muzes poslat screen/fotku? jsem ji na viste jeste nevidel.... popis jak to vypada... je porad modra??podmi píše:....mi se podarila modra smrt
Win Vista final - built 6.0 6000 - první zkušenosti
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- froxic
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
FACEBOOK fanpage | HWBOT profil | YouTube kanál | Napsané recenze a novinky na PCT | Official Czech and Slovak Republic overclocking FB Trust Me, I'm an "overclocker" =)
- podmi
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
uz je nemam...zkousel jsem BT zarizeni abych mohl pripojit mobil k pocitaci...no a zkousel jsem ovladace a furt mi to psalo ze tyto ovladace nejsou podepsane
ale ja windows neverim ani to, ze tento pocitac je opravdu tento pocitac takze jsem je nainstaloval....a kdyz jsem to zapl cvak....modra obrazovka (uplne modra bez jedineho pismenka) ....a po chvili se mi pocitac restartoval. Tak si rikam to neni mozne
....zkusil jsem to znova a zas...modra obrazovka
no kamosi na private z toho byli vysmati jeste dalsi tyden zvlast ten jeden bo je verny linuxak 
- Eraaaser
- Nováček

ovladace na starsi grafiky od nVidie
mam dotaz nevite jestli uz vysli ovladace na GeForce 4 Ti 4200, vim ze si je Visty dokazou nainstalovat samy, slape to doibre ale jen me zajima jestli neco takoveho bude...
- fiorano
- Nováček

-
Re: ovladace na starsi grafiky od nVidie
jj, na oficialnich strankach nvidie sou ovladace primo na vistuEraaaser píše:mam dotaz nevite jestli uz vysli ovladace na GeForce 4 Ti 4200, vim ze si je Visty dokazou nainstalovat samy, slape to doibre ale jen me zajima jestli neco takoveho bude...
CPU: AMD Athlon64 FX-57, MB: ASUS A8N-E, RAM: 1GB DDR400 2.5-3-3-5, VGA: ASUS EN7600GT, HDD: Samsung SP1213C, Zdroj: Fortron 400W
- jasa
- Začátečník

- carrot
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- jasa
- Začátečník

a je to tak ze visty obsahujou vsechny verze tj. 32 i 64 bit. kde se to nastavuje pls.carrot píše:To opravdu nejde - variantu 32bit nebo 64bit si musis dokonce zvolit jeste pred samotnou instalaci...jasa píše:da se zmenit uz po instalaci 32 bit visty na 64 bit.? nebo se to musi zadat pri instalaci pls. kde? (mozna ze to resi key) dikes
nějaké železo
- jasa
- Začátečník

- carrot
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- tick
- Nováček

-
Tick
PO týdením testování musím říct že nelituju že sem na Vista přešel. Žádný propad výkonu ve hrách jsem nezaznamenal(World of Warcraft,EverquestII, FEAR,Gothic3).
Samozřejmě že jsem vypnul to PoA(chtete tento program spustit?)
Drivery mi fungujou skoro všechny, jen klávesnice od logitechu ne. Razer se mi nainstaloval perfektně.
POmalu již firmy začínají software transformovat na Vistu,takže oficiáoní release nebude mít žádné problémy.
Samozřejmě že jsem vypnul to PoA(chtete tento program spustit?)
Drivery mi fungujou skoro všechny, jen klávesnice od logitechu ne. Razer se mi nainstaloval perfektně.
POmalu již firmy začínají software transformovat na Vistu,takže oficiáoní release nebude mít žádné problémy.
- hypnotic666
- Mírně pokročilý

Re: Tick
Tak to rád vidím, že i více náročné hry jako fear a nový gohtic jedou stejně jako na xp... O vistách taky vážně uvažuju. Ale tipl bych, že máš 2gb ram co?tick píše:PO týdením testování musím říct že nelituju že sem na Vista přešel. Žádný propad výkonu ve hrách jsem nezaznamenal(World of Warcraft,EverquestII, FEAR,Gothic3).
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit
Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
- tick
- Nováček

-
No jo updatoval sem systém: Core2duo E6300,2Gb A-DATA DDR2 800MHz, Ati X1950XTX a taky VISTA.
Teď jsem však narazil na problém s filmama. Vista mají špatnou podporu kodeů. K-LITE codec pack vůbec neinstalujte, je to s ním nalevačku.
BSplayer jede v pohodě s divx jen ty dvd tam nějak váznou,to je asi lepší WMP ve Vistě pro DVD. Opera mi najednou podporuje internetový bankovnictví(Komerčka), zato IE7 to nepodporuje.
Nejede mi Battlefield 2, nebo spíš jede ale vyberu si hru a dám připojit,v ten moment se to sekne(patch 1.41).
Call of duty otestováno na Gamepark, celkem pohoda.
Nero 7 nejnovější jede OK.
Daemon tools mají občas problémy se zaváděním portu. Asi 1 z 10 pokusů to shodí windows.
Alkohol 120% jede v pohodě.
kasperski Antivir OK, NOD32 OK. Většina ovladačů taky OK. Epson tiskárna mi jede,jen sem musel na setup.exe zvolit kompatibilitu s XP.
Uf zatím všechny poznatky.
Teď jsem však narazil na problém s filmama. Vista mají špatnou podporu kodeů. K-LITE codec pack vůbec neinstalujte, je to s ním nalevačku.
BSplayer jede v pohodě s divx jen ty dvd tam nějak váznou,to je asi lepší WMP ve Vistě pro DVD. Opera mi najednou podporuje internetový bankovnictví(Komerčka), zato IE7 to nepodporuje.
Nejede mi Battlefield 2, nebo spíš jede ale vyberu si hru a dám připojit,v ten moment se to sekne(patch 1.41).
Call of duty otestováno na Gamepark, celkem pohoda.
Nero 7 nejnovější jede OK.
Daemon tools mají občas problémy se zaváděním portu. Asi 1 z 10 pokusů to shodí windows.
Alkohol 120% jede v pohodě.
kasperski Antivir OK, NOD32 OK. Většina ovladačů taky OK. Epson tiskárna mi jede,jen sem musel na setup.exe zvolit kompatibilitu s XP.
Uf zatím všechny poznatky.
- zombux
- Odborník PCT

- scream
- Začátečník

- carrot
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- scream
- Začátečník

myslel som flip 3D ale uz som to nasiel.... horsie ale je ze pod vistou nefunguje ziadna tweak utilita na pretaktovanie mojej VGA....ani rivatuner ani coolbits ani powerstrip nic nefunguje....
i5 750@ 3,7Ghz 1,35V+ scythe Kabuto, AUSS P7P55D-E LX, 8GB RAM, GTX970 gaming 1500/7800, SSD Crucial M4 128GB, Fortron Raider 750W
- carrot
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Minimalne Rivatuner ve Viste funguje, ale spis nebude Rivatuner podporovat verzi ovladacu pouzivanych ve Viste (u me to tak je - Nvidia) a proto se nedostane na funkce zprostredkovane prave ovladaci, coz je treba pretaktovani. Takze staci chvilku na novou verzi Rivatuneru s podporou nejnovejsich ovladacu...scream píše:myslel som flip 3D ale uz som to nasiel.... horsie ale je ze pod vistou nefunguje ziadna tweak utilita na pretaktovanie mojej VGA....ani rivatuner ani coolbits ani powerstrip nic nefunguje....
- scream
- Začátečník

presne ako vravis.... inak mi adresar windows zabera 7,4GB je to normalne?carrot píše:Minimalne Rivatuner ve Viste funguje, ale spis nebude Rivatuner podporovat verzi ovladacu pouzivanych ve Viste (u me to tak je - Nvidia) a proto se nedostane na funkce zprostredkovane prave ovladaci, coz je treba pretaktovani. Takze staci chvilku na novou verzi Rivatuneru s podporou nejnovejsich ovladacu...scream píše:myslel som flip 3D ale uz som to nasiel.... horsie ale je ze pod vistou nefunguje ziadna tweak utilita na pretaktovanie mojej VGA....ani rivatuner ani coolbits ani powerstrip nic nefunguje....
i5 750@ 3,7Ghz 1,35V+ scythe Kabuto, AUSS P7P55D-E LX, 8GB RAM, GTX970 gaming 1500/7800, SSD Crucial M4 128GB, Fortron Raider 750W
- carrot
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- scream
- Začátečník

tak to je pekne velka mrchacarrot píše:Jo je to normalni - ja mam 7,63GB...scream píše: presne ako vravis.... inak mi adresar windows zabera 7,4GB je to normalne?
pripisem jeden postreh... nevedel som na tom spustit NFS:Carbon, po precitani par zahranicnych for som ale vycital ze treba na odkaze zmenit spatnu kompatibilitu na W98/me a bude to slapat... a ono to aj naozaj slape