Prilohy pres Mirandu
- hustodemon_eso
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Prilohy pres Mirandu
Jde nejak zprovoznit posilani priloh pres mirandu? Mam ADSL od Bluetone, predpokladam, ze nemam verejnou IP. Na dial-upu mi to kdysi jelo, ale na tom ADSL to nejde. Jde s tim neco udelat? Krome nainstalovani ICQ, ktery nechci.
- OndraSter
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
QIP umi..
Ale posledne me prekvapilo, ze jsme oba meli Mirandu, neverejnou IP a pri spojovani se zobrazilo "connecting to proxy" (pritom zadnou nemam) a prenos probehl v pohode.. leda ze on mel proxy..
Ale posledne me prekvapilo, ze jsme oba meli Mirandu, neverejnou IP a pri spojovani se zobrazilo "connecting to proxy" (pritom zadnou nemam) a prenos probehl v pohode.. leda ze on mel proxy..
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
- Maxtor
- Začátečník

-
- hustodemon_eso
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- Maxtor
- Začátečník

-
- bubanek
- Středně pokročilý

- Fifi
- Středně pokročilý

Přesně, Jabber nabízí to samé a je mohem spolehlivější. Navíc je to free řešení, každý si může rozjet vlastní jabber server (nebo kažý kdo to dokáže
). Zvláštní, ještě se mi nestalo, že bych data-soubory na nynější verzi (V 0.7.0 PR #4) Mirandy neodeslal nebo nepřijmul. Přesměrovné porty nemám, ani pevnou IP (CESNET). U ADSL linek je to běžný jev.
- [CZ]Airwolf[OC]
- Začátečník

-
- hustodemon_eso
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- Maxtor
- Začátečník

-
- matajon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- hustodemon_eso
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
No jo, kompjutry nejsou hlavni obor meho zajmu, takze ruzny plug-in a podobny vyfikundace mi moc nerikaj. Driv jsem resil posilani souboru prepinanim na ICQ, ale to me 1) nebavi 2) na to tedka nemam stroj, coz doufam, ze bude trvat jen do vikendu.Maxtor píše:Jinymi slovy - "Kdyby mi nekdo vysvetlil jak nainstalovat mirandu"
Nejake konkretni rady? Ne, ze bych neumel pouzivat google, je to jeden z mojich nejoblibenejsich webu, hned po ebay, lec nejake konkretni nazvy by neuskodily.
- Maxtor
- Začátečník

-
No prechod na jiny protokol neni diky klientum jako je napr. zminovana Miranda problemem.. proste si pridas dalsi DLL na Jabber protokol a jsi online na obou sitich soucasne..
Ono s temi file transfery byly u Mirandy problemy odjakziva.. sice se to neustale resi, ale jak znamo ICQ ma protokol porad aktualizovany take.. prave kvuli alternativnim klientum se dela co se da, aby ICQ protokol delal problemy..
Ono s temi file transfery byly u Mirandy problemy odjakziva.. sice se to neustale resi, ale jak znamo ICQ ma protokol porad aktualizovany take.. prave kvuli alternativnim klientum se dela co se da, aby ICQ protokol delal problemy..
- Sislik
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
ano, tohle je pravda, osobne tkay pouzivam Mirandu a pominuli problem s prenosem vcera, tak to vesmes funguje bez problemu i mezi ruznyma klientamamatajon píše:Mám pocit, že v nových verzích ICQ protokolu pro mirandu fungují file transfery i když jsou obě strany za NATem
Dell Vostro 1500 [Core 2 Duo T7500, 4GB RAM, 15,4" WSXGA+ (1680x1050), GF 8600M GT 256MB, 120GB 5400rpm, Vista Business 64b]
Moje vlastní recenze - http://dell.sislik.net/
Dell Vostro forum - http://dell.sislik.net/forum/
Moje vlastní recenze - http://dell.sislik.net/
Dell Vostro forum - http://dell.sislik.net/forum/
- hustodemon_eso
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
A tim vyresim co? To se mi jako ty zpravy a prilohy z Jabberu samy presmerujou na ICQ prokol lidi v kontakt listu? Bud tvoji odpoved asi dostatecne nechapu nebo vubec neresis muj problem.Maxtor píše:No prechod na jiny protokol neni diky klientum jako je napr. zminovana Miranda problemem.. proste si pridas dalsi DLL na Jabber protokol a jsi online na obou sitich soucasne..