 48#6919648 - na tomto sa zacina pracovat
- nem.p
- Začátečník
Nebylo moc casu a tak jsem stihnul pouze udelat upravu zdroje a neco malo na bedne. Pouzil jsem sasi ze stareho zdroje kde jsem mel po stranach uz udelany perforovanz plech a nahoru jsem musel vyriznout diru pro 120 vetron. Zdroj bude umisteny dole, zepredu bude nasavat vzduch a foukat ho pod disk ktery bude svisle za mechanikou (jde to poznat z fotek).
Vzduch ven bude foukat freezer na cpu pryc vrchni casti case. Snad to bude tise a obstojne chladit.
Vzduch ven bude foukat freezer na cpu pryc vrchni casti case. Snad to bude tise a obstojne chladit.
- JakubL
- Začátečník
Teď když tak na to koukám - z venku teda budeě volit kombinaci bílé a oranžové. A co zevnitř?
Athlon 64 3000+ Venice 1,8@2,2GHz, DFI LANPartyUT NF4 Ultra-D, DDR 512MB PC 433 CL2.5 KINGMAX (2x), Asus N6600 TOP 128MB (400/900@580/1209), Samsung SpinPoint P Series SP2004C - 200GB NCQ SATA II, Fortron 350W, DVD ROM Toshiba
- nem.p
- Začátečník
No zevnitr to bude asi vsechno stribrny. Z boku totis nebude asi zadne okno tak to nijak kombinovat nebudu. Udelam to jen aby to k necemu vypadalo.JakubL píše:Teď když tak na to koukám - z venku teda budeě volit kombinaci bílé a oranžové. A co zevnitř?
Nejsem si zatim moc jisty jestli to bude dobre chladit. Taky me dava zabrat predek. Uz ho jdu potreti predelavat
- Xan
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- nem.p
- Začátečník
- nem.p
- Začátečník
Po delsi dobe dalsi foto.
Delal jsem hlavne predek. Dal me dost zabrat a prepracoval jsem ho trikrat. Kyt uz nechci nikdy videt
Uplne prvni varianta byla spatna. Plexi nebylo dokonale
vyrovnane a tak byly videt vykytovane spary. Vedle
je uz varianta kde jsem vyrizl okno a zakytoval cely
predek. Prechod je ted bezvadny.
Delal jsem take na mechanice. Uz je nastrikana a na vysku funguje v pohode.
Pouzil jsem napad s kvetinaci, ale musel jsem hrany jeste vyhladit smirglem. Nebyl to nejkvalitnejsi vylisek Jeden zrejme pouziju jeste na predek.
Napad mi vnuknul "Holda29" a snad se na mne za pouziti napadu nebude zlobit. Jinak bych musel vymislet neco jinyho
Jeste fotka rozrizleho kvetinace, ktery jsem sice znicil, ale ziskal jsem tak odkladac na sroubky . Na konec vykytovana zadni cast bedny.
Delal jsem hlavne predek. Dal me dost zabrat a prepracoval jsem ho trikrat. Kyt uz nechci nikdy videt
Uplne prvni varianta byla spatna. Plexi nebylo dokonale
vyrovnane a tak byly videt vykytovane spary. Vedle
je uz varianta kde jsem vyrizl okno a zakytoval cely
predek. Prechod je ted bezvadny.
Delal jsem take na mechanice. Uz je nastrikana a na vysku funguje v pohode.
Pouzil jsem napad s kvetinaci, ale musel jsem hrany jeste vyhladit smirglem. Nebyl to nejkvalitnejsi vylisek Jeden zrejme pouziju jeste na predek.
Napad mi vnuknul "Holda29" a snad se na mne za pouziti napadu nebude zlobit. Jinak bych musel vymislet neco jinyho
Jeste fotka rozrizleho kvetinace, ktery jsem sice znicil, ale ziskal jsem tak odkladac na sroubky . Na konec vykytovana zadni cast bedny.
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
- nem.p
- Začátečník
- Xan
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Perfect_
- Začátečník
- bukva