PROJEKT: Stoobi tuning2.0 | return to 90% |

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
Rhino.M
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rhino.M »

už teď se nemůžu dočkat :o))
Now working on Project Gaia
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=22340
CPU: Intel C2D E8400 MB: Gigabyte GA-P35-DS3 RAM: 2x 1024MB DDR2 A-data 800 MHz EE GPU: GAINWARD BLISS GTX260 Golden Sample PCIe OS: WinXP Pro SP3 CD/DVD: Lite-On SHW-16H5S LightScribe Case: CoolerMaster Dominator CM 690K Power: ATX Fortron 400W
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

t.m.petnov píše:už teď se nemůžu dočkat :o))
No asi vás budu muset zklamat. Boužel mod musím zastavit. Nebudu na to totiž mít čas. Právě jsem dostal takovej kšeft, kterej jsem nemohl odmítnou, respektive jsem stál u jeho zrodu.

Mohu jen prozradit, že mojí tvorbu snad uvidíte na Invexu 2005. Ale ještě nic neslibuju...:)
.axis.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od .axis. »

Stoobi ukaž se na invexu...Protože jestli se neukážeš na invexu ty osobně se svými věcmi tak na invex nepojedu (nebude proč:D)
/*- +¨´= ;,.-ů§ú)#$○ %▼▲↨ #§↑↓→← ∟↔
Loweryho princip:
Když to nejde po dobrém, dělej to násilím. Jestliže se to ulomí, šlo o vadnou součástku
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

Stoobi píše:
t.m.petnov píše:už teď se nemůžu dočkat :o))
No asi vás budu muset zklamat. Boužel mod musím zastavit. Nebudu na to totiž mít čas. Právě jsem dostal takovej kšeft, kterej jsem nemohl odmítnou, respektive jsem stál u jeho zrodu.

Mohu jen prozradit, že mojí tvorbu snad uvidíte na Invexu 2005. Ale ještě nic neslibuju...:)
no to sem zvědav :) na invex každopádně se letos docela těšim ...prý se chystaj změny ...tak sem zvědav :)

BTW: zato u mě jsou v modování novinky: a ta největší je že 1.června začínám opět naplno modovat ...plány a 3D model jsou takřka hotovy .... a můžu prozradit že to bude makačka .... ale bude to dtát za to :) ...bohužel už předem musim říci že jelikož na tom nejsem finančně dobře vodník se odkládá :( a tak to bude pouze předpřipravené na něj :(
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

.axis. píše:Stoobi ukaž se na invexu...Protože jestli se neukážeš na invexu ty osobně se svými věcmi tak na invex nepojedu (nebude proč:D)
Notak já tam budu určitě...možná každej den. Ale minimálně v úterý a ve středu. A "moje" věci tam budou taky...teda zatím to tak vypadá...:)
sidbin
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sidbin »

Stoobi píše:
.axis. píše:Stoobi ukaž se na invexu...Protože jestli se neukážeš na invexu ty osobně se svými věcmi tak na invex nepojedu (nebude proč:D)
Notak já tam budu určitě...možná každej den. Ale minimálně v úterý a ve středu. A "moje" věci tam budou taky...teda zatím to tak vypadá...:)
no uz se tesim na ROUTER LIVE :wink:
-kazdopadne streda to je muj oblibeny navtevni den
"Pane soudce,ja ho nezabil,on na ten nuz spadl sam" :lol:
vysemnesmite.cz
GoodMan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GoodMan »

To je škody, to je škody, já se tak těšil na pokračování ...

Btw. Invex je pro mě událost roku, doufám, že se tam někde potkáme Stoobi 8).
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od KOFis »

Stoobi píše:Notak já tam budu určitě...možná každej den.
fajn, který den se pujdem ozrat? :wink:
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

No zda bude na Invexu router, to nevím, tedy spíš nebude. Za týden totiž začínám na novém modu, respektive modech, které tam budou. Nemůžu zatím nic prozradit a jako projekt to asi moci být nebude.

Ale měli by jste to vidět v reálu na Invexu. A určitě tam budu, abych viděl zájem lidí.

2Kofis: To se uvidí...kdy chceš... :wink:
Skodik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skodik »

Stoobi píše:No zda bude na Invexu router, to nevím, tedy spíš nebude. Za týden totiž začínám na novém modu, respektive modech, které tam budou. Nemůžu zatím nic prozradit a jako projekt to asi moci být nebude.

Ale měli by jste to vidět v reálu na Invexu. A určitě tam budu, abych viděl zájem lidí.

nechci rejpat, ale u me jste me kvuli blbemu clanku, ktery vyjde snad mozna i zadarmo naprosto drtili tim jaka to je komerce apod.. a rikali ze tady zakladam tzv. komercni modding
No a co ted? Stoobi "dela mody na zakazku" a ne jeden! A co jeste, je to naprosto utajene, tedy zadny projekt.. tedy uz kua chapete jak to na svete chodi?!

Stoobi nemyslim to proti tobe nijak ve zlem, ale jsem zvedavej jak na tohle budou ostatni reagovat, ja ti to neberu(jen doufam ze pak budou i fotky jak se prave vyvyjela), naopak preju , protoze si to zaslouzis a ver ze se snad na Invexu setkame a snad nejen s tebou, dal bych tam nejaky mini PCT sraz :D

BTW: mozna je prave ted cas diskusi rozdelit /vcetne tveho predchoziho prispevku/ protoze o tom bude urcite debata, ktera sem nepatri... ale posud sam.
Káva, mlýnky na kávu, moka konvice https://www.gourmetkava.cz
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od KOFis »

:whaasup:

skodik: svuj thread mas na smetisti, pokracuj tam :roll:
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XPM »

ale ale ale to je zas tajností, to vypadá minimálně na nějaký vládní projekt oslepujcí všechny a přinášející nehynoucí slávu a peníze. Někdo by mohl říct zvrhlost a pošpiňování homemade casemoddingu a někdo zase že proč ne, vydělat se dá na všem. Já jsem asi tak trochu pro obě varianty, spíše pro druhou. Stává se z tebe komerčák (škaredý slovo) Stoobi :roll: Na druhou stranu jsem zvědav v jakém "stylu" budou ty "case" , už se těším :)
Obrázek
PROJECT: Digital Fantasy
Více na mých www
honny
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od honny »

Mno... Modding na invexu v gamehall vedle davu tupych nagelovanych hlav poskakujicich do rytma hard techna by DJ Lucca kricicich "GAMESTAAAAARRR!!!"? Nevim nevim...

Kód: Vybrat vše

desktop:  Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G  HDD | debian
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

No nevím, jestli je tohle vhodné místo pro tuto diskuzi, ale nerad bych kvůli tomu dělal další thread.

Prostě jsem jen chtěl podat vysvětlení, proč tento mod pozastavuji. Nebudu kolem toho "projektu" nic prozrazovat a nerad bych z toho i nějakou diskuzi rozváděl. Prostě se nechte překvapit a na Invexu uvidíme...

A nevím, do jaké míry je to spojeno s komerčností casemoddingu. Nebojte, mody budu tvořit dál, jen bude asi méně času, tenhle mod dodělat chci... :wink:
-(eM)- neO*CL
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -(eM)- neO*CL »

Skodik píše:
Stoobi píše:No zda bude na Invexu router, to nevím, tedy spíš nebude. Za týden totiž začínám na novém modu, respektive modech, které tam budou. Nemůžu zatím nic prozradit a jako projekt to asi moci být nebude.

nechci rejpat, ale u me jste me kvuli blbemu clanku, ktery vyjde snad mozna i zadarmo naprosto drtili tim jaka to je komerce apod.. a rikali ze tady zakladam tzv. komercni modding
No a co ted? Stoobi "dela mody na zakazku" a ne jeden! A co jeste, je to naprosto utajene, tedy zadny projekt.. tedy uz kua chapete jak to na svete chodi?!

Stoobi nemyslim to proti tobe nijak ve zlem, ale jsem zvedavej jak na tohle budou ostatni reagovat, ja ti to neberu(jen doufam ze pak budou i fotky jak se prave vyvyjela), naopak preju , protoze si to zaslouzis a ver ze se snad na Invexu setkame a snad nejen s tebou, dal bych tam nejaky mini PCT sraz :D

BTW: mozna je prave ted cas diskusi rozdelit /vcetne tveho predchoziho prispevku/ protoze o tom bude urcite debata, ktera sem nepatri... ale posud sam.
boha jeho.. me by jenom zajimalo co ty ses zac, protoze takovyhle pako, to sem uz dlouho nevidel...

AMD Athlon64 3000+@(currently not overclocked) .:. MSI K8N NEO2 Platinum .:. 512MB Kingmax HardCore .:. ATI Radeon 9600XT 256MB .:. WD 40GB 5400rpm .:. ASUS CDRW .:. ASUS DVD-ROM .:. Z-COM XI-626.:. 3R System R202Li
.axis.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od .axis. »

Honny píše:Mno... Modding na invexu v gamehall vedle davu tupych nagelovanych hlav poskakujicich do rytma hard techna by DJ Lucca kricicich "GAMESTAAAAARRR!!!"? Nevim nevim...
mluvíš mi z duše tenhle davovej fanatizmus mě vážně se**.Nerozeznaj ani grafickou kartu od chipsetu a myslej si že jsou buhví co...no tak už to na zemi chodí :x

Já o prázdninách taky rozjíždím můj další mod a cystám se ho pojmout docela hoodně rozsáhle :)

Tak doufám že to stihnu ať tam můžu taky dovést case :) Jinak kde tam budeš ať vím kde hedat? :wink:

srry za ty OT
/*- +¨´= ;,.-ů§ú)#$○ %▼▲↨ #§↑↓→← ∟↔
Loweryho princip:
Když to nejde po dobrém, dělej to násilím. Jestliže se to ulomí, šlo o vadnou součástku
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Nechci tady dál rozšiřovat OT. Ale ty case nebudou pod logem Stoobi. Je to "zakázková" výroba pro jednu firmu, takže budou použitý pro jejich propagaci, ale určitě se tam pojedu podívat jak se lidem líbí, tak snad se bude líbit i všem tady..

Určitě vám ještě loadnu fotky před Invexem, aby jste to viděli dřív...:)
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XPM »

Stoobi píše:Ntak snad se bude líbit i všem tady..
mě už se nelíbí teď, jakékoliv nošení komerce do casemoddingu suxxx :evil:
Obrázek
PROJECT: Digital Fantasy
Více na mých www
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

SUXXX? Tak proč každý tak uznává Pilouxe, vždyť ten je na tom úplně stejně. Taky druhej mod prodal, takže já v tom nevidím problém. Každej modder v každým svým moddu nechá kus sebe, kus nápadu. A to mu nikdo nevezme, takže je jedno, zda je to použitý v komerční sféře, jde o to, že ten mod postaví...

Tak to je podle mě...
Skodik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skodik »

Stoobi píše:SUXXX? Tak proč každý tak uznává Pilouxe, vždyť ten je na tom úplně stejně. Taky druhej mod prodal, takže já v tom nevidím problém. Každej modder v každým svým moddu nechá kus sebe, kus nápadu. A to mu nikdo nevezme, takže je jedno, zda je to použitý v komerční sféře, jde o to, že ten mod postaví...

Tak to je podle mě...
plne souhlasim, a ono tech modu par clovek za rok udela kdyz ho to bavi, tak to si to ma doma jen tak vystavit na prazdno?? Ne proda to, udela nekomu radost..!!
Káva, mlýnky na kávu, moka konvice https://www.gourmetkava.cz
Odpovědět

Zpět na „Projekty“