proč mi pořád padá pc??
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- skompa
- Začátečník

-
proč mi pořád padá pc??
počítač mi nák zlobí, nemužu hrát hry to se po chvilce hned vypne, ale například i když nic nedělam jen mam zaplej prohlížeč tak se mi třeba sekne nebo jen vypne obrazovka(ale pc porád běží)
zkoušel sem jinej procesor a porád to samí, jiný ramky a porád to samí, graf, kartu sem testoval v jinym pc a je dobrá.. nevite co s tim??
cpu: intel p4 2.4 ghz, ram 4x256mb, MB: asus p4p800 se, graf. karta nvidia nx6200ax.
teploty: cpu bez zátěže 39 a v zatěži max 48, graf karta 47 a v zatěži 56
zkoušel sem jinej procesor a porád to samí, jiný ramky a porád to samí, graf, kartu sem testoval v jinym pc a je dobrá.. nevite co s tim??
cpu: intel p4 2.4 ghz, ram 4x256mb, MB: asus p4p800 se, graf. karta nvidia nx6200ax.
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Re: proč mi pořád padá pc??
skompa píše:počítač mi nák zlobí, nemužu hrát hry to se po chvilce hned vypne, ale například i když nic nedělam jen mam zaplej prohlížeč tak se mi třeba sekne nebo jen vypne obrazovka(ale pc porád běží)
Zdroj jakej? RAM jely v memtestu?
- Blue Storm
- Odborník PCT

jj tak to mi dělalo to samé a je to špatným zdrojem
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
- Elektron
- Začátečník

-
- skompa
- Začátečník

-
- Elektron
- Začátečník

-
- skompa
- Začátečník

-
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Tak zaprvé, vyndavání RAM nemá vliv na zdroj jestli ano tak naprosto minimální, zdroj je slabej! na 90% je to tím, zkus jinej zdroj, otestuj RAM v mem testu, navod je ve FAQ stejne jako vložení obrázku...skompa píše:udělal sem screen smart disku ale nevim jak sem ten obrázek vložit....
zkoušel sem vyndat ramky. dělá to s jednou se dvěm se třema i se čtyřmatakže asi to bude zdrojem.. zejtra zkusim jinej[/img]
- Blue Storm
- Odborník PCT

2skompa:tak odpoj mechaniky a nech zapojený jenom disk,kde máš win atd...a jestli ti to nebude dělat,tak je to zdroj
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
- Elektron
- Začátečník

-
Nikde sem nerekl ze vyndavani ramek ma vliv na zdroj. Vyndani nepotrebnych ram bylo mysleno na rychlejsi eliminaci problemu. Nez je vsechny projizdet memtestem, necham tam jen jednu a uvidim co to dela, popr. memtestem ji projede driv nez 4. Jiz od zacatku tvrdim ze je to zdrojem toto bylo jen pro jistotuDzin píše:Tak zaprvé, vyndavání RAM nemá vliv na zdroj jestli ano tak naprosto minimální, zdroj je slabej! na 90% je to tím, zkus jinej zdroj, otestuj RAM v mem testu, navod je ve FAQ stejne jako vložení obrázku...skompa píše:udělal sem screen smart disku ale nevim jak sem ten obrázek vložit....
zkoušel sem vyndat ramky. dělá to s jednou se dvěm se třema i se čtyřmatakže asi to bude zdrojem.. zejtra zkusim jinej[/img]
- skompa
- Začátečník

-
- Blue Storm
- Odborník PCT

to nevím,kde se dá sehnat,ale to že to bylo zdrojem jsem věděl na 100% protože mi to dělá to samé,akorát ještě nemůžu reklamovat ten zdroj,protože nemám náhradní
- Elektron
- Začátečník

-
bud ve starsim zdroji, nebo obchod:
www.ges.cz
www.gme.cz
Pokud tyto dve prodejny nevyhovuji, napis a postnu dalsi.
www.ges.cz
www.gme.cz
Pokud tyto dve prodejny nevyhovuji, napis a postnu dalsi.