restartovává se mi pc
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- Diesel
- Začátečník

Zjisti, co máš za jádro procesoru a pokud nemáš zrovna Thoroughbred A0, tak sniž napětí procesoru. Tady je tabulka: http://www.svethardware.cz/art_doc-6DF9 ... AA680.html
CPU: Athlon 64 3000+ 1.8Ghz @2.52Ghz max.2,72Ghz Cooling: ACFreezer64 MB: MSI K8T Neo2 FIR RAM: 2x512 A-DATA Vitesta DDR566 @460Mhz (2-3-3-5) HDD: S-ATA Raid0 2x WD80GB GK: GF ASUS 6800XT 128MB @12x6 400/800 TV: AVerTV Studio 303 Power: LC Power 550W
- XXXtremer
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- roller-man
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
jak zjistim co mam za jádro ?Diesel píše:Zjisti, co máš za jádro procesoru a pokud nemáš zrovna Thoroughbred A0, tak sniž napětí procesoru. Tady je tabulka: http://www.svethardware.cz/art_doc-6DF9 ... AA680.html
a ty ovladače skusim někde stáhnout ..díky
- XXXtremer
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- roller-man
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- roller-man
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- XXXtremer
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- roller-man
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
tak sem je nainstaloval a zvuk chodí... (jako nainstaloval jsem ty jiný z toho cdčka).. i když to nebylo vt8235, ale bylo to dost podobný.. bylo to nějak 8235AC97 )..ale zvuk chodí, tak sem zvědavej, jestli se bude restartovávat...XXXtremer píše:skus jesty ty z cd... a gdyz ani ty nepudou... tag vrat puvodni.. a nevim cim to muze byt...
- XXXtremer
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- roller-man
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
jj. snad už to pujde... bratr má stejnej comp jak já, jen má jinou grafárnu (tu jsem taky míval, ale pak sem si koupil jinou) a má ramku 256mb.. a taky se mu dřív hodněkrát restartovával pc.. tak sem mu dal novější ovladače a šlo to.. máš pravdu. chce to prostě zkoušet.. takže dík. a snad už to bude choditXXXtremer píše:uvidis... dyz sem tu desku mel taxe mi resetovavala vsude pri vetsi zatezi... potom sem prolez net a zjistil ze to u tehle desek dela zvuk... taxem to skusil a ono to slo.. jen si s tim ce pohrat a zjistit co presne ji sedi...
- roller-man
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Mr.Nigga
- Středně pokročilý

- Diesel
- Začátečník

- roller-man
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Diesel
- Začátečník

- roller-man
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
hm... musim ale uznat, že podle mého mínění se to po těch ovladačích trochu zlepšilo.. mam pocit že se to nerestartovává tak rychle...Diesel píše:Tady je to tedy všechno v pohodě.
btw. nemůže to být třeba tím, že mam 2x RAM 256 (třeba k sobě nesedí) (ale to asi ne, protože jsem dřív zkoušel jednu vyndat), nebo tím, že mam 2 hdd ???
a dřív sem zkoušel taktovat grafárnu pomocí ati tool a nevim, jestli se něco nezkazilo
- XXXtremer
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- roller-man
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
jn. takže když si koupim novou desku, tak budu potřebovat asi i novej procák apod co ?XXXtremer píše:ee.. podle me je to pouze a jen to deskou... Matsonic je opravdu hrozny shit... co sem se ji zbavil tag mi prestaly vsechny problemy.. jako bylo treba bezduvodny rstnuti ve winech atd... o tom zatizeni a rstu s c-media driverama ani nemluvim...
- XXXtremer
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- roller-man
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele: