to vím, proto říkám že jsou podobné, ne stejnéSTANIK#007 píše:.... ale ty lopatky nevypadaji upne obycejne jako u normalniho fanu
Apack ZeroTherm BTF80 & BTF90 - zkusenosti, postrehy
Moderátor: morke
Pravidla fóra
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.
Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.
Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
- VlasTik
- Začátečník

- Maxtor
- Začátečník

-
..no, co se tyce designu.. takovyhle veci nemusim.. posledni dobou nas podobnyma prisernostma zaplavoval Titan.. na druhe strane ale cert vem design, kdyz jsou kvalitni vysledky..
..na CC je k dispozici i verze Zerotherm BTF95, ktery je, jak to tak podle tabulek vypada, jeste vetsi.. navic je bez ventilatoru, ale i tak neni o osazeni libovolnym ani zminka.. tezko rict..
..v kazdem pripade se mi libi vyborne resene HP, ktere vykonu, jak vidno, jedine prospivaji.. jako pasiv by to mohlo byt velice zajimave reseni..
..co se tyce potom samotne spolecnosti Zerotherm.. mohlo by to prinest novy vitr na trh chladicu.. traba uchyceni levnych modelu napr. CF900 je proste paradni.. zadne komplikovane spony a nesmysly.. hromada zeleza a poradny ram pritahly k desce je mi velmi sympaticky..
..na CC je k dispozici i verze Zerotherm BTF95, ktery je, jak to tak podle tabulek vypada, jeste vetsi.. navic je bez ventilatoru, ale i tak neni o osazeni libovolnym ani zminka.. tezko rict..
..v kazdem pripade se mi libi vyborne resene HP, ktere vykonu, jak vidno, jedine prospivaji.. jako pasiv by to mohlo byt velice zajimave reseni..
..co se tyce potom samotne spolecnosti Zerotherm.. mohlo by to prinest novy vitr na trh chladicu.. traba uchyceni levnych modelu napr. CF900 je proste paradni.. zadne komplikovane spony a nesmysly.. hromada zeleza a poradny ram pritahly k desce je mi velmi sympaticky..
- Cujo
- Mírně pokročilý

- pepelistr
- Nováček

-
Dnes jsem ho objednal na www.casemodding.cz - měl by bejt příští týden, tak jsem na něj zvědavej kolega z rachoty je často v německua řikal, že ho tam už jeho známej má a teploty prej kua nízký. Tak až bude tak porefeurju... 
- Holda
- Středně pokročilý