PROJECT: ARMY TUNING By Piwko

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Budik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Konečně fotky....

Příspěvek od Budik »

Tak ted k těm slíbenym fotkam.....
Jediný co sem snad neřezal rozbruškou byl otvor na chladič 120mm v čele

Zde: Obrázek

Taky sem už jakž takž zkompletoval svoje nápady a začal sem dělat na plechách, na oba boky už mám , horní taky přední z pulky...

Tady: Obrázek

Možná přidám ještě další fotky ještě dneska...
Tak ted k napadum... STOOBI: Promin za copy předního plechu , ale je to fakt dobrej nápad :razz: Pod tim větrákem bude ještě v plechu schovaná mechanika viz: Obrázek
Všechno šlo do šediva....nevim jak to bude s tou korozí , jak je videt už jsem jí tam i zkoušel , ale nevim , zatim PROVIZORNĚ šedivá.... Pak přijde asi army zelená , tu si nechám umíchat u tátu v barvách a lakách a nak ji ještě nastínuju.... v levym boku bude plexi s ochranejma tyčema(když tak pak vysvětlim :P ) , možná i ty průstřely , uvidíme
Na pravej bok přijde prostřílená USA vlajka :twisted: , nejspíš podsvícená červenýma diodama, který budou na LPT efekt....

K předku....mechanika , nad ní větrák , ale pak bych chtěl vymyslet ještě nějakej display(vzhledem k tomu že v LPT budou diody...) a pak tam budou vypínače a US Army znak , tot asi vše :D

Jo ještě horní plech , jasný , tak krabice od elektriky , ale nevypadá to špatně , a před ní odvětrávání teplýho vzduchu od zdroje ,ten musim usadit do jinak místa mechanik kvuli výšce casdu a mojí MB

Tak zatim , připomínejte cokoliv....
Naposledy upravil(a) Budik dne úte 3. led 2006, 16:15, celkem upraveno 2 x.
Budik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

MONAS

Příspěvek od Budik »

Abych nezustal jenom u casu , vzal sem 14ku monitor co se mi nekolik let válý ve skríni a tak mě napadlo že pujdu do tuningu stejně s casem :o)
Obrázek

Pro zatim sem ho jenom přestříkal , ale u toho nezůstanu
Obrázek

Pak na něj přijdou ještě nějaký vychytávky a tak , nad tim zatim jenom přemejšlim ale takhle to nezkounčí...
Budik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Mouse

Příspěvek od Budik »

Jo ještě ta myška :-D
Ta šla taky zatim jenom na přestříkání a podsvětlení kolečka...zatim nevim jestli myška pujde i někam dál...
Obrázek
Možná pujde do kozore a přijde k ní i army podložka , tak uvidíme

Klávesnici zatim neplánuju...
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

To máš opálený svářečkou? Moc mi to nepřipadá...:) Je to takový nějaký čistý...

Ale jinak to není špatnej začátek. Jen doufám, že nezůtaneš jen u úpravy exteriéru... :wink:
Budik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Budik »

Stoobi píše:To máš opálený svářečkou? Moc mi to nepřipadá...:) Je to takový nějaký čistý...

Ale jinak to není špatnej začátek. Jen doufám, že nezůtaneš jen u úpravy exteriéru... :wink:
Super stoobi ,doprej postřeh :) jak sem psal , utočim na to rozbrušovačkou , a tak i tohle sem tak udělal...samozřejmě to je jen taková první fotka kdy sem dal plechy k sobě k rozmíšlení dalšího postupu...
A co se tíče interieru , pod základní desku přijde novej kus plechu , větší...určitě až budou finance tak k tomu přijde vodní chlazení s radiátorem vně casu....mechanika jak sem psal je dole: Obrázek tak bude CD podsvětleno bílými diodami-upozurnuju že ne žlutými ale bílými :P
Zdroj taky bíle v boxi z plexiskla v místě kde jinak jsou mechaniky....a jinak 2 bílé světelné trubice a potahy kabelů podobně jako na Rust routerovi :oops:
Radeon9550
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Radeon9550 »

me se tady ten mod velice libi ale prijde mi to trochu jako takova opicarna :oops: :oops: :? :? :) ale jinak velice pekne odvedena prace :wink: :wink:
PROCA:IntelP42.8@3.4ghz-TT BigWater,LGA775,ASUS P5P800,512MBDDR 400 kingston,80GB Maxtor,Case:Mercury Elite prid.vetrak Arctic Fan 3,GeCube9550Gt 128MB-128bit-526/256(512) koupim pravou bocnici(Zpohledu ze predu) na tuto case http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?D ... d=18842945
Budik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Budik »

Radeon9550 píše:me se tady ten mod velice libi ale prijde mi to trochu jako takova opicarna :oops: :oops: :? :? :) ale jinak velice pekne odvedena prace :wink: :wink:
Originály kousky na tom teprve přijdou , neboj :razz:
master88
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od master88 »

no vypada to moc moc pekne :) sem ani necekal ze se to takhle rozjede... ten vrsek je rozhodne povedenej :)
AMD64 3800+ X2 (AC freezer 64 PRO ), Leadtek 8600 GTS (Zalman VF900), 2x1024MB 400MHz Corsair 3L, DFI lanparty NF4 UT-D rev.2 (Thermalright HR-05 SLI), Seagate 250GB + 200GB SATA (2x Silentmax HDD silencer), Akasa 460W, Tt Tsunami

Octavia II 2.0 TDI powah
nem.p
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od nem.p »

vršek je fakt povedenej, ale ten větrák mi přijde jak od Stoobiho :?
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

jj, souhlasím, všek je dobře začnutej. Ale ten předek mi teda jako od Stoobiho nepřipadá. Je to úplně jiný... :shock: Jako základní tvar možná, ale jinak spracování je naprosto odlišný... :roll: Tím nechci říct špatný, to rozhodně ne...ale odlišný..
danduo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od danduo »

n1,drzim palecky
Budik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Vlajky

Příspěvek od Budik »

Tak jenom pro zajímavost , tenhle znak přijde do čelu casu
Obrázek

Přijde nastříkat na plech jako je na tom ventilátoru...

A tenhle ten přijde nejspíš do levé bočnice , přijde prostřílet , pokud tam teda nedám tu vlajku USA , ale asi zůstanu jenom u ARMY...
Obrázek

Kdyby měl někdo nějaké nápady , budu akorád rád! :wink:
SleepY.664
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Vlajky

Příspěvek od SleepY.664 »

Budik píše:Tak jenom pro zajímavost , tenhle znak přijde do čelu casu
http://www.piwko.chytrak.cz/armyflag2.jpg

Ani né nápad, spíš dotaz...proč máš u toho loga eRko v kroužku? :?
Budik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Budik »

Sleepy.664 píše:
Budik píše:Tak jenom pro zajímavost , tenhle znak přijde do čelu casu
http://www.piwko.chytrak.cz/armyflag2.jpg

Ani né nápad, spíš dotaz...proč máš u toho loga eRko v kroužku? :?
Podle toho to budu dělat , erko tam nebude :roll:
SleepY.664
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SleepY.664 »

Budik píše:
Sleepy.664 píše: Ani né nápad, spíš dotaz...proč máš u toho loga eRko v kroužku? :?
Podle toho to budu dělat , erko tam nebude :roll:
Aha, už chápu :oops:
Paolo.n
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paolo.n »

Pekny, zatim se mi to libi. Tu USA vlajku bych taky nedaval, bylo by to diky ni uz moc barevny. "Army" tam bude podle me sedet vic. Co do ty elektro krabice navrchu nacpat zdroj? nevim sice jestli by se vesel, ale napadlo me to, jak jsem videl tu fotku.
Intel Core 2 Duo E6750 @ 3,3 GHz, GIGABYTE X38-DQ6, 2x1GB Kingston HyperX DDR2, WD Raptor 740 ADFD, GAINWARD Bliss 8800GT Golden Sample @ 700/2000 MHz, SB Audigy2 ZS Platinum + DTT 2200, Plextor PX-130A, SAMSUNG SH-203D, NOKIA Multigraph 446 Xpro 19", Logitech MouseMan Dual Optical.
no_-_name
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od no_-_name »

Budiku Budiku :D dneska uz je 16tyho :oops:
Budik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Budik »

no_-_name píše:Budiku Budiku :D dneska uz je 16tyho :oops:
sorry ale vzhledem ke změně celýho HW musim chwilku počkat a zdroj předělat znova...sorry :(
Budik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Budik »

Paolo.n píše:Pekny, zatim se mi to libi. Tu USA vlajku bych taky nedaval, bylo by to diky ni uz moc barevny. "Army" tam bude podle me sedet vic. Co do ty elektro krabice navrchu nacpat zdroj? nevim sice jestli by se vesel, ale napadlo me to, jak jsem videl tu fotku.
Taky sem nad tim uvažoval , ale vážně se to tam nevejde :? :-D
spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od spirit64 »

kua, to je hezké :) Já bych asi monitor nechal tak, ale je to nádhera, hlavně ten vršek ! jen tak dál, rozhodně se mi to líbí mnohem víc než nějaké typicky Army zelené mody :-D gr8
Odpovědět

Zpět na „Projekty“