Eurotel daval jine modemy nez psal !!

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
HacIPex
Začátečník
Začátečník

Eurotel daval jine modemy nez psal !!

Příspěvek od HacIPex »

Zdarec, dneska jsem otevrel strany vadny modem od eurotelu (ne od o2) a nestacil jsem se divit. Vsude (na krabici, modemu, i identifikatoru) bylo napsane, ze je to GTRAN 6420, ale po otevreni jsem nasel, ze se jedna o starsi horsi verzi 6410.

A pak proc to jede tak divne....

Obrázek

Obrázek
Milan79
Začátečník
Začátečník

Re: Eurotel daval jine modemy nez psal !!

Příspěvek od Milan79 »

Popravdě se tomu ani nedivím... érou CDMA jsem si prošel taky a nebyla to cesta vůbec jednoduchá.Pomalý,věčně to padalo,po 2 měsících byla baterie věčným dobíjením asi o 30% vyšší,jak byla nafouklá,pingy pod 100ms měli jen vyvolení do 200m od BTS atd... Byl jsem moc rád,když k nám na ves dorazil aspon ten telecom s adsl a já tu sr*čku silně pod cenou po roce a půl trápení mohl prodat. O tom,že jejich modemy stojí za velký kulový věděl každý člověk po prvním dni používání,ale když není jiná možnost,co člověk nadělá...Na jejich helpline nemělo cenu volat,bylo to stejně pokaždé to samé..."chyba je v signálu,nebo v počítači" Neviděl jsem snad jedinou zmínku na cdma foru,že by někdy někomu připustili jejich vinu
Bajgy
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Bajgy »

To je tezko soudit.
Ta zakladni deska mohla byt stejna pro oba typy jen do toho "novejsiho" mohli pridat nejakou vlastnost (nebo i ubrat a slevnit) a marketing to pak prodaval jako uplne novy model.
Toshiba Tecra A6
HacIPex
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HacIPex »

dali tam jiny firmware a rikali, ze to je 6420, ale vlastnosti to melo jako 6410
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“