NFS Underground 2
Moderátor: Baneshee
- eraser007
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- krtekm
- Začátečník

- martin_CZ
- Začátečník

- Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
- Kontaktovat uživatele:
- DewiL
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Promazán OT...
V tomhle threadu se množí a množí OT prispevky, nikde neni psano, ze i takhle rozjety a čteny tema nemuzu locknout, takze pište jen to co souvisi se hrou nebo vubec NIC
OT prispevku budu mazat bez upozorneni, upozornovat kazdyho OTčkare a posthuntere by me zabilo...
Jeste upozornuju ze OT prispevky spadaj do porušení pravidel fora a notorickym OTčkarum z toho muzu vyvodit patricny dusledky.
V tomhle threadu se množí a množí OT prispevky, nikde neni psano, ze i takhle rozjety a čteny tema nemuzu locknout, takze pište jen to co souvisi se hrou nebo vubec NIC
OT prispevku budu mazat bez upozorneni, upozornovat kazdyho OTčkare a posthuntere by me zabilo...
Jeste upozornuju ze OT prispevky spadaj do porušení pravidel fora a notorickym OTčkarum z toho muzu vyvodit patricny dusledky.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- Twister
- Začátečník

jinak ikdyz dojedete vsechny zavody v garazi tak budete met jen 80% zavodu... musite si jeste koupit off road a dojet zbyle......
Intel Pentium Dual-Core E2180 BOX@3000GHz ,chladic procesoru Scythe SCNJ-1100P Ninja Plus Rev. B,DDR2 ram 2x 1024MB A-DATA + 2x 2048MB A-DATA, Gigabyte P35-DS3R (rev. 2.1),2x Western Digital Caviar SE16 3.5" 320GB WD3200AAKS, ATI HD 4850,
- frost.silenec
- Začátečník

NFSU2
Prej je v NFSU2 njakej zavod na vydrz proti sobe vyte o tom neco? (jsem teprf v 33%)
CPU Intel Core i7-9700K 3,6 GHz Coffee Lake Refresh @ 4.6 GHz :: ARCTIC Liquid Freezer II 360 :: Nvidia GeForce MSI RTX 3080:: Corsair RM1000x :: ASUS ROG STRIX Z390-H :: Patriot Viper4 Series 16 GB KIT DDR4 3400 Mhz CL16 :: SAMSUNG 500GB SSD 970 EVO NVME :: Windows 10 64bit ::Zowie EC2-A :: SteelSeries Arctics 3
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: NFSU2
frost.silenec píše:Prej je v NFSU2 njakej zavod na vydrz proti sobe vyte o tom neco? (jsem teprf v 33%)
už jsi ve 33% a ještě si nenašel závod na 300m ???
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- frost.silenec
- Začátečník

Jo to jo ty vizivam skoro furt. Ale ja v njaky recenzi cetl ze je tam njakej divnej zavod proti sobe a ze mas co nejmin znicit auto (JA NEMYSLIM DRAGDigitaldoom píše:frost.silenec píše:Prej je v NFSU2 njakej zavod na vydrz proti sobe vyte o tom neco? (jsem teprf v 33%)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
už jsi ve 33% a ještě si nenašel závod na 300m ???no to potěš koště...tak já ti napovim ty auta co potkáváš ve městě těch stejnejch šílenců jako jsi ty tam nejsou na parádu....
![]()
CPU Intel Core i7-9700K 3,6 GHz Coffee Lake Refresh @ 4.6 GHz :: ARCTIC Liquid Freezer II 360 :: Nvidia GeForce MSI RTX 3080:: Corsair RM1000x :: ASUS ROG STRIX Z390-H :: Patriot Viper4 Series 16 GB KIT DDR4 3400 Mhz CL16 :: SAMSUNG 500GB SSD 970 EVO NVME :: Windows 10 64bit ::Zowie EC2-A :: SteelSeries Arctics 3
- frost.silenec
- Začátečník

Jo kde jsou moje sejfy v NFSU2? V dokumentech jsem je nenasel a ve slozce se hrou asi taky nejsou. (nainstaloval jsem UG2 na PC1 aby byli v registrech pak jsem je tam z PC2 navrdo nahral a nejsou tam)
- frost.silenec
- Začátečník

Tak uz jsem to po hodine hledani nasel (SAVE) je to jednoduche:
C:\Documents and Settings\Frost\Local Settings\Data aplikací\NFS Underground 2
(A misto Frost tam dejte sebe)
C:\Documents and Settings\Frost\Local Settings\Data aplikací\NFS Underground 2
(A misto Frost tam dejte sebe)
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
frost.silenec píše: Jo to jo ty vizivam skoro furt. Ale ja v njaky recenzi cetl ze je tam njakej divnej zavod proti sobe a ze mas co nejmin znicit auto (JA NEMYSLIM DRAG)
ne nic takového v NFSU2 není..
auto se dá jako znicit pouze v dragu .....teda jenom to napísou
- mhl
- Středně pokročilý

-
- JanHavlicek
- Středně pokročilý

Budeš muset udělat nějakej visual tuning, aby ti přibyly hvězdičky ranku. Pak se ti možná odemknou další závodymhl píše:malej problém dojezdil sem všechny závody na mapě a další nepřibívaj...dojezdil sem i ty SUV a vůbec nic tam nenisem v 41%
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
- mhl
- Středně pokročilý

-
visual tuning? suxxxxxx ... moje 206tka je naprosta dokonalá...cokoli navíc by vypadalo už hnusně ...JanHavlicek píše:Budeš muset udělat nějakej visual tuning, aby ti přibyly hvězdičky ranku. Pak se ti možná odemknou další závodymhl píše:malej problém dojezdil sem všechny závody na mapě a další nepřibívaj...dojezdil sem i ty SUV a vůbec nic tam nenisem v 41%
- frost.silenec
- Začátečník

Mama presne stejnej problem a na aute mam vse nej co jde. Furt ti vola manik ze mas jet na BEACON HILL a ze tam najdes zavod a ze by to melo byt snadne najit to. Pro mne je to nelidske jezdim 2h a nalezl jsem 1 zavod ale je tady este dalsich 10 co nejsou na mape. NEVITE JAK NA TO?mhl píše:malej problém dojezdil sem všechny závody na mapě a další nepřibívaj...dojezdil sem i ty SUV a vůbec nic tam nenisem v 41%
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
jo vim jediná možnost je udělat auto o 10 hvězdičkáchfrost.silenec píše:Mama presne stejnej problem a na aute mam vse nej co jde. Furt ti vola manik ze mas jet na BEACON HILL a ze tam najdes zavod a ze by to melo byt snadne najit to. Pro mne je to nelidske jezdim 2h a nalezl jsem 1 zavod ale je tady este dalsich 10 co nejsou na mape. NEVITE JAK NA TO?mhl píše:malej problém dojezdil sem všechny závody na mapě a další nepřibívaj...dojezdil sem i ty SUV a vůbec nic tam nenisem v 41%
- EfineSS
- Středně pokročilý

-
Tato hra se mi docela seka ale kamosovy na stejne sestave s grafikou GeForce 4MX to jede uplne bez problemu.. Porad nevim cim to muze byt, Cataysty mam 4.11. Kdyz dam ale Easy info, ktery je v adresaři hry, je u te graficke karty bublina a v ni je "i", a je u te karty napsany: neznama kompatibilita- nevim proc je to tam napsany, pritom hra by mela tuto kartu normalne podporovat, nevite prosim nekdo cim to je??
Ryzen 5 5600X, ASRock Fatal1ty B450 Gaming K4, Gigabyte Radeon RX 5700XT Gaming OC