vista x64 ultimate v anglictine bez jakychkoli mui (dell, ale co smazal sem si oem kustomizace dellu na CD) - tak to abysme byli jaks tak presni v nazvech veci az mi budete popisovat cestu jak neco vypnu
vypl sem swap (ano na vsech jednotkach)
kdesy sem nasel seznam slozek co se maj indexovat (asi v system CP) a smazal je vsechny
nenasel sem v servisech indexing service (Ani v msconfig), takze sem ho tim padem ani nevypl
Obcas se mi stane, ze mi hrabe disk, ale silene, silne moc, deje se to rekl bych nahodne. Casto se to delo po spusteni, ale uz se to nedeje.
Nemam zadny background silenosti zbytecnosti jako antivir nebo tak co by to vubec mohli zpusobovat. Defender jsem samozrejme vypnul.
Viry samozrejme zadne nainstalovane nemam, to stejne plati o grayware, spyware, a dalsich podobnych hnusech.
VSC mam na manual a nemam zadny naplanovany ulohy v planovaci uloh.
Moje podezrejni je ale stejne na VSC, protoze me VSC vznikaj, ale furt nevim jak to funguje a podle me by nemelo vytvoreni VSC (tim spis pri vypnutym VSC service zpusobovat hrabani disku)
VSC disabled dat nechci, protoze ho precejen nekdy ucelne vyuziju - ALE ty VSC cecka nevznikou v cas, kdyz ja VSC vyuziju, ale vetsinou kolem pulnoci - no vidim jen posledni ctyri).
Nikde netvrdim, ze to nehrabe kolem pulnoci, ale co si tak pamatuju tak ne, a urcite to hrabalo nekdy treba v 6 vecer kdyz sem zapl kompl!
nevim jestli mam zaply ty body obnoveni nebo co - a nevom kde se to ani vypina z hlavy.
UAC mam vyply
kdyz se podivam do vlastnosti jednotky v exploreru, tak je tam idexovani vpnuty (alespon to co je videt dola na tabu general).
No a ted vase odpoved co to zpusobuje?