Díky za odpověď
Lze rozdělit disk na dva oddíly bez formátu?
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- 55
- Začátečník

-
Lze rozdělit disk na dva oddíly bez formátu?
Mám 30GB a 320GB disk s tím, že na 30 je systém a na 320 data. Teď jsem, ale nucen se 30GB zbavit a nainstalovat systém na tu 320GB. Lze zachovat všechna data na disku a přitom disk rozdělit? Nově vytvořenou část naformátovat a nainstalovat systém?
Díky za odpověď
Díky za odpověď
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Re: Lze rozdělit disk na dva oddíly bez formátu?
Ano pomocí Partion Magic nebo Acronis, kdybys nebyl línej je to tu x krát.55 píše:Mám 30GB a 320GB disk s tím, že na 30 je systém a na 320 data. Teď jsem, ale nucen se 30GB zbavit a nainstalovat systém na tu 320GB. Lze zachovat všechna data na disku a přitom disk rozdělit? Nově vytvořenou část naformátovat a nainstalovat systém?
Díky za odpověď
- 55
- Začátečník

-
- X-COM
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- 55
- Začátečník

-
- X-COM
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Zkusil jsem "rozdělení disku" a našlo i to mnoho správných výsledků na první straně.
Kdybys tady byl trochu déle (nebo spíš častěji), věděl bys, že je problém s fórem kvůli jeho enormnímu rozsahu. Každé téma navíc zvětšuje problém.
Kdybys tady byl trochu déle (nebo spíš častěji), věděl bys, že je problém s fórem kvůli jeho enormnímu rozsahu. Každé téma navíc zvětšuje problém.
Ryzen 7950X, RTX4090, 96GB RAM, 2TB NVMe SSD system, 2TB NVMe SSD data, 112TB RAID 6
- 55
- Začátečník

-
- X-COM
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Nehodlám se hádat. Nejsem blbej a přečetl jsem si to dobře. Jedno téma se jmenuje přímo Rozdělení disku a je tam přesně odpověď na tvoji otázku.
Přestávám sledovat toto téma. Když nechceš poradit, tak si trhni nohou.
//Dzin : Pánové nehádejte se nebo to mod sekce lockne...
Přestávám sledovat toto téma. Když nechceš poradit, tak si trhni nohou.
//Dzin : Pánové nehádejte se nebo to mod sekce lockne...
Ryzen 7950X, RTX4090, 96GB RAM, 2TB NVMe SSD system, 2TB NVMe SSD data, 112TB RAID 6