Odstranění Windows XP
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- kotas86
- Nováček

-
Odstranění Windows XP
Dobrý den, mám disk rozdělený na 3 části, C, D, E. Na C mám win XP, který používám, na D win XP který už nepoužívám a chci ho odstranit a na E data. Jak mám systém z Dčka odstranit, stačí normálně vymazat všechny soubory ? Zmizí pak uplně všechno ? Nebo ho musím zformátovat ? Popřípadě jakým způsobem ho zformátovat. Hlavně aby se nepoškodil systém na C. Díky.
- Lolitka
- Černá karta

-
To zalezi na tom, ktery XPckaska instaloval jako prvni a jak, jestli se ti ty na ccku spoustej normalne jako prvni tak decko klidne zformatuj treba pres tento pocitac, ale klidne je muzes i normalne smazat.
Samozrejme mas mozna nejaky harakiri v nastaveni a pak bude bezpecnejsi to normalne jen smazat a neformatovat to.
Samozrejme mas mozna nejaky harakiri v nastaveni a pak bude bezpecnejsi to normalne jen smazat a neformatovat to.
- kotas86
- Nováček

-
- Lolitka
- Černá karta

-
- kotas86
- Nováček

-
- Lolitka
- Černá karta

-