Processor AMD Athlon64 X2 5200+ DUALCORE
Grafika GAINWARD 8996 GF8800GTS 512MB DDT PCX
Pamet CORSAIR DDR2 2x1024MB 800MHz TWIN2X
vopred diq
Moderátoři: Walker1134, PKBO

V jakym smyslu zpomalovat? trochu to rozvedNoobiq píše:moze mi Zakladna doska MSI K9N NEO F V2 spomalovat ostatne komponenty?
vopred diq

no ako ovplivnovat vykon napr. ze by mohla brzdit pamete alebo grafiku, procesor by nemusel pracovat na plny vykon ako by pracoval na lepsej doskeJan Machalík píše:V jakym smyslu zpomalovat? trochu to rozvedNoobiq píše:moze mi Zakladna doska MSI K9N NEO F V2 spomalovat ostatne komponenty?
vopred diq

Tak jeste jednou. Banda demagogu, ktera si tu ospravedlnuje nakup predrazene desky, nebo co?Jackal píše:Ano může, jak už tu bylo napsaáno, všechno stojí na desce. Zrovna desku od MSI jsi kupovat nemusel a věřím, že taková lepší deska od Asus, nebo Gigabyte, přinese trošku více výkonu do tvé sestavy.

Autor se pta:Jackal píše:Autor tohoto tématu má kvalitní komponenty a nová kvalitnější deska by byla jen přínosem. MSI to rozhodně není.
Nevidim tam nic o pretaktovani... Mimo to jsem psal, zeNoobiq píše:moze mi Zakladna doska MSI K9N NEO F V2 spomalovat ostatne komponenty?
Pokud desku proda a koupi absolutne nejdrazsi a "nejvykonejsi" desku pro AM2, pri defaultnim nastaveni sotva pozna nejaky rozdil..Palec123 píše:Rozdil mezi kvalitni a lowendovou deskou je v lepsim chlazeni a v pouziti kvalitnejsich elektro soucastek. To ma za nasledek schopnosti dosahnout vetsiho pretaktovani.
A nemel jsi nahodou model M2N-E od tebou doporucovaneho vyrobce Asus? Desky MSI na stejnem chipsetu zadne takove omezeni nemaji, napeti je mozno nastavit tusim az do 2,4V. Tak proc je Asus lepsi?Jackal píše:Já jsem tím prošel, měl jsem AMD ještě nedávno processor BE a desku no nic moc a nemohl jsem ani přetaktovat, neuměla víc jak 1,9V na pamětích, prostě deska naprd.