Project: Black Pearl by Stoobi

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Saty
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Saty »

FCBchachar píše:treba se ji ta case tak zalibi ze zacne taky delat do casemodingu a za chvylu tady budou od ni nejake projekty :lol: :lol: :lol:
Že by se tu objevil nějaký nováček s nickem "Stoobiho babi" :oops:
honny
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od honny »

no... mě osobně se to líbí, sice nemusim lesklý mody, ale tohle je bezva:) moje babička má slabší stroj i default case... :))) (od Compaqu, brutálně pevná case)

Kód: Vybrat vše

desktop:  Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G  HDD | debian
DrasticBass
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DrasticBass »

Není co dodat prostě perfektní. Jednoduché a luxususní.
PC1: |MB|Gigabyte EX38-DS5 |CPU| E8400 3600MHz |RAM| 2x1GB Geil 800MHz cl4 |GPU| nVidia™ MSi 7900GTO@GTX |Sound| Creative Sound Blaster Audigy 4 |HDD| Samsung SATA II 80GB //WD SATA II 250GB |PSU| Enermax Liberty 400W |CASE| Thermaltake Swing |Cooling| Zalman CNPS9500 LED//Zalman VF900-Cu |LCD| Philips 190B6 |OS| Win XP
PC2: |MB| Soltek SL-85DR3-CL |CPU| Celeron 2Ghz@2,4GHz Northwood |RAM| 767MB No name 333MHz |GPU| Sapphire ATI Radeon 9600XT 256MB DDR |HDD| WD ATA 40GB//Seagate ATA 80GB |PSU|Fortron 300W |Cooling| Nexus PHT-3600 SkiveTek//Zalman ZM80C-HP |OS| Win XP
maart
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maart »

je to pekne i ty mrizky se mi libi :)

dokonce neco takoveho ale z tahokovu jsem delal na svuj mod :oops: 8) :lol:
To[m]aS
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od To[m]aS »

Spracovanie, prevedenie kvalitne, ale len jedna vec mi nesedi, ten styl vpredu dva velke vetraky, jedna mechanika a vsetko dokonale hladke a leskle je uz nejaky osuchany, chcelo by to nejaky uz novy napad, len ma nenapada aky.. :-)

Je to iba moj osobny nazor...
To[m]aS Silent PC: AMD Sempron 2500+ cooled by Arctic Cooling Cooper Lite @7V, ASUS A7V880-DeLuxe, Blitz 512 MB DDR, GIGABYTE MAYA GeForce FX 5500 300/500@333/610 cooled by Primecooler napodobenina Zalmanu, Sound Blaster Audigy, LG DVD-RW Dual Layer 16x,Western Digital 80GB/8MB, IBM Hitachi 160 GB/8MB, PSU Frontier 350W Modded. Water Cooling in progress....
Trinom
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinom »

Saty píše:
FCBchachar píše:treba se ji ta case tak zalibi ze zacne taky delat do casemodingu a za chvylu tady budou od ni nejake projekty :lol: :lol: :lol:
Že by se tu objevil nějaký nováček s nickem "Stoobiho babi" :oops:
:lol: :lol: :lol: Když vezmu v potaz, že moje babičky sotva umí s mobilem, tak to je celkem rozdíl (že tvoje babi natom ještě i něco hraje a browsdá po netu...).
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
PachezZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PachezZ »

Tak tohle je asi první tvůj mod co se mi moc nelíbí - ty větráky vepředu podle mě vypadaj divně , to samý ty díry na boku - zpracovaný dobře to jo ale prostě mi to celý přijde takový nesouměrný a nesedící k sobě...

Ty přední větráky bych asi dal doprostřed a díry na ně udělal ve stylu krytky na mechaniku - třeba 3 na jeden větrák a nad sebou je mít - ten tvar - imho by to vypadalo líp...
(Pokud jste docetli az sem a zda se vam ze tento post nema zadny vyznam pro vas psychicky rozvoj, stejne jakozto pro celosvetovy rozvoj jaderne fyziky, chemie, a vyzkum zivota chrousta srilanskeho, jste dusevni chudaci a nicemu nerozumite.)
TDi - Ten Dým Ignoruj
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Nevím no, ale já jsem nechtěl opět dávat fany doprostřed, to je prostě všude, právě to umístění k levému okraji mě přišlo dost zajímavý, ale co člověk, to názor... :oops:
Galliano
Nováček
Nováček

Příspěvek od Galliano »

Mno, nechci vypadat jako trapný pochlebovač ale tohle je mod do prodejní sítě. Jednoduchý, účelný a hlavně líbivý!
Decentr dvou předních větráků je výbornej nápad! Zvyšuje to dynamiku skříně společně s vypouklými síťkami působí jednoduše až stroze, což je momentálně hlavní proud dnešního designu.
Zadní síťky jakbysmet! Super.
Jediná věc, kde si nevím rady, je mirror lak! Na jedné fotce se mi vysloveně nelíbí a na druhé zase tajím dech. Pořád to řeším a furt nevím.
Jako mechanika by se mi víc líbíla slot-in ale na 5ti denní mod je to i tak paráda.

\\edit\\
čéče, jak na to furt koukám, tak mi ten lak asi nejvíc vadí na fotkách, kde je ta skříň upatlaná, resp. nevyleštěná.
Naposledy upravil(a) Galliano dne úte 12. zář 2006, 21:15, celkem upraveno 1 x.
Homer: I když ti tvá práce nevoní, nestávkuješ. Prostě tam chodíš každej den a házíš na to bobek.
Michrex
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michrex »

Fakt pěkný decentní mód babči se určo bude vyjímat v pokoji ;) jak přijde sousedka na kafčo tak aspoň se může pochlubit co pěkného její vnuk vyrobil :worship: :worship: :worship: :up:
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Ten lak souhlas, problém je totiž v tom, že černá se hrozně debilně fotí a zároveň se hrozně matlá, tkaže udělat hezký fotky je fakt hrozně těžký...navíc když jsem to fotil, tak jsem musel spěchat, protože jsme to nesli babče...v reálu to imho vypadá lépe, protože fakt kvalitně vyfotit černou je hrozně těžký... :oops:

Slot-in by šla, ale je to nedostatkový zboží a navíc jsem dělal z domácích zásob, takže ta vypalda mi tu ležela, tak proč nepoužít...:)
SNowie
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od SNowie »

Stoobi píše:...
vnoučku, víš, že mám příští týden ty narozky, žejo? :satisfied::lookround::oops:
:-D
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Trochu to ve me vyvolava vzpominku na stara radia. Velke leskle skrine s malimy reproduktory. Myslim ze babicce se to mohlo opravdu libit a ze pri pohledu na case zavzpomina na sve mladi.
Plexi v predu je hadam prilepeno v ohnutem tvaru a dotmeleno z boku polyesterem se sklenym vlaknem jestli se nepletu. Udelalo to zajimavej tvar. Mozny by ti mrizky mohly vykukovat trochu mene ale je to OK. Mam rad podzim. Objevuje se hodne decentnich modu.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 550W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Je to odříznutej starej přední plast, zbyl tedy jen ten rámeček, na tom je montážní pěnou nalepený plexi (3mm - rovný, poškrábaný) a mezery samozřejmě vykitovaný tmele se skelnými vlákny...montážní pěna drží perfektně a je to levnější než epoxid (resp. jsem doma epoxid neměl po ruce, tak jsem vzal starou pěnu), jindy samozřejmě používám epoxid... :oops:
honny
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od honny »

[OT]
Stoobi píše:Slot-in by šla, ale je to nedostatkový zboží a navíc jsem dělal z domácích zásob, takže ta vypalda mi tu ležela, tak proč nepoužít...:)
Já naopak slot-in od babičky vzal, protože se mi sem hodí :D
[/OT]

Kód: Vybrat vše

desktop:  Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G  HDD | debian
FLiPPY
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od FLiPPY »

jak jsi udelal z rovny mrizky vypouklou? :?
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

FLiPPY píše:jak jsi udelal z rovny mrizky vypouklou? :?
ty už byly vypouklý...:) Kupoval jsem je někde ve výprodeji za 5,-Kč/ks a byly takhle, jak jsou...ale jinak udělat vypouklou není zase takovej problém, prostě vezmeš kus třeba, vyřízneš otvor, kterej chceš tvarovat, a pak si vyřízneš něco jako lisovací hlavu, tedy vnitřní tvar budoucí mřížky, na díru hodíš materiál, na to tu hlavu a poboucháš to kladivem a vypouklá mřížka je na světě... :twisted:
lord Morpheus
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lord Morpheus »

Vnoučku, kdepak se otevírá ta mechanika?

Máš asi hodně RULEZZNÍ babičku, když dostává takovýhle dárky.
SOLAR PRISONbude brzy
Odpovědět

Zpět na „Projekty“