PROJECT: Fist Alpha by Stoobi | my first homemade case |

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Nica píše:Moc pekny a nemas fotku uz toho LCD v bocnici??
Nemám, ještě tam bohužel není...plánoval jsem to tam dát teď před polskem, ale škola a auto zabralo nějak více času, takže snad do příští návštěvy... :oops:
Rhino.M
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rhino.M »

Vojenský mody moc nemusim, ale jako vždy Stoobi zatracně povedená prácička. Uděláno do nejmenšího detajlu. VGW. :wink:
Now working on Project Gaia
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=22340
CPU: Intel C2D E8400 MB: Gigabyte GA-P35-DS3 RAM: 2x 1024MB DDR2 A-data 800 MHz EE GPU: GAINWARD BLISS GTX260 Golden Sample PCIe OS: WinXP Pro SP3 CD/DVD: Lite-On SHW-16H5S LightScribe Case: CoolerMaster Dominator CM 690K Power: ATX Fortron 400W
Johny_g
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johny_g »

Velice povedený mod, jestli se líbí nebo ne záleží na vkusu, to bych neřešil. Ale neodpustím si jednu poznámku - ty náboje. Proč jsi použil na case pomalovaný nápisy US ARMY apod. ruské náboje? 7,62x54R je ruský náboj (třeba TOKAREV SVT-40 nebo SVD - Snajperskaja vintovka Dragunova). Navíc když už si je nacpal do nábojového pásu, tak to působí dost divně, ještě jsem neviděl kulomet co by používal střelivo s okrajovou nábojnicí. Nejlepší by asi bylo použít 7,62x63, civilně se značí 30-06 Springfield, dá se naprosto běžně koupit. A je to původně vojenský náboj, ve Vietnamu používaný. Další možnost .308 Winchester, vojenské značení 7,62x51 NATO.

Pro všechny ostatní - ano, jsem někdy hnidopich a vím o tom, bohužel ty tabletky na to moc nezabírají :-D
Gigabyte P35-DS3, C2D E7500, 2x2048 MB A-Data, WD6400AAKS, Soundblaster Live!, HD5670 512 MB, Corsair VX450, Toshiba 1612 DVDROM, LG DVDRW, Samsung 214T.
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Jo, to máš možná pravdu, ale kolik lidí se v tom natolik vyzná, aby tohle řešilo? Původně tam měly být zmiňované .308 Winchester, ale jelikož jsem pak sehnal ty co tam jsou i s pásem a certifikátem o znehodnocení, tak nebylo co řešit. Ty .308 jsou takový moc čistý, takže by působily hodně rušivě... :wink:
Johny_g
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johny_g »

Pravda, ty hezky čistý, mosazný by se musely řádně "zašpinit" a tak. Tyhle vypadají víc autenticky, k tomu modu se vzhledově moc dobře hodí.
Gigabyte P35-DS3, C2D E7500, 2x2048 MB A-Data, WD6400AAKS, Soundblaster Live!, HD5670 512 MB, Corsair VX450, Toshiba 1612 DVDROM, LG DVDRW, Samsung 214T.
zemik
Nováček
Nováček

Re: PROJECT: Fist Alpha by Stoobi | my first homemade case |

Příspěvek od zemik »

Tak jsem jí viděl na vlastní oči na invexu, je to obří case, mnohem větší než na fotkách!! A je nádherná! A to nemluvim o té myši, podložce a klávesnici k tomu!
M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: PROJECT: Fist Alpha by Stoobi | my first homemade case |

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

:? a hodnota tveho vytahnuti tohohle threadu se velmi blizi nule

//Trinom: Nic ve zlým, ale tvoje taky :wink:
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
Odpovědět

Zpět na „Projekty“