PROJEKT: Stoobi tuning2.0 | return to 90% |
Moderátor: L4mka
- BodyZ
- Začátečník

tak uz dost hosi, tohle plkani nikomu neprospiva. Poradit je jedna vec, ale vypsat seznam napadu, tak to si rovnou vlastiku muzes ke stoobimu dojet a predelat to podle svyho. Kazdej ma naky napady a realizuje to podle svyho a prece si stoobi nebude delat mod, kterej mu nekdo nadiktuje. Co by z toho pak asi mel? radost urcite ne. A modding je o tom, samo ze jako kazda zabava, aby to udelalo radost hlavne sobe samemu. Tak zpatky do prace 
- Zbyna
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Vždyť Vlastik přece nenutí Stoobiho, aby to tak udělal...BodyZ píše:tak uz dost hosi, tohle plkani nikomu neprospiva. Poradit je jedna vec, ale vypsat seznam napadu, tak to si rovnou vlastiku muzes ke stoobimu dojet a predelat to podle svyho. Kazdej ma naky napady a realizuje to podle svyho a prece si stoobi nebude delat mod, kterej mu nekdo nadiktuje. Co by z toho pak asi mel? radost urcite ne. A modding je o tom, samo ze jako kazda zabava, aby to udelalo radost hlavne sobe samemu. Tak zpatky do prace
- VlasTik
- Začátečník

2 BodyZ: už je to dávno v klidu, ne?
, zpočátku jsem jen chtěl poradit, psal jsem, že nutit nechci, ale pak se to "trochu" zvrhlo v obhajování našich pevných názorů a to jako nemohlo dopadnout vůbec dobře
, peace
2 Stoobi: pls, hoď sem už zase nějaký fotky, jak pokračuješ, lidi tady na fóru určitě potřebujou takovejhle projekt sledovat (hlavně mě je líto natěšenýho jefa
), já slibuju, že už neřeknu ani slovo

2 Stoobi: pls, hoď sem už zase nějaký fotky, jak pokračuješ, lidi tady na fóru určitě potřebujou takovejhle projekt sledovat (hlavně mě je líto natěšenýho jefa
- Stoobi
- Čestný člen

-
- Kontaktovat uživatele:
- Stoobi
- Čestný člen

-
- Kontaktovat uživatele:
OK, takže foto je tady, všechno to jsou fotky kolem lemovacích a krycích plechů, které už tady byly, ale nejen ty spodní, ale i plechy, které kryjí prostor mezi předním šasi a plexi face.
Spodní plechy jsou našroubovány a spolu s tím ještě lepeny epoxidem, jak už jsem tady psal. Přední plechy jsou upevněny pomocí takových malých sponek, které jsem udělal s perforovaného plechu, ty jsou k šasi připevněny pomocí šroubů, které vystupovaly vepředu a k plechu jsou přilepeny lepidlem na železo...
Následně zakitovány mezery a nerovnosti, potom zabroušení od 120 až 1200 šmirgl no a nakonec základovka, mezery, které vznikly mezi šasi a plechem v prostoru, kde příde nasadit bočnice sjou taky zakitovány, je to vidět na fotkách. A jak to bude možné, tak půjde celý case do černé metalízy...

Spodní plechy jsou našroubovány a spolu s tím ještě lepeny epoxidem, jak už jsem tady psal. Přední plechy jsou upevněny pomocí takových malých sponek, které jsem udělal s perforovaného plechu, ty jsou k šasi připevněny pomocí šroubů, které vystupovaly vepředu a k plechu jsou přilepeny lepidlem na železo...
Následně zakitovány mezery a nerovnosti, potom zabroušení od 120 až 1200 šmirgl no a nakonec základovka, mezery, které vznikly mezi šasi a plechem v prostoru, kde příde nasadit bočnice sjou taky zakitovány, je to vidět na fotkách. A jak to bude možné, tak půjde celý case do černé metalízy...

- Xan
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Stoobi
- Čestný člen

-
- Kontaktovat uživatele:
Díky. No vepředu bude to, co je tady už na několika fotkách, tedy kouřové plexi a dole ty dva fany a před nima ta mřížka z tahokovu. Ještě jsem teď před chvílí zkoušel plexi nožičky (z plexi trubky) a nevypadjí tak zle, ale docela jsem začal uvažovat o kolečkách (malinkatých), ale to se ještě uvidí...
Tyhle fotky jsou tady hlavně kvůli tomu, aby bylo vidět, jak jsem se to chystal zahladit a zapasovat do sebe, což se myslím povedlo uspokojivě, před tím to vypadalo asi hrozně, jak řekl Digitaldoom, jako plechy od ledničky, ale tady to už myslím není poznat. A výhoda těch bílých plechů byla taková, že to bílé byl plast, tedy plech potažený plastem, což je taky zajimavý řešení...
Tyhle fotky jsou tady hlavně kvůli tomu, aby bylo vidět, jak jsem se to chystal zahladit a zapasovat do sebe, což se myslím povedlo uspokojivě, před tím to vypadalo asi hrozně, jak řekl Digitaldoom, jako plechy od ledničky, ale tady to už myslím není poznat. A výhoda těch bílých plechů byla taková, že to bílé byl plast, tedy plech potažený plastem, což je taky zajimavý řešení...
- Luke_chiptuning
- Začátečník

DECENT II EXTREME + VIDEOS ---> http://7luke.com/decent <--- stará verze... teď je E8300/X48-DS5/8800GTX/VITESTA EE/ENERMAX MODU 82+
- mOOder
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- thool
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- mOOder
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
heh sem LoLekthool píše:zabit te je malo!mOOder píše:zase prefektni ! jaka bude finalova barva ?
Stoobi píše: půjde celý case do černé metalízy
PC 1: MB ASUS M2N-SLI Deluxe , CPU AMD Athlon 64 X2 4800+ EE @ 6100+, VGA Asus 4870 900/3700 DDR5 , RAM A-Data 2x1024MB 800Mhz + 2x512MB Geil 800Mhz , HDD Baracuda 1TB SATA2 , DVD-RAM LG 4163b , Zdroj LC-Power 560W TITAN.
- Perfect_
- Začátečník

Připadá mi to tady, fakt už divný, pokaždé, když jsem Stoobi hodí nějaký new foto, tak každej napíše pěkný, super práce a tak. Neříkám, že to tak není, ale psát to pokaždý? A teďka je novej trend, vymyslet si k tomu nějakou, i když trapnou otázku, aby to nebylo úplně OT... Sem proto, aby se sem dával větší počet fotek naráz (aspoň 10x tolik co se dává teď) s většíma intervalama...thool píše:zabit te je malo!mOOder píše:zase prefektni ! jaka bude finalova barva ?
Stoobi píše: půjde celý case do černé metalízy
pc i5, etc.
ntb i5, etc.
ntb i5, etc.
- =WiSh=
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Stoobi
- Čestný člen

-
- Kontaktovat uživatele:
- Dj´ Frodo
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- cr89azy
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- BodyZ
- Začátečník

- Stoobi
- Čestný člen

-
- Kontaktovat uživatele:
- mOOder
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
!
To jo STOOBI ty mas stesti ty si ho fakt ziskal ? ten OPTERON ! ty se mas ! 
//Stoobi - no píšu coming soon, takže snad brzo bude, ale čekám jako ostatní...
//Stoobi - no píšu coming soon, takže snad brzo bude, ale čekám jako ostatní...
PC 1: MB ASUS M2N-SLI Deluxe , CPU AMD Athlon 64 X2 4800+ EE @ 6100+, VGA Asus 4870 900/3700 DDR5 , RAM A-Data 2x1024MB 800Mhz + 2x512MB Geil 800Mhz , HDD Baracuda 1TB SATA2 , DVD-RAM LG 4163b , Zdroj LC-Power 560W TITAN.
- .axis.
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Hojec stoobi jsem ti dlouho nic nepsal a vůbec jsem se tu dlouho neukázal
)
mod vypadá furt tak nějak v konstrukci tak držím palec ať se ti zadaří a počítej s tím že tě zas budu pozorovat.hodně štestí a spoustu kreativních nápadů...

mod vypadá furt tak nějak v konstrukci tak držím palec ať se ti zadaří a počítej s tím že tě zas budu pozorovat.hodně štestí a spoustu kreativních nápadů...
/*- +¨´= ;,.-ů§ú)#$○ %▼▲↨ #§↑↓→← ∟↔
Loweryho princip:
Když to nejde po dobrém, dělej to násilím. Jestliže se to ulomí, šlo o vadnou součástku
Loweryho princip:
Když to nejde po dobrém, dělej to násilím. Jestliže se to ulomí, šlo o vadnou součástku