Takže situace mě prostě donutila tento projekt ukončit. Tím víc mě to mrzí, že jsem na tom dělal v podstatě přes rok (samozřejmě jen chvilkově), ale je to kus práce. Boužel ve chvíli, kdy jsem se dostával k dokončení se mi to začalo celé hroutit, nevím, čím to je, mám poslední dobou nějaký nešikovný dny a spíš jsem toho víc zničil, než udělal.
Potom, co jsem nastříkal tu metalízu jsem si dal takovou pauzu, stejně jsem si říkal, že do toho Polska to nestihnu, takže nebylo kam spěchat. Pak ale přišel PCT Casemodding Contest a řekl jsem si, že to je asi ta největší možná motivace na dokončení, která může být. Pustil jsem se tedy minulý víkend do toho. Udělal kompletní zapojení elektriky, počínaje zdrojem a konče regulátorem otáček. žádný kabel není uvnitř PC vidět, pouze přívod ATX, vyvedený jemně z pozadesky a podobně nenápadné molexy pro disky. Od soboty jsem dělal dlouho do noci, a přes týden, jen co jsem se dostal ze školy, tak totéž. Boužel se mi stala ale nemilá věc, že jsem si trochu odřel vrchní plech a musel jsem ho přestříkat. Zároveň jsem koupil dvousložkový epoxidový lak, kterým jsem stříknul celou case. Vypadalo to naprosto rulezně. Jak říkal Dil, metalíza obrovským způsobem vylezla a dodalo to barvě hloubku. Všechny plechy byly jako zrcadlo. Boužel, ale na zmiňovaném horním plechu z nějakého důvodu začla barva "bublat", musel jsem jí přestříkat a zároveň s tím jsem se rozhodl (jako velký perfektcionalista) ještě doladit lak na jednom boku, kde mi to nepřišlo dostatečně hladké. To jsem ale neměl dělat. S tím přišel velkej pr***r, protože původní lak spolu s novou vrstvou podivně reagoval (nevím proč) a celý bok byl v háji. Podobně dopadl i horní plech po novém obroušení a přestříkání. Nakonec se mi přestalo tak dařit, že se ještě dál odřel kus barvy, který byl v pořádku. Takže jediné co je teď naprosto bez problémů jsou bočnice, ty vypadají perfektně.
S tou barvou jsem se dělal asi 4dny, pořád jsem měl sílu to opravovat, ale včera už mě to dodělalo a už jsem fakt nemohl dál. Nechal jsem barvu barvou a šel na vodníka. Dnes ráno jsem začal zapojovat radiátor a ještě doupravil kabely (SATA), ale jak se dalo čekat, zase se něco stalo a SATA kabel mi neprošel dírou, do které se před tím vešel. Zároveň nevydržel spoj u jednoho spodního ventilátoru a ten povolil. To už na mě bylo moc a tak jsem se rozhodl, že tento projekt končím. Do Poslka i na Invex snad pojedu, ale pouze s routerem. Je to škoda, hrozně jsem se těšil, že už konečně dodělám i 2.0, ale prostě za ten týden už to nedám dohromady. Už prostě nemám sílu.
nejvíc mě ale mrzí to, že jsem do něj dal hodně času i peněz. Za ten rok sem hodně věcí předělal a přeorganizoval. Je to vidět hlavně třeba na zdroji, který byl přemodován 3x.
To jest asi vše. Hodně zvažuju, že se vykašlu na Orange, protože v tuhle chvíli opravdu nemám absolutně sílu ani chuť nic dělat...

Stoobi tuning2.0 nabízím k prodeji. Asi to nikoho zajímat nebude, ale kdyby náhodou někdo měl zájem, tak se nějak dohodneme. Je tam kompletní vodník, bloky Galaxi, Eheim 1048 a Evo240, hadičky 10/14. Zdroj je LCpower 550W, předělaný na 80mm fan, kompletně zabudován do case, včetně rozvodů kabeláže, včetně trafa na displej a relátka pro čerpadlo. Jak už bylo řečeno, kabely jsou schovaný. Vepředu je 2x80mm modrej Revoltec fan., svítící nápis Stoobi tuning2.0, PSone displej a regulátor otáček (3x samostatná větev - napojeny dva 120m fany pro výměík a 2xpřední Revoltec), k tomu dva spínače na vnitřní UV katody a katodu v bočnici podsvětlující nápis. Všechny katody jsou zase implementovány do case, tedy nikde není vidět kabel. V levé bočnici a ve stropě je kouřové plexi (3mm). Case je taky osazená DVD rom od Pionneru - SlotIN, CD vyhazuje nahoru, kde je díra v plexi. Všechny kabely jsou vyvedeny "neviditelně", včetně IDE. A tlačítlo na otvírání je také převedeno na přední panel. Na předek je připraveno také kouřové plexi. To jest asi vše. Uvnitř je ještě několik designových doplňků z modrého UV plexi, na jednom je plotterem vyřezáno logo projektu. Tyhle věci nebyly a nejsou nafocený. Pokud by měl tedy někdo zájem, určitě se nějak dohodneme. Asi to dám i do bazaru.
Doufám, že se uvidíme na Invexu, kam se samozřejmě těším, ale jsem dost zklamán sám sebou...
Tedy Stoobi tuning2.0 is locked and canceled.