Test Drive Unlimited 2

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
RiCK
Začátečník
Začátečník

Re: Test Drive Unlimited 2

Příspěvek od RiCK »

Zdarec, konečne som sa vrhol na Cupy, Ibiza I zamnou, práve som dokončoval Hawaii I keď blbý Adam nedokončil posledný závod :lol:
Čo s tým ? :D

//problem solved, reštart hry pomohol
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
laginoo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od laginoo »

Vysel novy DLC2 , pridano 6 aut a 3 motorky + dalsich par veci viz http://www.testdriveunlimited2.com/node/511
MB: TUF B550M+ CPU: Ryzen 5 5600 RAM: Crucial Ballistix 4X8GB DDR4 3200@3733 VGA: XFX RX 6700XT HDD: SSD 970EVO 500GB, HDD WD 4TB AUDIO:Logitech Z-5500 PSU: Focus GX-750W CASE: NZXT Phantom, Mugen Max, Noctua redux
DoomCZE
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DoomCZE »

Určitě už to vyšlo? Je tam napsáno únor 2012.
laginoo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od laginoo »

tak asi ne. Me hlavne dostalo ze sem to po dlouhe dobe pustil a ted mi to taha 500mb update, tak sem myslel ze to je ono. Uvidim az pustim
MB: TUF B550M+ CPU: Ryzen 5 5600 RAM: Crucial Ballistix 4X8GB DDR4 3200@3733 VGA: XFX RX 6700XT HDD: SSD 970EVO 500GB, HDD WD 4TB AUDIO:Logitech Z-5500 PSU: Focus GX-750W CASE: NZXT Phantom, Mugen Max, Noctua redux
Baneshee
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baneshee »

Nevyslo, byl jen oznamenej (a to uz nekdy zacatkem prosince). Podle vseho by mel byt zdarma, coz potesi :)
Ten 500MB patch obsahoval predchozi DLC http://www.testdriveunlimited2.com/node/509 ale to vyslo uz tak pred pul rokem :)
Ryzen 5800X @ 100W | Noctua C12P SE14 | 2x16GB Crucial Ballistix @ 3466MHz | Zotac RTX3070 8GB | Asus Prime X470-Pro | Micron 2TB NVMe & Crucial MX500 1TB & WD Green 3TB | Samsung SH-S223Q | FD Define R3 Black | Seasonic Focus Plus 650W | Dell G3223Q
laginoo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od laginoo »

jj to uz sem hral tak mi nejde do hlavy proc mi ho to taha znova, ale to je jedno
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Všetky dáta o mojich autách a všetkom čo som v tejto dementnej hre dosiahol, boli uložené na disku ?! Takže keď som dajme tomu preinštaloval OS, tak mám hrať pekne krásne odznovu ? To snáď nie ... na akú p/ču potom bolo treba regnúť sa na Atari.com ?! Aby si vývojári honili ego koľko majú hráčov ?!
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
Vacil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vacil »

co si čekal? kolik her kromě posledních Ubisoftích si uložený pozice kromě disků ukládá i na servery vydavatele?

apropo : jak s tim souvisí registrace na atari.com? Jako výše - u který dnešní hry nemusíš bejt registrovanej pro MP hraní?

Home PC:CPU: AMD Ryzen 7950X3D +XPG Levante X 360mm (Corsair AF120 Slim); MB:Asus Prime X670E-PRO Wi-Fi; VGA: Gigabyte RTX4090 Gaming OC; RAM: 2x32GB Kingston Fury Beast RGB 5600@6000; HDDs: Samsung 990PRO 4TB; PSU: Seasonic Prime 750W Titanium; Case: Fractal Design North; LCD:32" ASUS ROG Swift PG32UCDM
Václav Sedlář
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Václav Sedlář »

RiCK: Toto se mi stalo taky-před 3/4 roku jsem si koupil ssd disk, vše zálohoval, ale tdu2 ne, protože jsem si taky myslel že to je na servru....no nic-musel jsem vše odznova...nejvíc mě vadily autoškoly A1 A2
Baneshee
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baneshee »

Dyt savy jsou normalne v dokumentech, ty snad kazdej automaticky pri reinstalu zalohuje. Nereknu kdyby to bylo nekde v AppData jak to u nejakych her dneska byva, to je na prd. Jinak ja si preventivne obcas save zazalohuju po zkusenostech s TDU1. Zrovna nedavno me hra spadla zrovna pri ukladani a po novym spusteni byl save poskozenej. Nastesti jsem mel zalohu jen den starou, takze jsem o nic neprisel. Vzhledem k tomu, ze jsem mel uz skoro lvl40 tak by me asi jeblo hrat to od zacatku :)
Ryzen 5800X @ 100W | Noctua C12P SE14 | 2x16GB Crucial Ballistix @ 3466MHz | Zotac RTX3070 8GB | Asus Prime X470-Pro | Micron 2TB NVMe & Crucial MX500 1TB & WD Green 3TB | Samsung SH-S223Q | FD Define R3 Black | Seasonic Focus Plus 650W | Dell G3223Q
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

BF3 - je aj SP aj MP. MP dáta ale ukladá na vlastné servery. To pre Atariťákov bolo také ťažké tých zopár dát hodiť na vlastné servery ?
nj, len ja som nepreinštalovával OS ale zkolaboval mi disk :D Ale aj tak som sklamaný, že pri takejto, v podstate len MP, hre dáta neukladajú na servery...
Travajzek
Nováček
Nováček

Příspěvek od Travajzek »

cussko lidi chtel sem se jen zeptat jak to je stemi penezi jak mas ve volne jizde tesnotky kolem aut a smyky
Václav Sedlář
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Václav Sedlář »

no jednoduše-při smyku, skoku, nebo těsném projetí se aktivuje ten ukazatel nahoře-pokud budeš dál dělat ty spec.kousky nebo pojedeš rychle, bude se to načítat-nesmíš narazit...doleze to nakonec a zazní zvuk -v tu chvíli stisknutím entru se ti prachy přičtou na účet, nebo můžeš pokračovat ve zbírání (200,350,500,...)ale pozor-jedna chyba a si na nule...přičítat pomocí entru můžeš jen když to doleze nakonec...
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Pokud chces rychle prachy tak jezdi pri krajnici na dalnici v protismeru. Snadno to pocitadlo dostanes na maximum.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 550W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Travajzek
Nováček
Nováček

Příspěvek od Travajzek »

Ok lidi diky moc :-) musim tedy cekat nez mi to hodi gong :D jinak nema nekdo uz projetou mapu ?? ze by poslal screen soty at nemusim hledat jak chuj s prominutim po cele mape kde co je :D i kdyz audy se mi podarilo najit treba tuning mam zatom r8 a jezdi kvalytne :-) tedy aspon sedi na ceste i kdyz zataceni je horsi :D
Bez_n1ck
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Bez_n1ck »

Travajzek píše:nema nekdo uz projetou mapu?
Má, asi tak milion lidí. Najdeš jí na internetu, my ti tady vodásky dělat nebudem. Slovo UŽ je taky docela mimo, když je to hra stará jak Metuzalém.
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Vzdyt mapu TDU mas i v google mapach.
http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8& ... 0ad9d7e4b3
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 550W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Michael24
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michael24 »

Stále mi přijde nejvtipnější, že jak správně Bez_n1ck řekl, hra stará jak Metuzalém a oni stále nejsou schopni odstranit bug se spojkou :-D (která mimochodem v prvním dílu fungovala bez problémů) Sice jsem to nějakou dobu nezkoušel, ale pochybuji, že by se snad něco změnilo...
PC: CPU: Intel Core i5 2500K @4.4 GHz + Coolink Corator DS Gk: MSI Radeon R9 280X Gaming RAM: Kingston 8GB 1600MHz CL9 SSD: Crucial MX300 1TB MB: Asus P8P67 Pro OS: Windows 10 Home x64
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Po case mi to neda a musim se zeptat.. lezi to v supliku.. mam to instalovat.. jak to vypada aktualne s podporou volantu a FFB..? :(
oneill_sx1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oneill_sx1 »

Po roce beze změn bylo na PC vydáno DLC2.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“