Apack ZeroTherm BTF80 & BTF90 - zkusenosti, postrehy

Chlazení vzduchem, vodou, peltierem, tekutým dusíkem, pasivem a dalšími + odhlučnění PC.

Moderátor: morke

Pravidla fóra
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.

Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
VlasTik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od VlasTik »

STANIK#007 píše:.... ale ty lopatky nevypadaji upne obycejne jako u normalniho fanu
to vím, proto říkám že jsou podobné, ne stejné :), ale neřekl bych že se to nějak hodně liší, jsou to prostě fany, co foukaj dopředu :wink: ... jinak už to nechci rozebírat, chladič chladí, fan se točí, fouká a .... radši bez komentáře :wink:
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

..no, co se tyce designu.. takovyhle veci nemusim.. posledni dobou nas podobnyma prisernostma zaplavoval Titan.. na druhe strane ale cert vem design, kdyz jsou kvalitni vysledky..
..na CC je k dispozici i verze Zerotherm BTF95, ktery je, jak to tak podle tabulek vypada, jeste vetsi.. navic je bez ventilatoru, ale i tak neni o osazeni libovolnym ani zminka.. tezko rict..
..v kazdem pripade se mi libi vyborne resene HP, ktere vykonu, jak vidno, jedine prospivaji.. jako pasiv by to mohlo byt velice zajimave reseni..

..co se tyce potom samotne spolecnosti Zerotherm.. mohlo by to prinest novy vitr na trh chladicu.. traba uchyceni levnych modelu napr. CF900 je proste paradni.. zadne komplikovane spony a nesmysly.. hromada zeleza a poradny ram pritahly k desce je mi velmi sympaticky..
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

nejspis ho zkusim objednat ale dodaci lhuta je 7-14 dni :(
pepelistr
Nováček
Nováček

Příspěvek od pepelistr »

Dnes jsem ho objednal na www.casemodding.cz - měl by bejt příští týden, tak jsem na něj zvědavej kolega z rachoty je často v německua řikal, že ho tam už jeho známej má a teploty prej kua nízký. Tak až bude tak porefeurju... 8)
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

ja nevim, ale tech par °C co srazi mi opravdu nestoji za takovyhle kyc v bedne..... je to fakt hnus :oops:
.
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

Holda píše:ja nevim, ale tech par °C co srazi mi opravdu nestoji za takovyhle kyc v bedne..... je to fakt hnus :oops:
jako zas tak strasne to neni ;)
Odpovědět

Zpět na „Chladiče a chlazení“