srna píše:THX setup console je u me v driverech(mam Audigy 2 ZS) nastaveni, kde se daji prepinat vystupy(2.0 az 7.1)
s tema bednama....zapni je, zapoj je, a zkus se prstem dotykat jedlotlivych jacku....kdyz to nic neudela, pridej hlasitost....pokud budou bedny dobry, bude to pri dotyku vrcet...nebo si vem treba mp3 prehravac, discman(neco co urcite funguje) a postupne zapojuj jednotlivy jacky
dal bych sel na tu zvukovku ze sluchatkama....nejdriv do zelenyho vystupu, ten jede i pri prepnuti na 2.0 a potestoval jednotlivy vystupy
a tamtoho typa asi neposlouchej(ale porad nevim jaky zdirky na cem)
este jeden blbej dotaz: nemas na bednach blbe preplej vstup?
whohooo moc informací na mě

No nějak zkusím s těma sluchatkama ty zdířky na zvukovce poštubovat, ale podle mne zvukovka fakčí v poho...
Jinak ty kablíky by mi měli dávat výboj do prstu maličký jo? Doufám že mě to nezabije, moc se mi ten tvůj avatar nezdá

:D no OK
Jo a jak vstup? Když na nich nemám nic zaplé, tak to vůbec nejede, ale když zapnu na subwooferu AC-3, tak jede central a subwoofer (basy)
EDIT: No ok, vyzkoušel jsem každou zdířku sluchátkama, otestoval jsem to v tom testu driverů a každý vstup na té zvukovce frčí tak jak má, takže problém by ve zvukovce být neměl...
No, driverama to asi taky nebude že? To je blbost podle mně... Teďka už jenom jestli ty bedny jedou, ale asi to zkusím dole na DVD přehrávači a uvidíme no