PROJEKT: Stoobi tuning2.0 | return to 90% |

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

2VlasTik mozná si udelal skvelj mod pro mě to je nejleší českej mod a dost si tě kvuli němu vážim ale ani to ti nadává právo si tady hrát na velkýho tátu snažit se Stoobimu kecat do jeho modu je to jeho mod je jen na nem jak to udelá nemuzes vedet co má jeste v plánu tak ho nech dělá to podle sebe jak se líbí jemu! :oops:
Naposledy upravil(a) Xan dne stř 24. srp 2005, 09:42, celkem upraveno 1 x.
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

2Xan: V poho...já jsem za tu kritku rád, ale prostě místy mi to připadalo spíš jako tatínkovský rady (znáte to, táta umí vždycky všechno líp). Ono totiž sláva vleze rychle do hlavy a VlasTik se stal snavným dost rychle, respektive jeho case...a když se kt omu přidá ještě pár míst v porotě na soutěžíš, tak to je špatný...

2Vlastik: Prosím tě, neber to osobně. Jen mě to na tebe trochu mrzí. Dost si tě vážím a tvůj mod taky považuju za perfektní, ale nesmí se hned zpyšnět... :wink:
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

:lol: :oops:
já fakt musel ... já osobně nic nekritizuji ... každý máme jiný názor a jiný vkus a každý se snažíme o něco jiného takže radit si navzájem sice můžeme ale stejně omezeně když vlastně víme kulový jak to každej z nás myslí .. :)
VlasTik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od VlasTik »

Stoobi, tak to se omlouvám, že jsem tě urazil, nejak jsem se přestal kontrolovat :oops:

Víš co, na tobě se mě líbí, jak si dokážeš pevně stát za svou prací, prostě takhle to je dokonalý, nejlepší, nejoriginálnější, nejzajímavější varianta a nikdo to nezmění a já ti to asi fakt začnu věřit a půjdu a udělám si taky takovou high-end case :)

Takže kompromisy neděláš, budu to muset respektovat a už žádný blbý kraviny neradit, přeci jen jsem tady nováček, tak bych radši měl dál mlčet, do tý doby než budu o casemoddingu něco vědět :)

Naše názory jsou holt značně rozdílný, asi je to škoda, ale každý jsme si nasadily svoji laťku, pro tebe je to už takhle špicový, ale pro mě ješte ne, s tím nic nezmůžu :sad:

Jinak jsem rád, že jsi právě začal dělat jenom na jednom case, protože v neděli jsi tvrdil něco jinýho :wink:

To jestli jsem "guru" ať posoudí jiní, ale že jsi udělal rust moding ještě neznamená, že tomu rozumím míň než ty, navíc u toho modu jsi neudělal ani pořádně rustovní interiér a rustovní chlazení, takže pro mě to zas tak velký není, ale ten venek je dobře udělanej, to jsem ti říkal. Jinak já dokážu s odstupem času napsat o mém kejsu, že je hnusnej a hlučnej, ale ty chybu nepřiznáš nikdy, škoda.

Co se týká chlazení, tak zase odlišný názor, prostě tobě se větráky líběj, já je nemám rád.

Pak jsi psal něco o praktičnosti tvého a mého návrhu, tak nevim co by bylo nepraktické, kdyby jsi to tam při vyjmutí bočnice odkryl, podle mě to je dokonce praktičtější, ale hádat se nebudu.

Napsal jsem tady nějaký návrhy, ty si myslíš že machruju a kecám kraviny, ale řekni mi konkrétně co špatnýho jsem napsal, já si spíš myslím, že špatně bylo už to že jsem se odvážil ti poradit (dlouho jsem si to rozmýšlel, jestli ti do toho mám kecat - teď vidím, že to byla to chyba), prostě ty jseš tady nikým neohroženej a najednou ti do toho začne někdo šťourat a tak ho radši budeš ignorovat a považovat jeho názory za špatný - taky nejsi zrovna férovej

Dobře udělal jsem "slavnou case", btw udělal jsem ji před rokem, kdyby mě vlezla do hlavy nějaká sláva, tak už ti do toho kecám rok a to se myslím nestalo, ani jsem s tou case neprolejzal desítky fór, zdejších nebo zahraničních webů, prostě jsem to jen dal na pretaktovani a stačilo mě to, mohl jsem to poslat kamkoliv a všude by to mělo úspěch, ale neudělal jsem to, já totiž hned jak jsem to dodělal věděl že to nestojí ještě za nic a tak jsem se pustil do nové case, kterou teď ještě dělám, takže s tou slávou bych se tady moc neoháněl a že jsem v porotě soutěže snad není zločin, naopak jsem se dobrovolně vzdal jakékoliv výhry nebo i vítězství v tý soutěži, takže pomalu Stoobi.

Bude lepší když ti do toho nebudu už dál zasahovat, až to doděláš tak ti to pochválím na soutěži, tak jako i dalším (jako třeba podobnou Woytovu case) a bude klid, takže já se omlouvám, že jsem ti poradil a snad až se potkáme někde na nějaký akci, tak se spolu budem v klidu bavit.

2Xan: já věděl že nemám právo mu do toho mluvit, však jsem se slušně zeptal, jestli mu můžu do toho zasahovat a on souhlasil, ovšem nedal mi předem jasně najevo, že si do toho zasahovat stejně nedá, to já myslel, že teda chce abych mu do toho zasahoval, ale jak vidíš nechce - myslí, že tomu rozumí líp, já za to nemůžu, chtěl jsem jenom pomoct, zase nemůžeš říct, že jsem psal nějaký hovadiny, bylo to určitě konstruktivní, lepší než když mu tady furt všichni tleskaj, pak to dopadá právě takhle, že na tom přestane poctivě makat a někdo by mu to měl říct, jinak za chvíli bude dělat mody jak na běžícím páse a bude to stát za nic a to by byla škoda.
Switcher
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Switcher »

já bych nechal Stoobiho s klidem na case makat dál, je to perfektní! Myslím že sám ví co dělá...
AMD Athlon XP 2500+@3200+ / Soltek SL-75FRN2-RL - nVidia nForce2 / Corsair DIMM 512MB DDR 400MHz CL2.5 / Sapphire Atlantis ATI Radeon 9600 128MB / Seagate Barracuda 7200.7 - 200GB 8MB / Seagate Barracuda 7200.7 - 120GB 8MB / Tv + FM karta Aver TV Studio / Creative Labs Sound Blaster Live 24-bit 7.1 / Case bigtower CHIEFTEC, modrá, 360W
Motorola MPx/200 powered by WinMobile05
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Díky za reakci. A mám takovej dojem, že jsme se asi úplně nepochopili.

Já jsem nikdy neřekl, že si nenechám poradit, právě naopak, když někdo příde s nápadem, který se mi líbí, tak ho velice rád použiju. Ale v tomhle případě na věc máme odlišný názor a ten jsem vyjádřil a proto si nenechám poradit? Upřímně - ty by sis ode mě nechal poradit?

To, že jsem nejlepší, to si rozhodně nemyslím a nikdy jsem to neřekl. Tebe si upřímně vážím a je jedno, jestli jsi na tomhle foru nováček nebo moderátor, v týhle sekci za lidi mluvěj case a ne ranky. Tvá první case byla hodně dobrá a chápu, že s ní nejsi spokojenej. A věř mi, že já s touhle taky ne...ale abych byl, to bych jí musel úplně celou předělat, což mi příde v tuhle chvíli kravina. To jí raději dodělám a začnu dělat na nový, která bude možná zase lepší...

Třeba si to v tuhle chvíli nemyslíš, ale já jsem dost velký perfektcionalista a musím mít všechno dořešený do posledního detailu, jinak spokojenej nejsem. Proto nedělám kompromisy. Ale ty to možná tady vnímáš jinak. Někdy si tak totiž říkám, jaké by to bylo, nedávat tuhle case jako projekt a prostě jednou přijít na forum, nahodit deset obrázků hotové case a čekat. Třeba by jsi přišel a byl s tím "spokojenej" a nenapadlo by tě řešeit perforaci plechů, protože by to prostě byl hotovej celek...a stejně tak to bude u tebe...kdyby jsi sem hodil ProjectLog, tak bych třeba taky našel hromadu chyb, ale pokud budou fotky jen celku a navíc zase jen na pretaktovani, kde je komprese taková, že člověk ani tu case nevidí...tak potom ano...

A docela mě překvapilo srovnání s Woytovou case, nic proti němu, ale to se asi moc srovnávat nedá... :roll: A s tou laťkou to nepřeháněj. Tohle pro mě rozhodně není žádnej strop. Mám v hlavě další dva nápady na case, který jsou daleko lepší, takže laťka u týhle case rozhodně není moc vysoko...

A asi už bych skončil s tímhle polemizováním. Budu rád, když mi napíšeš i další poznatky, který jsi na mé case objevil. Je možné, že něco změním na zákaldě tvé kritiky, ale třeba taky ne...ale určitě to rád uslyším... říkat, že si nenechám poradit jen na základě toho, že hned neběžím a neudělám to podle tebe, to mi připadá, jako když guru radí lamě...takže já to beru jako velice konstruktivní kritiku, která je z jistého úhlu i opodstatněná, ale prostě já má na věc odlišný názor, souhlasíš?

Díky za pochopení a budu rád za další poznatky...
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Taky me tohle srovnani zaskocilo. Uvidime jak se mi povede Aquaria. To uz mozna castecne porovnat pujde (taky mi z puvodni case zustala jen kostra). Napadu mam v hlave taky dost. Ted se mi hlavou honi Vyvoleni style mod coz by v tech jejich barvach vypadao KUA pekne. Ale zpet modu. Mod je od toho aby se hlavne libil tobe a mel jsi z neho dobry pocit.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
VlasTik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od VlasTik »

Tak když myslíš, že se ti bude chladit case líp, tak jak to máš teď (myslím ty plechy), tak si to tak nech, ale snad přiznej že kdyby to bylo děravý, tak by to bylo pro chlazení lepší, přiznáš? Máš holt svojí hrdost a odemě si poradit nenecháš za žádnou cenu, alespoň přiznej, že jsem neradil kraviny, ale tobě se to nelíbí, spíš je to asi moc složitý, jsem ti říkal, že jsem "magor", kdybych ti takhle měl radit dál, tak by to dopadlo stejně, takže neboj, už žádné rady.

Jen mě překvapuje, že tvrdíš, že řešíš věci do posledního detailu, ono právě ty detaily mi tam chyběj a proto jsem se tě na to snažil upozornit, nejdřív po dobrým, pak po zlým :) . A to, že bys hodil fotky až hotový case, by to nezměnilo, toho nedostatku ve chlazení v podobě těch plechů dole, bych si všimnul taky, víš co, pro mě je chlazení to nejdůležitější na celý case a zkoumám to jako první.

Za srovnání s Woytovou case se omlouvám, ale nevzpomněl jsem si zrovna na lepší.

Máš laťku nízko, proto se tě snažím nakopnout už teď, abys sis ji zvednul dřív :wink:

Takže to ukončíme, vím, že by jsi chtěl slyšet spoustu mých dalších dobrých rad :wink: a určitě i spousta dalších modderů, ale nechci se už tady dohadovat, kdybys aspoň uznal, že ty návrhy jsou aspoň rozumný a vzhledově a funkčně dobrý, ale že prostě už se s tímhle modem nechceš až tak hodně zabejvat (jak jsi naznačoval), tak by to bylo OK.
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Notak to, že bych se tím nechtěl zabývat...to rozhodně není pravda. A přiznávám, že by to třeba i průtoku vzduchu pomohlo...ale prostě mi to nějak nesedí...ale kdo ví...třeba se rozhodnu to tam ještě nějak dát...:) :wink:

A už fakt konec...nerad bych se zrovna s tebou hádal.. :oops:
Strby
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strby »

2VlasTik: vsimni si u jinych slavnych modu ze vzhled je ponekud prednejsi nez funkcnost nebo perfektni chlazeni ja jsem z rad moderu patlalu pro me je dulezite aby to bylo funkcni ale pro potechu oka to rozhodne neni a proto jsem nemohl napriklad u orac3 prenest pres srdce prekryti cele zakladovky tim plexi nebo co to bylo proto bych nad stoobiho "prohreskem" proti dokonalemu chlazeni mavl rukou a "nechal ho zit" pac oproti zminenemu oracu3 jde o zanedbatelny detail ktery muze ustoupit designu aniz by nejak zavazne utrpeli komponenty PC...

Tot muj nazor aneb male zastani stoobiho a pohled z jine strany :oops: :lol:
AMD Athlon XP 2500+(Barton),MSI KT6 DELTA LSR (KT600),256 MB Samsung DDR 400Mhz CL2.5 + 256MB A-DATA 400Mhz CL3 @ CL2.5,MSI Geforce 2 MX(Starforce),SB Live! 5.1,Hitachi 7k250 160GB SATA,TEAC DV 516D,Teac W540E,WXP Prof. corp.

NetBow Wifi 1Mbit
Luke_chiptuning
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Luke_chiptuning »

@ VlasTik
že bys tam měl ale i větrák, pro případ dlouhodobýho burnu, ale že to je vlastně dole, tak ty větráky musíš mít zaplý pořád, jinak by se ti teplej vzduch vracel zase do case, ale to už je na tebe moc složitý, řešit nějaký pasivní chlazení, zatím dělej pěkný mody a časem to třeba příjde
tak to byla hodně nešťastná věta - ty těžké vějíře jsou sice S a chválil jsem to myslím na pretaktovani, ale řešit chlazení a drbat se s nějakým pasivním řešením je podle mě trošku jinde - jo, když ses s tím dělal, OK, je to cool, ale Stoobiho work je Stoobiho work a navíc, prostě Stoobi jede a udělal sakramentský skok od prvního modu. Problém je asi v tom, že Stoobi je borec a přitom si na borce nehraje, stačí si projít pár diskuzí tady a je vidět podle jeho přístupu že si nehraje na boha a navíc se snaží lidem věcně pomáhat. A jsem pro PROJECTy, škoda, že to pak někteří návštěvníci podělávají a pak už ztrácí dred s projectem respect.
DECENT II EXTREME + VIDEOS ---> http://7luke.com/decent <--- stará verze... teď je E8300/X48-DS5/8800GTX/VITESTA EE/ENERMAX MODU 82+
GoodMan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GoodMan »

VlasTik píše:To jestli jsem "guru" ať posoudí jiní, ale že jsi udělal rust moding ještě neznamená, že tomu rozumím míň než ty, navíc u toho modu jsi neudělal ani pořádně rustovní interiér a rustovní chlazení, takže pro mě to zas tak velký není, ale ten venek je dobře udělanej, to jsem ti říkal. Jinak já dokážu s odstupem času napsat o mém kejsu, že je hnusnej a hlučnej, ale ty chybu nepřiznáš nikdy, škoda.
Pro mě osobně guru teda nejseš, píšeš tady jako nějaký bůh, ale do toho máš daleko, většina dobrých bohů (guru) se nepovyšuje nad ostatní, ale z tvého textu "jasně" vyplývá, že se považuješ za těžkého boha.
No nevím, proč by měl být Rust mod "rezavý" i zevnitř, ještě by ta špína padala na komponenty :roll:. Každý si casemodding představuje trochu jinak, někdo si třeba vyřízne okno a koupí svítící větráky a stačí mu to, někdo potřebuje mít case na 100% odladěný po všech stránkách, někomu třeba stačí jen upravený exteriér atd. atd.

Tvůj case se mi vůbec nelíbí, ostatně na modu nesnáším jakékoli dřevo. Až uděláš lepší plechový case než Stoobi, tak se teprve můžem bavit o jakémsi casemoddingu, protože "skutečná" case je odjakživa plechová a ne dřevěná, to je pouze "odrůda". Zkrátka a dobře, pro mě slovo casemodding znamená jakkoliv ve vyšší míře předělat PLECHOVOU case a ne jí udělat ze dřeva, to už není modding. Ale zase je to můj přibl*lý názor, který vyvrátí 50 lidí ...
VlasTik píše:Napsal jsem tady nějaký návrhy, ty si myslíš že machruju a kecám kraviny ...
Tohle si taky myslím :roll: ...
VlasTik píše: ... kdyby mě vlezla do hlavy nějaká sláva ...
Ta sláva ti do mozku vlezla a to dost, kdyby ne, tak se tady Stoobimu nesnažíš vmlátit do hlavy svoje poznatky a rady, které by možná někdy stály za zvážení, ale když má jiný názor.
VlasTik píše:Takže to ukončíme, vím, že by jsi chtěl slyšet spoustu mých dalších dobrých rad Wink a určitě i spousta dalších modderů, ale nechci se už tady dohadovat, kdybys aspoň uznal, že ty návrhy jsou aspoň rozumný a vzhledově a funkčně dobrý, ale že prostě ...
Další ukázka toho, že si o sobě myslíš, jaký to nejsi zkušený borec ...
Dj´ Frodo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dj´ Frodo »

Vlastik: kdyz uz tady vsichni rikaji ze si slavny svym modem tak ja bych teda taky rad videl. dej sem prosim odkaz na tvuj mod.
PC: CPU: AMD Sempron64bit 2600+ (1,6Ghz@2Ghz) MB: MSI K8N Neo GPU: Ati Radeon 9200 128Mb RAM: 256Mb DDR 333Mhz HDD: WD-20Gb, Seagate Baracunda 80Gb OS: Windows XP prof.
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

2VlasTik ještě k tomu tvímu "dokonalímu" pasivnímu chlazení nevim na co by mě bylo když case bude vázit 20Kg to si tam dám rači vodníka

tady
VlasTik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od VlasTik »

2 Stoobi: nemyslel jsem jako, že nechtěš vůbec se o to zajímat, ale cejtím, že prostě bys už to měl nejradši hotový a rychle zase na další mod, dávám přednost kvalitě před kvantitou, doufám, že tě tahle diskuse pořádně nas*ala a že se pořádně vyřádíš na tvém dalším modu :wink:

to luke...: já jsem se taky snažil věcně pomáhat, ale zjistil jsem, že Stoobimu se to nemá dělat, mě spíš naštvalo, že ne aby řekl po prvních radách, že to je sice zajímavý a funkční řešení, ale on začal tvrdil, že to chlazení by se naopak zhoršilo a že by to vlastně bylo i hnusný, tak to mě nastartovalo :) , já to myslel dobře.

2 Strby: s orac3 souhlas, taky jsem na to tehdy upozorňoval na pretaktovani, asi jsem v blbý sekci fóra , když mě jde o chlazení, ale chtěl jsem jenom moderům říct, aby na to chlazení nazapomínali :wink:

to all: BTW: moje nový pasivní chlazení už nemá s vějířema až tak moc společnýho (je tam jen jeden), takže to už sem moc netahejte :)
VlasTik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od VlasTik »

to goodman: teď právě píšeš taky nějak namachrovaně, ale to už nikomu nevadí, jinak já se zabývám tichým chlazením to že ten case je ze dřeva je daný prostě tím, že to je pro mě nejjednodušší řešení :wink: , až uděláš tak tichej komp, jako dělám teď já, tak pak piš takovýhle připomínky.

to xan: někdo chce tichej komp a nezáleží mu na hmotnosti, někdo chce hlučnej komp a záleží mu na hmotnosti, jasný? já zase třeba vodní chlazení vůbec nemusím. btw. nikdy jsem neřekl, že to je "dokonalý"

kuva to je tady flame :D , kvůly plechovýmu soklu :)
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

No ono nad tím chlazením by se dalo polemizovat. Určitě znáš ten případ, kdy je dobře vyřešenej airflow ve skříni a to pomocí fanů vepředu a vzadu, tedy se to dá otočit i na můj podstavec, kdy je to nahoře a dole (skrz výměník). A najednou někdo hodí otvor nebo fan na bočnici, v mém případě by to byla perforace na bocích a najednou jde airflow do háje. A tak jsem to i myslel...pokud tlačím vzduch dolů skrz výměník a dole je dost prostoru na to, aby to šlo ven, proč bych to narušoval. Ono by nebylo od věci třeba i "zazdít" výměník úplně, aby vzduch mohl jen a jen skrz a dolů. Takhle to bylo myšleno a s tím musíš souhlasit, protože to je prostě realita.

Ale jinak si poradit nechám. Určitě se tady najde pár lidí, které něco napadlo a navrhli mi to a já to udělal, třeba ne u tohohle modu, ale u Routeru určitě (sorry GoodMane, ale dva plechy jsem tam na předku nechal... :oops: ), ale jsou tu i jiný příklady... A já jsem tvoje poznatky neodsoudil, jen jsem na ně reagoval se svýma argumentama, proč to je takový, jaký to je...

S tím, že na tomhle modu trochu spěchám máš částečně pravdu, ono je to asi tím, že když děláš nějakej mod cca. už skoro rok (sice tam byly dlouhý pauzy, ale je to tak), tak už to prostě člověka tolik nebaví...a tím je to horší, když mám v hlavně už další nápady. Ale jinak určitě to není na úkor kvality. Zpracování bude vždycyk stejný, protože já prostě něco odfláknout neumím. Možná je nikde použitý jednodušší a rychlejší řešení, než by bylo na snadě, ale nikdy ne na úkor kvality. A cit rpo detail mám a detaily řeším...on totiž každej mod je jen hromada detailů, který když nejsou dotažený, tak to pak stojí za velký h***o.

To je vše na mojí obhajobu, teď ať se podle libosti vyjádří žalobce. Ale myslím, že toho flame už tady bylo až dost... :wink: Možná by bylo lepší, se navzájem respektovat. Ale fakt bych ocenil, že by jsi nadhodil tvé další poznatky. Třeba se z něčeho ještě i poučím... :wink:
Zbyna
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zbyna »

IMHO je tohle mezi Stoobim a Vlastikem, tak nevim proc se do toho michají ostatní... Já v několika názorech souhlasím s Vlastikem, s některýma ne... Ale shazovat ho tady... Stoobi přece kritiku chtěl, tak ho nebuzerujte.. Přijde mi, že někteří lidi se tu naváží do Vlastika jen proto, aby si šplhli u Stoobiho... Navíc to s "díravou" základnou mi nepřijde jako zas až tak špatný nápad... Protože ta case by se takhle toho teplého vzduchu zbavovala líp....
Nakonec dodávám, že je to můj názor, tak mě za to neukamenujte...
GoodMan píše: Tvůj case se mi vůbec nelíbí, ostatně na modu nesnáším jakékoli dřevo. Až uděláš lepší plechový case než Stoobi, tak se teprve můžem bavit o jakémsi casemoddingu, protože "skutečná" case je odjakživa plechová a ne dřevěná, to je pouze "odrůda". Zkrátka a dobře, pro mě slovo casemodding znamená jakkoliv ve vyšší míře předělat PLECHOVOU case a ne jí udělat ze dřeva, to už není modding. Ale zase je to můj přibl*lý názor, který vyvrátí 50 lidí ...
.
To, že to nesnášíš ty snad neznamená, že to není modding ne?? Chceš říct, že ta case je prostě shit?? Imho je na tom hodně velký kus práce...

//A nevím kde je napsaný, že casemodding je "předělávka PLECHOVÉ case"...
GoodMan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GoodMan »

VlasTik píše:to goodman: teď právě píšeš taky nějak namachrovaně, ale to už ...
Příště prosím tě nekomol můj nick ok, nemám to rád :wink:.
A k tomu machrování, já jsem ten, co může machrovat ze všech nejmíň - nic převratného jsem nedokázal, svůj první mód jsem ještě nedodělal, jen mám plno keců. Ale většinou oprávněných, pže na tomhle fóru se pohybuju už něco kolem 3/4 roku a o casemoddingu něco vím.
Zbyna píše:To, že to nesnášíš ty snad neznamená, že to není modding ne?? Chceš říct, že ta case je prostě shit?? Imho je na tom hodně velký kus práce...

//A nevím kde je napsaný, že casemodding je "předělávka PLECHOVÉ case"...
To, že je to shit jsem neřekl, samozřejmě že je na té case velký kus práce, ale větší váhu pro mně mají casy plechové. A to, že je casemodding jenom předělávka plechové case jsem taky neřekl, jen je to můj názor, jak píšu tady:
GoodMan píše:Ale zase je to můj přibl*lý názor, který vyvrátí 50 lidí ...
honzanun
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od honzanun »

Kde se dá shlédnout ten Vlastíka mód? Rád bych se na něj podíval....
Odpovědět

Zpět na „Projekty“