Nemám, ještě tam bohužel není...plánoval jsem to tam dát teď před polskem, ale škola a auto zabralo nějak více času, takže snad do příští návštěvy...Nica píše:Moc pekny a nemas fotku uz toho LCD v bocnici??
PROJECT: Fist Alpha by Stoobi | my first homemade case |
Moderátor: L4mka
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
- Rhino.M
- Začátečník
Vojenský mody moc nemusim, ale jako vždy Stoobi zatracně povedená prácička. Uděláno do nejmenšího detajlu. VGW.
Now working on Project Gaia
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=22340
CPU: Intel C2D E8400 MB: Gigabyte GA-P35-DS3 RAM: 2x 1024MB DDR2 A-data 800 MHz EE GPU: GAINWARD BLISS GTX260 Golden Sample PCIe OS: WinXP Pro SP3 CD/DVD: Lite-On SHW-16H5S LightScribe Case: CoolerMaster Dominator CM 690K Power: ATX Fortron 400W
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=22340
CPU: Intel C2D E8400 MB: Gigabyte GA-P35-DS3 RAM: 2x 1024MB DDR2 A-data 800 MHz EE GPU: GAINWARD BLISS GTX260 Golden Sample PCIe OS: WinXP Pro SP3 CD/DVD: Lite-On SHW-16H5S LightScribe Case: CoolerMaster Dominator CM 690K Power: ATX Fortron 400W
- Johny_g
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Velice povedený mod, jestli se líbí nebo ne záleží na vkusu, to bych neřešil. Ale neodpustím si jednu poznámku - ty náboje. Proč jsi použil na case pomalovaný nápisy US ARMY apod. ruské náboje? 7,62x54R je ruský náboj (třeba TOKAREV SVT-40 nebo SVD - Snajperskaja vintovka Dragunova). Navíc když už si je nacpal do nábojového pásu, tak to působí dost divně, ještě jsem neviděl kulomet co by používal střelivo s okrajovou nábojnicí. Nejlepší by asi bylo použít 7,62x63, civilně se značí 30-06 Springfield, dá se naprosto běžně koupit. A je to původně vojenský náboj, ve Vietnamu používaný. Další možnost .308 Winchester, vojenské značení 7,62x51 NATO.
Pro všechny ostatní - ano, jsem někdy hnidopich a vím o tom, bohužel ty tabletky na to moc nezabírají
Pro všechny ostatní - ano, jsem někdy hnidopich a vím o tom, bohužel ty tabletky na to moc nezabírají
Gigabyte P35-DS3, C2D E7500, 2x2048 MB A-Data, WD6400AAKS, Soundblaster Live!, HD5670 512 MB, Corsair VX450, Toshiba 1612 DVDROM, LG DVDRW, Samsung 214T.
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
- Johny_g
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- zemik
- Nováček
-
Re: PROJECT: Fist Alpha by Stoobi | my first homemade case |
Tak jsem jí viděl na vlastní oči na invexu, je to obří case, mnohem větší než na fotkách!! A je nádherná! A to nemluvim o té myši, podložce a klávesnici k tomu!
- M4r1hu4n3
- Mírně pokročilý
Re: PROJECT: Fist Alpha by Stoobi | my first homemade case |
a hodnota tveho vytahnuti tohohle threadu se velmi blizi nule
//Trinom: Nic ve zlým, ale tvoje taky
//Trinom: Nic ve zlým, ale tvoje taky
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský