PROJEKT: Rust Wi-Fi Router by Stoobi - MousePad

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

chtelo by to aby mel ten cudl tmavsi barvu jako ten druhej pak by to bylo good 8) jo a udelej neco s tim zlutym flekem na vetraku :razz:
Sir_Killer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir_Killer »

Ten cudel vypada, jak keby bol pritomny pri malovani Gay-clubu
- je taky "Ruuzovucky" ... :mrgreen:
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... 76#6639076
Now working on project :

Hazard[2] - sketches complete, hdd complete
GoodMan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GoodMan »

K tomu čudlu: Chtělo by to trochu jiný odstín červené, více do ruda ... Trochu jej zmenšit a zrezivět.

K tomu prudění: Jestli chceš, tak můžu samozřejmě přastat "prudit" úplně ...
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

On ten foťák trochu zkresluje, takže to není tak růžový, ale je fakt, že asi by to chtělo jinej odstín červený...je to vidět i na tom displeji, vypadá růžovej a přitom podsvícení je krásně červené, až rudé.

A a k tomu prudění. Mě to nevadí, ale s tím jedním plechem bys mohl přestat...jinak samozřejmě kritizujte podle libosti...
GoodMan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GoodMan »

Já se tě ale nesnažil prudit, jen jsem asi dvakrát nebo třikrát (:)) Připomenul, že ten předek by byl lepší z jednoho kusu, než ze dvou ... Ale už se kvůli tomu nebudeme hádat ...
.axis.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od .axis. »

:) No opravdu mě dostala ta gigantická mřížka z gigantickým větrákem to je fuckt dobrý..jak si tam takový monstrum proboha připevnil....
No a ten cudlik bych urcite hodil vic do tmava a zrezivel dal bych ho až do černý z náznaky olezlé červené ale asi jsem detailista
/*- +¨´= ;,.-ů§ú)#$○ %▼▲↨ #§↑↓→← ∟↔
Loweryho princip:
Když to nejde po dobrém, dělej to násilím. Jestliže se to ulomí, šlo o vadnou součástku
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

:) Já jsem taky detailista a velkej...

A jinak ten fan ej standardní 12cm, ber že to je mATX case... :wink:

A ten čudl trochu upravím...uvidíme, jak bude vypadat a když bych objevil nějakej lepší, tak ho samozřejmě předělám...
Rhino.M
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rhino.M »

no nějakou dobu jsem tady nebyl, ale to co jsem tady shledl, tak mě docela dostalo. V dobrem. Musím říci, že si se Stoobi zase vytáhl, ta rez teď vypadá 100x líp než první pokus a ty plechy... no nádhera. klobouk dolů... vypadá to opět skvěle...
Now working on Project Gaia
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=22340
CPU: Intel C2D E8400 MB: Gigabyte GA-P35-DS3 RAM: 2x 1024MB DDR2 A-data 800 MHz EE GPU: GAINWARD BLISS GTX260 Golden Sample PCIe OS: WinXP Pro SP3 CD/DVD: Lite-On SHW-16H5S LightScribe Case: CoolerMaster Dominator CM 690K Power: ATX Fortron 400W
masakr_cz
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od masakr_cz »

-Me se zda rez na tom spodnim dilu jina nez nahore (ta horni je podle me). lepsi.
-Power LED je good (mam doma taky takovy kontrolky).
-Power SW na me dela takovy moc novy dojem, chtelo by aby na nem zapracoval zub casu.
-Display viz. Power SW.
-Predek ze dvou kusu neni spatnej, ale mozna by to chtelo nakym spusobem zapracovat na tom spoji.
-Ta rez na me pusobi neprirozene, nikdy sem totiz nevidel pod rzi prosvitat barvu, vetsinou je to spis naopak.

Sou to samozrejme jen moje nazory :lol: :lol:
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

masakr_cz píše:-Me se zda rez na tom spodnim dilu jina nez nahore (ta horni je podle me). lepsi.
-Power LED je good (mam doma taky takovy kontrolky).
-Power SW na me dela takovy moc novy dojem, chtelo by aby na nem zapracoval zub casu.
-Display viz. Power SW.
-Predek ze dvou kusu neni spatnej, ale mozna by to chtelo nakym spusobem zapracovat na tom spoji.
-Ta rez na me pusobi neprirozene, nikdy sem totiz nevidel pod rzi prosvitat barvu, vetsinou je to spis naopak.
Takže abych odpověděl:
- ano, ta horní se povedla podle mě malinko líp a asi ještě trochu spodek upravím...
- souhlasím, ale ještě ten černej plast bude trochu orezlej
- to samý...ještě hledám lepší tlačítko, ale kdybych nenašel, tak tohle samozřejmě půjde "zprasit" :)
- to samé...a jak jsem psal, není hotový...takhle to nezůstane
- to netuším jak upravit :(
- to je sice pravda, ale mě se to celkem líbí...nevím no...a už jsem to viděl i takhle... :sad:
Matias
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Matias »

Peknej šrot drží to po hromadě vubec? co ty boky jak budou vypadat? :) tamtoho biga co sem ti posilal co je snim ? nejakej upgrade?
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od KOFis »

tlacitka vypadaji v poho, me se libilo treba tohle tlacitko, jen nevim koho tim autor myslel :P

Obrázek
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

2Matias: Nevím, jak je myšlenej ten šrot, ale nevím, proč by to nemělo držet pohromadě... :o

A jinak Big stojí a mám v něm kompa...modovat ho nebudu...

2KoFis: Není to náhodou jen přebarvená klávesa? Aspoň mi to tak připadá...
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od KOFis »

Stoobi píše:2Matias: Nevím, jak je myšlenej ten šrot, ale nevím, proč by to nemělo držet pohromadě... :o

nevim kterou myslis.

kdyz uz sme u vasich rezlych modu, tak tahle bocnice se mi taky hodne zamlouva ;) (pro inspuraci :P)
Obrázek
crazyape
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od crazyape »

KOFis píše:
Stoobi píše:2Matias: Nevím, jak je myšlenej ten šrot, ale nevím, proč by to nemělo držet pohromadě... :o

nevim kterou myslis.

kdyz uz sme u vasich rezlych modu, tak tahle bocnice se mi taky hodne zamlouva ;) (pro inspuraci :P)
Obrázek
tenhle mod sem videl a musim uznat ze je fakt moc povedenej celej
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Tohle jsem prohlížel...a moc se mi to nezdá...víc se mi to líbilo ve fázi, kdy tam měl ten nápis jakoby obbroušenej jen na plechu...to vypadalo líp...
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od KOFis »

Stoobi píše:Tohle jsem prohlížel...a moc se mi to nezdá...víc se mi to líbilo ve fázi, kdy tam měl ten nápis jakoby obbroušenej jen na plechu...to vypadalo líp...
no ten napis je takovy obyc, ale to gravirovani je pekne.
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Tak jsem o víkendu o něco pokročil. Více míně jsem makal na bočnici (na pravé - tam kde není okno) a docela zdárně pokračuju, ale zatím nebudu dávat fotky, jelikož mi došla šedá a nemůžu sehnat stejnej odstín...tak až to bude (až seženu), tak budou fotečky...

Ale jak jsem slíbil, zapracoval jsem na tom čůdlu vepředu a tady je tak nějak výsledek, ještě bude takovej zašpiněnej, ale to budu dělat až nakonec...zatím jen rez...
Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek

A ještě teda ukážu takový inventář té bočnice...to jsem dělal včera...je to v podstatě jen ohnutej roxor, konce upravený robruškou a trochu rozmlácený. Není to natřený (konce budou asi červený) a rez budu upravovat. Ale jen tak inlustrační foto...zatím nebudu upřesňovat ani umístění. Prostě jen ukázka a porovnání se standardním velkým páčidlem...
Rozměry:
- normální páčidlo 55cm
- Stoobi ClowBar 28cm (homemade) :)
Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek

Tak zase čekám nějaký připomínky a snad se zase nebude OTčkovat kvůli té rzi... :oops:
.axis.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od .axis. »

No moc pěkný Stoobi :D

Úprava tlačítka dopadla dobře a na bočnici jsem zvědavej...
/*- +¨´= ;,.-ů§ú)#$○ %▼▲↨ #§↑↓→← ∟↔
Loweryho princip:
Když to nejde po dobrém, dělej to násilím. Jestliže se to ulomí, šlo o vadnou součástku
Nox.lbc
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

brm brm brm

Příspěvek od Nox.lbc »

To tlačidlo vypadá fakt cool .. povedená prácička ...
Nikdy se nesměju nejlépe, mám strach, aby to nebylo naposled.
Odpovědět

Zpět na „Projekty“